Jump to content

mmaelan

Arsenal Norway
 • Content Count

  4,218
 • Joined

 • Last visited

About mmaelan

 • Rank
  Assistant Manager
 • Birthday 09/02/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålgård
 • Interests
  Krim. Data og Fotball.Trening/turer

Recent Profile Visitors

1,954 profile views
 1. Det får jeg virkelig ikke håpe. Det blir lite gull med Solskjær. Når det gjelder kampen så var det en deilig seier. Vi vinner omtrent slik United er vant med å vinne...på straffe:) Ellers en stor honnør til Arteta, og laginnsatsen. Spillere som Elneny, Saka, Bellerin og Holding blomstrer. Partey er bare fenomenal. Kjekt å høre Adams og Bould skrøyder av Arteta: https://metro.co.uk/2020/11/02/tony-adams-reveals-steve-bould-singing-arsenal-boss-mikel-artetas-praises-13520312/?ito=newsnow-feed Gunners legend Adams admitted that positive feeling is also being felt within
 2. Takk for det BE. Kun en pause fra forumet. Alltid ihuga Gooner. Nå blir det spennende å se om Arteta klarer å bygge opp Arsenal igjen. Graham perioden....litt herlig tid det og:)
 3. Syns faktisk det er helt greit å utelate Øzil. Han var en fantastisk spiller for lenge siden. Diverse ryggskader og ikke matchfit var et problem i mange kamper. Jeg velger å tro på vår manager Arteta når han sier at han kan se Øzil rett i øyet og fortelle han hvorfor han er utelatt. Disse forskjellige konspirasjonsteorier som har oppstått er jeg særdeles tvilende til. Øzil er rett og slett ikke god nok.
 4. mmaelan

  Petr Cech

  Cech til oss er ikke annet enn et kupp av Wenger. En keeper som oser autoritet. Og ikke minst trygghet ute i feltet. Ospina har vært god for oss. Det er det liten tvil om. Da han og Le Coq kom inn i laget var det mye som bedret seg defensivt. Gir oss mye erfaring og ro. Blir vi bedre defensivt denne sesongen som kommer kan det fort bli nok en stor sesong. Og ja Piscator. Dette minner nok både om da vi hentet Pat Jennings, men også da Wenger hentet Lehmann.
 5. He he....... Ellers Frankrike og Costa Rica med Giroud og Campbell..de leverer
 6. Handling sier mer enn 1000 ord. Ingen Gerrard fan men han har vært i Pool siden han debuterte i 1998. Er jaggu meg ikke mange som kan skilte med slike spillere i dag. Lurer jo litt på om Tony Adams kan betegnes som lojal som sier selv han hadde forlatt Arsenal hvis ikke lønnskulturen ble oppjustert? Spillere som Lampard,Giggs,Terry,Gerrard,Adams kan det sies mye om...men en ting definerer dem alle ...lojale mot klubben sin. Ikke sant BE;-)
 7. mmaelan

  Cesc Fabregas

  Må nok si meg enig med Kim. Så mye det smerter å se Cesc gå til Chelsea så har vi nok folk på midtbanen i Wilshere,Arteta,Ramsey,Flamini,Mozart ,Cazorla osv. Det vi trenger er en spiss i verdensklasse. Remy, Vela ser jeg på som en erstatning for Bendtner. En midtbanespiller med muskler alla Vieira er og blir drømmen, og selvfølgelig en ny høyreback. Der bør prioriteringene til Wenger være etter min mening.
 8. mmaelan

  Bakari Sagna

  Synd å miste Sagna. Kanskje vår tøffeste spiller, men forstår det. Arsenal har en utfordring på 30 års kontraktene sine. Men Sagna har gitt alt for oss og kronet det med et trofe. En dyktig og herlig spiller som forlater oss. For meg er det Arsenal som driter på draget som de i sin tid gjorde med Keown,Cole og Flamini. Lykke til Sagna
 9. Fantastisk come back;-) Gratulere alle Goonere
 10. No guts no glory som Adams ville sagt. Gåfotball i en FA Cupfinale gir sjelden noe pokal. Her må det brettes opp ermene og få gang på ball,tempo og innsats. Gibbs taper omtrent alt av dueller og Giroud gjør zero utpå der. Noe må skje. Foreløpig er det Santi som er et av utrolig få pluss. Utrolig skuffende at igjen i en storkamp så møter ikke spillerne opp.
 11. Gratulererer med dagen. En stor dag for Goonere og Fa Cup finale gleder jeg meg som en unge til. Håper på en kanonkamp av gutta og et etterlengtet trofe. Dette tror jeg vi fikser. Lykke til;-)
 12. Sliteseier men utrolig hvor mye bedre det blir når de får litt troen på sine egne ferdigheter. Arteta spilte en av sine bedre kamper på lenge. Giroud sitt mål er alt annet enn flaks, det er magisk og et mål Dennis Bergkamp ville vært stolt av. Podolski...helt rå.
 13. Et lag som tross alt er regjerende cupmester og har slått ut Manchester City. Nervepirrende deluxe og gratla alle Goonere og ikke minst Wenger. Dette gjorde godt;-)
 14. Helt korrekt det du påpeker. I litt for mange kamper har vi vært uhyre svake. Spesielt siden Stoke tapet. Tror årsakene kan skylde på mange ting uten at det fritar Wenger for et stort ansvar. En del spillere bør også gå inn i seg selv. Hva som f.eks har skjedd med Verminator er for meg en gåte. