Jump to content

Arsene Wenger


vieira04

Har du tillit til Wenger?  

172 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Er helt enig med deg i at det er enormt mye usaklig kritikk av spillere, manager og klubben generelt.

Men, i enkelthendelser så trenger man ikke være den aller beste analytiker eller ha de beste bakgrunnskunnskapene for å kunne se at en avgjørelse kunne vært gjort bedre. Som jeg har skrevet før så vil en kritikk over tid være helt avhengig av bakgrunnskunnskap for å kunne tillegges betydning, men ikke enkelthendelser. I så fall opphøyer man personen til ufeilbarlig og det er vi vel enige om at heller ikke Wenger er.

 

 

Jeg synes ikke det er like enkelt å avgjøre hva som er riktig eller feil i mange situasjoner som oppstår og som samtidig ender i massiv kritikk mot AW, det være seg spillerbytter eller mangel på sådanne osv.

Det er vel ingen som alltid sitter med fasiten på hva som er rett og galt i ettertid heller?

Det du sier er at enkelthendelser kan oppleses og vedtas som feil i ettertid, jo det hender nok, men slike enkelthendelser florerer ikke, for å si det på en pen måte.

Ellers er jeg enig med deg at ingen mennesker bør opphøyes som ufeilbarlig, men jeg føler nok at det aller meste av den kritikken som blir rettet mot AW er ubegrunnet og fremført på sviktende grunnlag.

Link to comment
Share on other sites

Veldig mange gode innlegg i denne tråden ;)

Synes det er en spennende debatt, angående om hvorfor ikke Wenger har hentet en keeper.

 

Som Piscator skrev:

At man ser noe betyr ikke det samme som at man AUTOMATISK gjør noe med det. Alvorlighetsgraden må ses i en sammenheng med andre faktorer. Og som andre har påpekt; det kan jo hende Wenger har FORSØKT å gjøre noe (dette er jo veldig sannsynlig), men å kjøpe en spiller er ikke bare som å gå i butikken å kjøpe en vare; det skal forhandles om pris, og man må forvisse seg om at det man får er bedre enn det man allerede har.

 

Når man hører hva Wenger selv sier, så er det klart at ting er litt annerledes enn det som var tilfelle før:

http://www.arsenal.com/news/news-archive/-...o-sign-players-

 

Er det overprising fra Fulham, som har stoppet handelen med Schwarzer? Det har da vært en reel interesse over tid, og hvor mye skal man gi for en spiller som ikke er spesielt mye bedre enn det man har, samt alderen som tilsier at skader er økende og en kropp som mest sansynlig avtar i kvalitet. Sjelden en keeper øker sitt nivå fra 37år, og utover.....

 

Når man veit hvilke ord Wenger bruker om vår unge polakk, så må han vurdere både alder, kvalitet (hvilken keepertype ønsker han), pris, og ha en plan med sitt evt nye 1.keeper.

Jeg tror vel Wenger har innsett, at både Almunia og Fabianski ikke har den kvaliteten som han ville hatt som sin bakerste mann. Slik som alle oss andre ;)

Mannone og Szczesny er ikke modne for denne oppgaven, så da sitter Wenger der med flere tanker.

Kjøper han en ny, får han da solgt Almunia/Fabianski under denne vanskelige tiden i markedet?

 

Skal han kjøpe, for å kjøpe? Jeg er enig i at man ikke skal kjøpe spillere på overpris, om ikke dette er en ypperlig mulighet for laget over tid. En kortidsløsning med en 37åring fra Fulham til £4mill, det sier jeg er galskap. Nei takk!

 

Vi skal ha lov til å komme med synspunkter og med saklig kritikk av både Wenger og spillere, men vi må forholde oss til at det finnes flere faktorer i fotballens verden. Det er ikke alltid bare å dra å kjøpe spillere, slik som man kan gjøre på pc`en, eller om du er et "leketøy" av en klubb.

Pris, kvalitet, alder, lønn, planen fremover, og sin egen stall, er bare noe av faktorene som man må forholde seg til før det kan skje et kjøp.

 

Jeg synes at det som har blitt gjort av kjøp og salg denne sommeren, er meget positivt. Vi måtte ha to stoppere, og en spiss med andre offensive kvaliteter. Dette har vi fått.

Det ser ut som om keeperjakten ble for vanskelig, og det må vi bare akseptere. Behøver ikke si at Wenger ikke innså, at dette var et ledd som burde ha blitt gjort noe med.

Får satse på at forsvarsarbeidet/defensiv organisering i laget gir resultater, slik at keeperene får en "enklere jobb" som bakerste mann. Kanskje det blir en positiv overraskelse, når vi ser tilbake sommeren 2011?

Link to comment
Share on other sites

Det finst ikkje noko slikt som ein feilfri manager, men det som kjenneteiknar dei verkeleg store er at dei treff på dei fleste, og spesielt på dei viktigaste avgjerdene. Og Wenger havnar etter mitt syn inn under denne kategorien. Det er difor me framleis er ein toppklubb, trass i svært harde økonomiske rammevilkår etter byggjinga av Emirates.

 

Det som undrar meg er at styrets rolle ikkje vert nemnd i det heile i denne debatten. Arsene Wenger er klubbens i særklasse mest profilerte person utad, og det verkar på meg som om han vert hoggestabben for det aller meste som måtte gå galt. Men er det så enkelt? For å ta eit døme i keepersituasjonen. Arsenal legg inn eit bod på Mark Schwarzer. Nokre veker seinare legg dei inn eit nytt bod på nøyaktig same beløp!! 2 millionar pund er lommerusk for ein klubb med over 3 milliardar kroner i omsetnad. Og ein må jo leggje til grunn at det er styret som bestemmer kor langt ein er viljug til å gå i kvart tilfelle. Styret vèl heile tida å liggje lågt i terrenget, og ser ut til å være bekvemme med at det er Wenger som vert hudfletta kvar gong ein handel går i vasken. Og det tykkjer eg vert heilt feil, sjølv om Arsène Wenger syner ein aldeles makelaus lojalitet.

 

For min del sit det veldig langt inne å kritisere Arsenals styre, fordi det er avgjerdene i styrerommet som er hovudgrunnen til at Arsenal har vore ein toppklubb samanhengande i over 90 år. Nettopp fordi dei har truffe på dei store strategiske avgjerdene. Men det som skjer, både no og dei seinaste åra, er underleg, og eg slìt med å finne ei fornuftig forklaring på at ein gjev seg til å krangle om småpengar. Det måtte i så fall være at klubben er meir pressa økonomisk enn ein vil vedgå offentleg. Og fotball er jo eigentleg som poker, ein vil for alt i verda unngå å vise korta sine til konkurrentane.

 

Til slutt eit lite stikk til Wenger. Sagt under hans seinaste pressekonferanse: " We have four great goalkeepers". Hallo!!!! Alle med eit minimum av kjennskap til fotball veit at dette er ikkje sant.

Kvifor seier han dette? Sjølvsagt til internt bruk. Han kan ikkje akkurat seie at dei ikkje held mål heller.

Men dette var å tøye strikken vel langt, slik at ein står i fare for å både bli gjort til latter, og å bli oppfatta som useriøs.

Link to comment
Share on other sites

Veldig mange gode innlegg i denne tråden ;)

 

Skal han kjøpe, for å kjøpe? Jeg er enig i at man ikke skal kjøpe spillere på overpris, om ikke dette er en ypperlig mulighet for laget over tid. En kortidsløsning med en 37åring fra Fulham til £4mill, det sier jeg er galskap. Nei takk!

 

 

Sett deg inn i Fullhams situasjon. Hvorfor skal de la ham gå for 2m hvis de ikke har lyst eller behov for å selge han? Det er kanskje en fair pris, men har du ikke behov for å selge noe, så selger du ikke før du får en god deal. Hvis Wenger ikke klarer å hente en annen, som løser vårt forhåpentligvis kortsiktige behov for en stabil keeper, så mener jeg at det er helt logisk at han strekker seg litt ekstra for å få en så viktig brikke på plass.

Link to comment
Share on other sites

Sett deg inn i Fullhams situasjon. Hvorfor skal de la ham gå for 2m hvis de ikke har lyst eller behov for å selge han? Det er kanskje en fair pris, men har du ikke behov for å selge noe, så selger du ikke før du får en god deal. Hvis Wenger ikke klarer å hente en annen, som løser vårt forhåpentligvis kortsiktige behov for en stabil keeper, så mener jeg at det er helt logisk at han strekker seg litt ekstra for å få en så viktig brikke på plass.

 

Fulham har sin fulle rett til å sette en pris på en spiller, og i dette tilfellet har de overpriset en 37år gammel keeper i følge hva Arsenal ønsker å by. Helt fair!

Det er jo kanskje det som er litt av poenget med det Wenger sa i linken. Har markedet blitt overpriset pga leketøyklubbene, eller er det de nye reglene som påvirker dette?

 

Jeg forsvarer at man ikke skal kjøpe spillere langt over pris (20millioner norske kroner her og der, blir mye selv med stor omsetning), om det ikke er et kjøp som betyr mye nå og om flere år.

For meg er ikke Schwarzer noe spesielt bedre enn det vi har, og jeg har vært negativ fra første start med dette ryktet.

Vi har en ung polakk som Wenger tydeligvis ønsker å se som nummer 1 i fremtiden, så jeg kan forstå tankegangen med å kjøpe noe "kortsiktig" løsning som bakerste mann. Å betale £4mill for en spiller som kan vise seg å være lik nivå, bli skadet (alderen tatt i betraktning), osv osv, det synes jeg er galskap.

 

Good old Arsenal: Men det som skjer, både no og dei seinaste åra, er underleg, og eg slìt med å finne ei fornuftig forklaring på at ein gjev seg til å krangle om småpengar. Det måtte i så fall være at klubben er meir pressa økonomisk enn ein vil vedgå offentleg. Og fotball er jo eigentleg som poker, ein vil for alt i verda unngå å vise korta sine til konkurrentane.

 

Det har vel ikke vært veldig hemmelig, at klubben har hatt noen tøffe år etter Emirates og den økonomiske kollapsen i verden, slik som mange mange andre klubber. Vi har likevel vært mer heldige enn mange andre pga vår tankegang om at det kommer tøffere tider i vente, men jeg tror styret/Wenger ikke ville at klubben skulle gambles bort (selv om litt mer pengebruk ikke hadde vært en stor risiko) før man så helheten av kollapsen. At man nå har en mer lys fremtid, med tanke på lånet og boligprosjektene er ganske sikkert.

Likevel har Arsenal i de aller fleste tilfellene ikke vært med på sirkuset, om at man skal kjøpe en bestemt spiller uansett pris. Koste hva det koste vil, og takk gud for det.

Selvfølgelig kunne vi nok ha vært mere med i enkelte tilfeller, men tror det er ganske mange faktorer som kan styre dette. (som jeg nevnte i forrige innlegg)

Uansett vil det alltid være diskusjoner om det beste/riktige har blitt gjort i alle valg, og det er slik det skal være.

 

Ut ifra resultatene disse årene uten pokaler, så har jo kritikken i mengde og med ord vært noe urettferdig synes nå jeg ;)

Link to comment
Share on other sites

 

Det som undrar meg er at styrets rolle ikkje vert nemnd i det heile i denne debatten. Arsene Wenger er klubbens i særklasse mest profilerte person utad, og det verkar på meg som om han vert hoggestabben for det aller meste som måtte gå galt. Men er det så enkelt? For å ta eit døme i keepersituasjonen. Arsenal legg inn eit bod på Mark Schwarzer. Nokre veker seinare legg dei inn eit nytt bod på nøyaktig same beløp!! 2 millionar pund er lommerusk for ein klubb med over 3 milliardar kroner i omsetnad. Og ein må jo leggje til grunn at det er styret som bestemmer kor langt ein er viljug til å gå i kvart tilfelle. Styret vèl heile tida å liggje lågt i terrenget, og ser ut til å være bekvemme med at det er Wenger som vert hudfletta kvar gong ein handel går i vasken. Og det tykkjer eg vert heilt feil, sjølv om Arsène Wenger syner ein aldeles makelaus lojalitet.

 

Grunnen er vel at dette har vært en diskusjon rundt personen Wenger og om vi som supportere har rett eller grunn til å kritsere den jobben han gjør, har gjort og vil gjøre i fremtiden.

Keepersituasjonen ble trukket frem som et eksepel på områder hvor mange har kommet med sterk kritikk og diskusjonen omhandler egentlig ikke dette temaet.

Link to comment
Share on other sites

Grunnen er vel at dette har vært en diskusjon rundt personen Wenger og om vi som supportere har rett eller grunn til å kritsere den jobben han gjør, har gjort og vil gjøre i fremtiden.

Keepersituasjonen ble trukket frem som et eksepel på områder hvor mange har kommet med sterk kritikk og diskusjonen omhandler egentlig ikke dette temaet.

 

Dette syntes jeg vel er en litt rar diskusjon.

Det er klart Wenger vet best i den forstand at han har forutsetningene for det. Han er nærmest klubben, ser spillerne daglig og er en viktig aktør på den nasjonale og internasjonale arena.

På den annen side vil det være rart, om den enkelte på et forum ikke skal kunne reflektere over beslutninger og handlinger, gjort av vår kjære manager.

Skal ikke en elev få lov til å undre seg over hva læreren sier.

Det er dog litt kjedelig om eleven kritiserer jobben læreren gjør, det vil si på et generelt grunnlag, og ikke i forhold til spennende spesifikke temaer, som stadig dukker opp her i verden.

Link to comment
Share on other sites

Denne uka har Wenger svart på diverse spørsmål angående bl.a. Paul Scholes og en del hvordan enkelte lag spiller og oppfører seg på banen.

 

Han nevner at Scholes er en veldig god spiller, men har en mørk side når det kommer til stygge taklinger. Har ikke Wenger helt rett i dette? Jo, etter min mening.

Scholes er en god spiller han, men også en som svært ofte er sen i taklingene og det har blitt mange gule og røde kort fra den kanten. Og mange kort som dommerne overser...(Old Trafford-syndromet)

 

Så trer Sur Alex fram og blir fryktelig hårsår og skal hamre tilbake..og ingenting av det positive Wenger sa om Schole blir nevnt.

http://www.espn.co.uk/football/sport/story...tml?CMP=OTC-RSS

 

Så snakket Wenger om at keeperne ikke blir beskyttet godt nok og dommerne overser diverse taklinger som tilhører i rugby.

Han brukte bl.a. Stoke og Shawcross som eksempel. Med god grunn selvfølgelig. De kan jo ikke spille fotball og opptrer uforsvalig på banen rett som det er.

 

Først så er det Big Fat Sam som absolutt må fram med slafsekjeften sin å uttale seg om dette. Nevner bl.a. Vieira, Petit, Keown var mye værre osv.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...eam-league.html

Joda, ingen har vel beskylt Arsenal for å pådra seg få røde kort tidligere, men dette begynner å bli noen år tilbake og vi er sjelden utenom toppen på Fair Play-lista.

Big Sam...hva med å lære spillerne dine å spille fotball?

 

Og så har vi jo selvfølgelig Tony Pulis som nå skal sende inn klage for det Wenger har sagt.

http://www.football365.com/story/0,17033,8...6344591,00.html

Begynner å bli for dumt fra Stoke-manageren. Er han virkelig ikke ydmyk nok til å se at noen av hans spillere mangler disiplin? Shawcross er jo verstingen på dette laget.

 

I bunn og grunn kan ikke disse lagene spille fotball og opptrer ofte bøllete og udisiplinert, men samtidig skal jeg ikke nekte på at det kan være effektivt fordi det til tider gir resultater. De kan jo tydeligvis ikke annet.

 

Det Wenger vil fram til er at de må gjerne være aggresive og trøkke til i kampene, men det må gjøres på en fair måte. Etter x antall benbrudd forårsaket av sånne type lag og spillere er det ikke rart Wenger oppgitt over at det fortsatt foregår på banen.

 

Tar jeg feil eller opptrer ikke diverse managere fra de britiske øyer som fryktelig hårsåre sure når Wenger kommenterer noen ting om spillerne og lagene deres? Virker ikke som de tåler det rett og slett. Og han svarer jo bare på spørsmålene han får på pressekonferansene.

Skulle noen av dem uttalt noe om spillerne våre tror jeg Wenger ville bare sagt: "Well, that's his opinion"

 

Jeg er helt enig med Wenger angående dette. Og jeg er mektig lei disse møkkalagene, men vet jo at vi aldri bli kvitt dem så lenge trenere med den tankegangen innen fotball er til stede.

Link to comment
Share on other sites

Grunnen er vel at dette har vært en diskusjon rundt personen Wenger og om vi som supportere har rett eller grunn til å kritsere den jobben han gjør, har gjort og vil gjøre i fremtiden.

Keepersituasjonen ble trukket frem som et eksepel på områder hvor mange har kommet med sterk kritikk og diskusjonen omhandler egentlig ikke dette temaet.

 

Det burde den etter mitt syn ha gjort, fordi den sterke kritikken til dels blir framført på sviktande grunnlag. Sjølv om Wenger nok blir lytta til, har han formelt sett kun ansvar for det sportslege, og ikkje det administrative og forholda knytta til økonomi. Likevel opplever ein at alle desse saksområda vert sausa saman til ei smørje, og i den evige jakta på syndebukkar etter nok ein trofèlaus sesong, er det som regel Wenger som får gjennomgå.

Men for all del. Om nokon synest denne problemstillinga ikkje er noko å bråke med, er det greit nok. Alle får ha si oppfatning.

 

Diskusjonen om me som supportarar har rett eller grunn til å kritisere Wenger førekjem meg smått latterleg. Sjølvsagt har me det. Me lever da ikkje i Nord-Korea heller, og Wenger er ingen Kim Jong-il. Eg er trygg på at han ynskjer all kritikk velkommen, så sant den er er sakleg og seriøs. Så får me heller leve med at det siste punktet ser ut til å være ei litt for stor utfordring for eit lite mindretal.

Link to comment
Share on other sites

Det burde den etter mitt syn ha gjort, fordi den sterke kritikken til dels blir framført på sviktande grunnlag. Sjølv om Wenger nok blir lytta til, har han formelt sett kun ansvar for det sportslege, og ikkje det administrative og forholda knytta til økonomi. Likevel opplever ein at alle desse saksområda vert sausa saman til ei smørje, og i den evige jakta på syndebukkar etter nok ein trofèlaus sesong, er det som regel Wenger som får gjennomgå.

Men for all del. Om nokon synest denne problemstillinga ikkje er noko å bråke med, er det greit nok. Alle får ha si oppfatning.

 

Diskusjonen om me som supportarar har rett eller grunn til å kritisere Wenger førekjem meg smått latterleg. Sjølvsagt har me det. Me lever da ikkje i Nord-Korea heller, og Wenger er ingen Kim Jong-il. Eg er trygg på at han ynskjer all kritikk velkommen, så sant den er er sakleg og seriøs. Så får me heller leve med at det siste punktet ser ut til å være ei litt for stor utfordring for eit lite mindretal.

 

Pussig hvordan en diskusjon kan ta utrolige vendinger når flere kaster seg inn i den og kanskje ikke helt har fått med seg utgangspunktet :D .

Jeg har ikke oppfattet noen som har ment at vi skal ha nord-koreansk styresett her på forumet iallefall...

Derimot har vi diskutert på hvilken måte kritikk mot vår manager skal komme frem og på hvilket grunnlag den skal komme på, her er nok ikke alle like enige.

Jeg har for min egen del hevdet at mesteparten av kritikken mot AW har vært grunnløs og usaklig, og dette bygger jeg på mangel på kunnskap for oftest.

Historien har nok vist at AW har gjort sine feil, han som alle andre managere, men i hovedsak har han gjort en jobb som fortjener den ypperste respekt, det har jeg oppfattet de fleste er enige om.

Så derfor er det på tide å kaste inn en ny brannfakkel i diskusjonen; Bør vi kunne forlange at deltakere på forumet skal legge seg flate og ta selvkritikk når det viser seg at kritikken har vært grunnløs??

Et scenario kan jo være at Almunia viser seg å gjøre en knall-sesong i år, han viste iallefall sitt potensiale mot blackburn i går, og bidrar til at Arsenal tar hjem pokalene på rekke og rad.

Hvordan bør de argeste kritikerne av både Almunia og Wenger da opptre??

Jeg husker jo med gru tilbake til evalueringen av både Song, Bendtner, Diaby og ikke minst Denilson som har blitt fremført her på forumet, uten at jeg har registrert at de mest kritiske noengang har vært selvkritiske i ettertid...når det viser seg at disse spillerne på rekke og rad har bidratt til å holde Arsenal i toppen av engelsk fotball.

Jeg er klar over at dette spørsmålet lett kan bli gjenstand for diskusjon om hvorvidt f.eks Denilson har vært god eller dårlig for Arsenal, for på den måten å hoppe bukk over det egentlige spørsmålet, men jeg tar allikevel sjansen :D

Link to comment
Share on other sites

 

Så derfor er det på tide å kaste inn en ny brannfakkel i diskusjonen; Bør vi kunne forlange at deltakere på forumet skal legge seg flate og ta selvkritikk når det viser seg at kritikken har vært grunnløs??

Et scenario kan jo være at Almunia viser seg å gjøre en knall-sesong i år, han viste iallefall sitt potensiale mot blackburn i går, og bidrar til at Arsenal tar hjem pokalene på rekke og rad.

Hvordan bør de argeste kritikerne av både Almunia og Wenger da opptre??

Jeg husker jo med gru tilbake til evalueringen av både Song, Bendtner, Diaby og ikke minst Denilson som har blitt fremført her på forumet, uten at jeg har registrert at de mest kritiske noengang har vært selvkritiske i ettertid...når det viser seg at disse spillerne på rekke og rad har bidratt til å holde Arsenal i toppen av engelsk fotball.

Jeg er klar over at dette spørsmålet lett kan bli gjenstand for diskusjon om hvorvidt f.eks Denilson har vært god eller dårlig for Arsenal, for på den måten å hoppe bukk over det egentlige spørsmålet, men jeg tar allikevel sjansen :D

 

Syndebukker har det alltid vært på forumet,og vil alltid bli DESSVERRE.

Vi har spillere som Lauren,Gilberto,Ljungberg og Eboue også. Merkelig..... nok viser

det seg at de mest ihuga kritikerne tar som regel feil. Og det burde jo trigge noen antenner

i alle og enhver. Noen gjør det andre ikke.

 

Nå har også jeg vært ute etter ny keeper da jeg har hatt den oppfatning at målmennene

våre ikke er gode nok.

Når det er sagt gleder jeg meg over Almunias gode kamp igår og er nå

meget usikker på om vi trenger Schwarzer.

 

Ellers er jeg meget enig med deg Arshavin. Godt innlegg.

.

Link to comment
Share on other sites

Ingenting hadde vært bedre enn dersom Almunia fikk en knallsesong i år. Likevel har vi lært de siste årene at han ofte har noen gode kamper før han finner frem den røde løsnesen sin igjen. Denne har han ikke kastet bort i sommer, den ligger bare et stykke inn i skapet. Men jeg er 100% sikker på at den kommer til å trille frem igjen, om ikke til neste kamp så kanskje til den neste der igjen?

 

Håper Gallas stjal den, men det blir vel litt for mye å håpe på...

Link to comment
Share on other sites

Ingenting hadde vært bedre enn dersom Almunia fikk en knallsesong i år. Likevel har vi lært de siste årene at han ofte har noen gode kamper før han finner frem den røde løsnesen sin igjen. Denne har han ikke kastet bort i sommer, den ligger bare et stykke inn i skapet. Men jeg er 100% sikker på at den kommer til å trille frem igjen, om ikke til neste kamp så kanskje til den neste der igjen?

 

Håper Gallas stjal den, men det blir vel litt for mye å håpe på...

 

Jeg er enig med deg i alt du skriver, men måtte bare svare for å si at jeg lo godt av din siste setning. Fint at debattanter som bruker humør begynner å skrive igjen.

Link to comment
Share on other sites

Denne uka har Wenger svart på diverse spørsmål angående bl.a. Paul Scholes og en del hvordan enkelte lag spiller og oppfører seg på banen.

 

Han nevner at Scholes er en veldig god spiller, men har en mørk side når det kommer til stygge taklinger. Har ikke Wenger helt rett i dette? Jo, etter min mening.

Scholes er en god spiller han, men også en som svært ofte er sen i taklingene og det har blitt mange gule og røde kort fra den kanten. Og mange kort som dommerne overser...(Old Trafford-syndromet)

 

Så trer Sur Alex fram og blir fryktelig hårsår og skal hamre tilbake..og ingenting av det positive Wenger sa om Schole blir nevnt.

http://www.espn.co.uk/football/sport/story...tml?CMP=OTC-RSS

 

Visst folk hadde sett pressekonferansen til Wenger angående dette, så brukte Wenger flere minutter på å rose Scholes opp i skyene, men sa han kunne spille stygt av å til, men ville understreke at alle lag ville hatt en Scholes på laget...

Fergusens utalelse av dette ble igjen 'lokket' ut av pressen der han nemnte at han ikke likte utalelsen.

 

Så dette er eit kroneksempel av at alt som står i media må man ta med en stooor klype salt..

Link to comment
Share on other sites

Jeg fant enda en grunn til å like Blackpool, etter Ian Holloway sine kommentarer om Wenger i The Independent:

 

"

Wenger has a wine, mine's a beer

 

It was great to sit down with Arsène Wenger and talk football for a few minutes after our game at Arsenal. He had a glass of wine, I had a beer and he was lovely to speak to.

 

As well as being someone whom I hugely admire, he is simply a very nice man, a total gentleman. He is quietly spoken, very thoughtful and he was very complimentary about us, despite the scoreline.

 

He thought that we did well and pointed out that in an hour with an extra man, his team only managed to score four.

 

I think my lads were a bit shocked at the speed with which Arsenal played and particularly the pace of certain individuals, and as a group we have to improve on that. But the whole day at the Emirates was wonderful and an experience that I will always remember."

Link to comment
Share on other sites

Ingenting hadde vært bedre enn dersom Almunia fikk en knallsesong i år. Likevel har vi lært de siste årene at han ofte har noen gode kamper før han finner frem den røde løsnesen sin igjen. Denne har han ikke kastet bort i sommer, den ligger bare et stykke inn i skapet. Men jeg er 100% sikker på at den kommer til å trille frem igjen, om ikke til neste kamp så kanskje til den neste der igjen?

 

Håper Gallas stjal den, men det blir vel litt for mye å håpe på...

 

 

Godt å høre at du håper på en knallsesong for Almunia, men det var ikke det spørsmålet gikk ut på.

Derfor spør jeg en gang til, hvis det skulle vise seg at nettopp det skulle skje, at Almunia storspiller denne sesongen, vil du da legge deg langflat og beklage latterliggjøringen du bedriver og har bedrevet i lang tid av ham??

Link to comment
Share on other sites

Godt å høre at du håper på en knallsesong for Almunia, men det var ikke det spørsmålet gikk ut på.

Derfor spør jeg en gang til, hvis det skulle vise seg at nettopp det skulle skje, at Almunia storspiller denne sesongen, vil du da legge deg langflat og beklage latterliggjøringen du bedriver og har bedrevet i lang tid av ham??

Almunia har dessverre spilt latterlig dårlig i lang tid. Ser ikke hvorfor man skal unnskylde noe man har sagt dersom man helt klart mener det man sier!?

Link to comment
Share on other sites

Almunia har dessverre spilt latterlig dårlig i lang tid. Ser ikke hvorfor man skal unnskylde noe man har sagt dersom man helt klart mener det man sier!?

 

 

Når man kaller en Arsenal-spiller for en klovn, latterliggjør ham ved alle mulige anledninger og påstår at den spilleren aldri kan gjøre en god jobb for oss, og den samme spilleren motbeviser dette ettertrykkelig, er det da ikke på sin plass med en innrømmelse av at man har tatt feil en gang??

Jeg påstår at det hadde reddet en viss anstendighet til vedkommende supporter iallefall.

Link to comment
Share on other sites

Når man kaller en Arsenal-spiller for en klovn, latterliggjør ham ved alle mulige anledninger og påstår at den spilleren aldri kan gjøre en god jobb for oss, og den samme spilleren motbeviser dette ettertrykkelig, er det da ikke på sin plass med en innrømmelse av at man har tatt feil en gang??

Jeg påstår at det hadde reddet en viss anstendighet til vedkommende supporter iallefall.

Almunia har jo ikkje vært god nok for oss i dei tre sesongene han har vært førstevalg. Ein god kamp mot Blackburn igår kan ikkje vege opp mot dei siste tre åra. Eg har alltid sett på Almunia som ein god back-up keeper, men aldri førstelagsmateriale. Vil du si Almunia har vist seg plassen verdig i alle disse sesongene?

 

Eg ser ikkje for meg at dette er vendepunktet, men for all del det ville gledet meg stort. Men min kritikk har vært berettiget, og eg meiner at det ikkje er heldig med ein 30-åring med lite førstelagserfaring, skal ha klippekort i tre sesonger for å muligens slå til, til det er keeperplassen altfor sårbar.

 

Debatten bør heller gå på om det er verdt å ha ein keeper i sin beste keeperalder på opplæring i tre sesonger++, med dei poengtap og usikkerhet det bærer med seg framfor å ha ein stabil rutinert god keeper...?

Eg kunne forstått det om dette hadde skjedd med Sczezesny som er 20 år, enn ein som runder 30 år når han får førstelagsplassen (framfor Lehmann).

Link to comment
Share on other sites

Godt å høre at du håper på en knallsesong for Almunia, men det var ikke det spørsmålet gikk ut på.

Derfor spør jeg en gang til, hvis det skulle vise seg at nettopp det skulle skje, at Almunia storspiller denne sesongen, vil du da legge deg langflat og beklage latterliggjøringen du bedriver og har bedrevet i lang tid av ham??

 

Selvfølgelig vil jeg gjøre det! Samt at jeg ville gjort det med glede! Dette er jeg 100% ærlig på.

 

Det jeg prøver på er en slags "medisin" som Hunkpapaenes åndelige leder, Tȟatȟáŋka Íyotake,* nok hadde villet kalle det, mens vi heller ville kalt det "magi". Ofte når jeg har vært svært negativ mot noe, så har det hoppet opp og motbevist meg midt i fleisen. Jeg nevner i fleng:

 

- Jose Antonio Reyes: Startet sin arsenalkarriære en smule rufsete, og det tok sin tid før han begynte å produsere scoringer. I en kamp mot Chelsea, før de ble Ch€£$ki, sa jeg til AnaBolle som satt ved min side i en heslig, grønn sofa: "Jeg tror det er på tide at vi leter frem Wiltordstempelet til Reyes". Neste gang han fikk ballen, druste han den rett i vinkelen. Noe senere samme kamp, puttet han engang til. Resten er historie.

 

- Theo Walcott: I ligacupfinalen mot samme blå lag, som nå hadde blitt til Ch€£$ki, satt jeg og rev meg i håret over TH14s stadige håpløse ballberøringer. Jeg utbrøt til norwichsupporteren(de er forøvrig så sjeldne at jeg et øyeblikk vurderte å sette stor forbokstav i norwichsupporter, men så kom jeg på en til) som så kampen sammen med meg på hybelen min: "Fy f*en!(prøver å jobbe litt med den bannskapen min)Har du sett en så hjelpesløs spiller før?" Joda, like etterpå gjorde den samme Walcott 1-0. Jeg tok selvfølgelig æren for scoringen siden jeg hadde laget medisin. Samme medisin ble forøvrig brukt ved et par anledninger forrige sesong, og nå ser det ut som den virker.

 

Samme medisin, dog jeg ikke husker episodene like godt, og vil derfor ikke bli like godt dokumentert, har også blitt benyttet ved følgende spillere:

 

- Mathieu Flamini

- Alexandre Song-Billong

- Phillippe Senderos(dog litt vekslende suksess med medisinen i dette tilfellet, men det kan være at jeg prøvde en annen vri på den, ved å skryte på hver eneste positive ting han gjorde til en småkvapset lyslugg fra Molde)

 

Jeg må likevel tilføye at det er ikke alle tilfeller magien min har virket på. Eksempler er:

 

- Sylvain Wiltord(nå får vi se om Marco fortsatt er på forumet)

- Gilles Grimandi(Nå får jeg sikkert Chaz på nakken igjen)

- Dennis Bergkamp(etter forrige doublesesong riktignok)

- Francis Jeffers

- Molde fotballklubb anno 2010

 

Skryt av spillere har ofte vist seg å være svært negativ medisin, og da spesielt på unge talenter. Pennant, Aliadiere, Karbassyoon, Quincy, Bentley m.fl. har alle vært ofre for denne madisinen, i likhet med Molde anno 2010.

 

Derfor vil jeg fortsette med min medisin, og jeg vil være like glad hver eneste gang den virker. Almunia inkludert, selv om det ser ut som om dette tilfellet trenger knallsterk medisin. Knallhard kritikk virket ikke, så nå prøver jeg med skryt, og "Verdens beste keeper" etter hver eneste kamp han spiller.

 

*Hunkpapaene var forøvrig en av de sju undergrenene til Siouxstammen av de infødte amerikanerne. Tȟatȟáŋka Íyotake er forøvrig litt bedre kjent som "Den sittende bisonoksen", eller "Sitting Bull" som det så fint heter på engelsk. Hunkpapaene var forøvrig sterkt delaktige, dog lite kreditert, seieren over George Armstrong Custer i slaget ved Little Big Horn i Montana.

 

PS! Nå har jeg sporet skikkelig av igjen. Jeg må bare beklage, men av og til får jeg en fryktelig skrivekløe og da greier jeg simpelthen ikke å stagge meg selv.

 

For å forsøke å pense diskusjonen tilbake til tråden, så har jeg et bittelite håp om at Wenger vet hva han driver med. Folk ville ha ham bort før sist doublesesong, og tilogmed vi lo av hans utsagn om at Arsenal kunne gå igjennom serien uten å tape en kamp. Optimisme er, som jeg har vist lengre opp, dårlig medisin, men håpet kan ingen ta fra oss.

 

Nå er innlegget slutt, BASTA!

Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig vil jeg gjøre det! Samt at jeg ville gjort det med glede! Dette er jeg 100% ærlig på.

 

Det jeg prøver på er en slags "medisin" som Hunkpapaenes åndelige leder, Tȟatȟáŋka Íyotake,* nok hadde villet kalle det, mens vi heller ville kalt det "magi". Ofte når jeg har vært svært negativ mot noe, så har det hoppet opp og motbevist meg midt i fleisen. Jeg nevner i fleng:

 

- Jose Antonio Reyes: Startet sin arsenalkarriære en smule rufsete, og det tok sin tid før han begynte å produsere scoringer. I en kamp mot Chelsea, før de ble Ch€£$ki, sa jeg til AnaBolle som satt ved min side i en heslig, grønn sofa: "Jeg tror det er på tide at vi leter frem Wiltordstempelet til Reyes". Neste gang han fikk ballen, druste han den rett i vinkelen. Noe senere samme kamp, puttet han engang til. Resten er historie.

 

- Theo Walcott: I ligacupfinalen mot samme blå lag, som nå hadde blitt til Ch€£$ki, satt jeg og rev meg i håret over TH14s stadige håpløse ballberøringer. Jeg utbrøt til norwichsupporteren(de er forøvrig så sjeldne at jeg et øyeblikk vurderte å sette stor forbokstav i norwichsupporter, men så kom jeg på en til) som så kampen sammen med meg på hybelen min: "Fy f*en!(prøver å jobbe litt med den bannskapen min)Har du sett en så hjelpesløs spiller før?" Joda, like etterpå gjorde den samme Walcott 1-0. Jeg tok selvfølgelig æren for scoringen siden jeg hadde laget medisin. Samme medisin ble forøvrig brukt ved et par anledninger forrige sesong, og nå ser det ut som den virker.

 

Samme medisin, dog jeg ikke husker episodene like godt, og vil derfor ikke bli like godt dokumentert, har også blitt benyttet ved følgende spillere:

 

- Mathieu Flamini

- Alexandre Song-Billong

- Phillippe Senderos(dog litt vekslende suksess med medisinen i dette tilfellet, men det kan være at jeg prøvde en annen vri på den, ved å skryte på hver eneste positive ting han gjorde til en småkvapset lyslugg fra Molde)

 

Jeg må likevel tilføye at det er ikke alle tilfeller magien min har virket på. Eksempler er:

 

- Sylvain Wiltord(nå får vi se om Marco fortsatt er på forumet)

- Gilles Grimandi(Nå får jeg sikkert Chaz på nakken igjen)

- Dennis Bergkamp(etter forrige doublesesong riktignok)

- Francis Jeffers

- Molde fotballklubb anno 2010

 

Skryt av spillere har ofte vist seg å være svært negativ medisin, og da spesielt på unge talenter. Pennant, Aliadiere, Karbassyoon, Quincy, Bentley m.fl. har alle vært ofre for denne madisinen, i likhet med Molde anno 2010.

 

Derfor vil jeg fortsette med min medisin, og jeg vil være like glad hver eneste gang den virker. Almunia inkludert, selv om det ser ut som om dette tilfellet trenger knallsterk medisin. Knallhard kritikk virket ikke, så nå prøver jeg med skryt, og "Verdens beste keeper" etter hver eneste kamp han spiller.

 

*Hunkpapaene var forøvrig en av de sju undergrenene til Siouxstammen av de infødte amerikanerne. Tȟatȟáŋka Íyotake er forøvrig litt bedre kjent som "Den sittende bisonoksen", eller "Sitting Bull" som det så fint heter på engelsk. Hunkpapaene var forøvrig sterkt delaktige, dog lite kreditert, seieren over George Armstrong Custer i slaget ved Little Big Horn i Montana.

 

PS! Nå har jeg sporet skikkelig av igjen. Jeg må bare beklage, men av og til får jeg en fryktelig skrivekløe og da greier jeg simpelthen ikke å stagge meg selv.

 

For å forsøke å pense diskusjonen tilbake til tråden, så har jeg et bittelite håp om at Wenger vet hva han driver med. Folk ville ha ham bort før sist doublesesong, og tilogmed vi lo av hans utsagn om at Arsenal kunne gå igjennom serien uten å tape en kamp. Optimisme er, som jeg har vist lengre opp, dårlig medisin, men håpet kan ingen ta fra oss.

 

Nå er innlegget slutt, BASTA!

 

Men det skal jeg ha sagt - det er ingen her som vil at et innlegg som dette skal slutte! Fantastisk underholdende og interessant lesning! Det er dette som gjør det moro å lese på dette forumet. Og det er gamle gutta (Jada jeg vet at du ikke er gammal, men alt som er eldre enn meg er gammalt - sånn er det bare.)

Link to comment
Share on other sites

Pussig hvordan en diskusjon kan ta utrolige vendinger når flere kaster seg inn i den og kanskje ikke helt har fått med seg utgangspunktet :( .

Jeg har ikke oppfattet noen som har ment at vi skal ha nord-koreansk styresett her på forumet iallefall...

 

No var det RP7 som stilte spørsmålet om me her på forumet skal ha rett til å kritisere jobben Wenger gjer, så den diskusjonen får du eventuelt ta med han :)

Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig vil jeg gjøre det! Samt at jeg ville gjort det med glede! Dette er jeg 100% ærlig på.

 

Det jeg prøver på er en slags "medisin" som Hunkpapaenes åndelige leder, Tȟatȟáŋka Íyotake,* nok hadde villet kalle det, mens vi heller ville kalt det "magi". Ofte når jeg har vært svært negativ mot noe, så har det hoppet opp og motbevist meg midt i fleisen. Jeg nevner i fleng:

 

- Jose Antonio Reyes: Startet sin arsenalkarriære en smule rufsete, og det tok sin tid før han begynte å produsere scoringer. I en kamp mot Chelsea, før de ble Ch€£$ki, sa jeg til AnaBolle som satt ved min side i en heslig, grønn sofa: "Jeg tror det er på tide at vi leter frem Wiltordstempelet til Reyes". Neste gang han fikk ballen, druste han den rett i vinkelen. Noe senere samme kamp, puttet han engang til. Resten er historie.

 

- Theo Walcott: I ligacupfinalen mot samme blå lag, som nå hadde blitt til Ch€£$ki, satt jeg og rev meg i håret over TH14s stadige håpløse ballberøringer. Jeg utbrøt til norwichsupporteren(de er forøvrig så sjeldne at jeg et øyeblikk vurderte å sette stor forbokstav i norwichsupporter, men så kom jeg på en til) som så kampen sammen med meg på hybelen min: "Fy f*en!(prøver å jobbe litt med den bannskapen min)Har du sett en så hjelpesløs spiller før?" Joda, like etterpå gjorde den samme Walcott 1-0. Jeg tok selvfølgelig æren for scoringen siden jeg hadde laget medisin. Samme medisin ble forøvrig brukt ved et par anledninger forrige sesong, og nå ser det ut som den virker.

 

Samme medisin, dog jeg ikke husker episodene like godt, og vil derfor ikke bli like godt dokumentert, har også blitt benyttet ved følgende spillere:

 

- Mathieu Flamini

- Alexandre Song-Billong

- Phillippe Senderos(dog litt vekslende suksess med medisinen i dette tilfellet, men det kan være at jeg prøvde en annen vri på den, ved å skryte på hver eneste positive ting han gjorde til en småkvapset lyslugg fra Molde)

 

Jeg må likevel tilføye at det er ikke alle tilfeller magien min har virket på. Eksempler er:

 

- Sylvain Wiltord(nå får vi se om Marco fortsatt er på forumet)

- Gilles Grimandi(Nå får jeg sikkert Chaz på nakken igjen)

- Dennis Bergkamp(etter forrige doublesesong riktignok)

- Francis Jeffers

- Molde fotballklubb anno 2010

 

Skryt av spillere har ofte vist seg å være svært negativ medisin, og da spesielt på unge talenter. Pennant, Aliadiere, Karbassyoon, Quincy, Bentley m.fl. har alle vært ofre for denne madisinen, i likhet med Molde anno 2010.

 

Derfor vil jeg fortsette med min medisin, og jeg vil være like glad hver eneste gang den virker. Almunia inkludert, selv om det ser ut som om dette tilfellet trenger knallsterk medisin. Knallhard kritikk virket ikke, så nå prøver jeg med skryt, og "Verdens beste keeper" etter hver eneste kamp han spiller.

 

*Hunkpapaene var forøvrig en av de sju undergrenene til Siouxstammen av de infødte amerikanerne. Tȟatȟáŋka Íyotake er forøvrig litt bedre kjent som "Den sittende bisonoksen", eller "Sitting Bull" som det så fint heter på engelsk. Hunkpapaene var forøvrig sterkt delaktige, dog lite kreditert, seieren over George Armstrong Custer i slaget ved Little Big Horn i Montana.

 

PS! Nå har jeg sporet skikkelig av igjen. Jeg må bare beklage, men av og til får jeg en fryktelig skrivekløe og da greier jeg simpelthen ikke å stagge meg selv.

 

For å forsøke å pense diskusjonen tilbake til tråden, så har jeg et bittelite håp om at Wenger vet hva han driver med. Folk ville ha ham bort før sist doublesesong, og tilogmed vi lo av hans utsagn om at Arsenal kunne gå igjennom serien uten å tape en kamp. Optimisme er, som jeg har vist lengre opp, dårlig medisin, men håpet kan ingen ta fra oss.

 

Nå er innlegget slutt, BASTA!

 

 

Jeg kjøper ikke din medisin, ugh.

Min medisin er mye bedre enn din, anstendig beskrivelse av våre gutter bør være en selvfølge også for deg. Uansett hvor overtroisk du er.

Og hva i hule heite mener du med å prøve din medisin på Moille FK????????????

Hvis du ønsker at målle skal berge plassen i tippeligaen er det helt på høyden overtrampmessig med det å latterliggjøre Almunia og Wenger, nå må det kraftig skjerping til her :(

PS Kan du forresten vise til eksempler der du har lagt deg flat og beklaget dine utfall mot våre spillere??

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøper ikke din medisin, ugh.

Min medisin er mye bedre enn din, anstendig beskrivelse av våre gutter bør være en selvfølge også for deg. Uansett hvor overtroisk du er.

Og hva i hule heite mener du med å prøve din medisin på Moille FK????????????

Hvis du ønsker at målle skal berge plassen i tippeligaen er det helt på høyden overtrampmessig med det å latterliggjøre Almunia og Wenger, nå må det kraftig skjerping til her :(

PS Kan du forresten vise til eksempler der du har lagt deg flat og beklaget dine utfall mot våre spillere??

 

1. Neivel, men jeg tar min medisin, og satser på at den før eller senere vil funke.

 

2. Jeg er egentlig ikke overtroisk, men enkelte ting kan virke veldig påfallende.

 

3. Jeg kommer fra Fræna kommune, en av nabokommunene til Molde. Derfor har jeg vokst opp med Molde fotballklubb og holdt med dem så lenge jeg kan huske. Hvorfor er det et overtramp? Jeg velger å tolke ditt innlegg som humoristisk her, og drar det derfor ikke lengre.

 

4. Når har jeg latterliggjort Wenger? Wenger er en av de viktigste personene i Arsenals historie(Nest etter David Dein og Dennis Bergkamp), og en mann jeg har stor respekt for. Feilfri er han ikke, og det har jeg nok påpekt på min måte.

 

5. Almunia har jeg latterliggjort, ja. Dog har han latterliggjort seg selv i langt større grad enn hva jeg enver å gjøre.

 

6. Spennende utfordring. Mener at jeg har gjort det ved et par anledninger, dog uten å finne igjen de aller mest "flatliggende" innleggene. (Det kan kanskje skyldes at passformen min ikke er særlig flat, selv ikke liggende) Jeg fant imidlertid frem til to innlegg jeg kan bruke:

 

 

Eboue: http://www.arsenalnorway.no/forum/index.ph...ndpost&p=162898

 

Denilson: http://www.arsenalnorway.no/forum/index.ph...59entry192659

 

Mulig det er feil navn til innleggene, men dersom du ikke skal kverulere for mye, så tror jeg du skjønner den.

 

7. Siden du utfordret meg, så slår jeg kontra og utfordrer deg med denne: Du skriver at du beskriver våre spillere anstendig. Godt mulig, jeg gidder ikke bruke hele natten på å finne innlegg som motsier den påstanden. Den får passere som god fisk på good will kontoen. Imidlertid lurer jeg på om du evner å skrive til dine meddebattanter på en anstendig måte? Svært ofte synes jeg at du har kommet med krasse kommentarer, jeg gidder fortsatt ikke lete etter innlegg som beviser dette nå i natt, til folk på forumet her. Skal det være bedre enn å si sin mening om en spiller som ikke spiller godt nok for mitt kjære Arsenal?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...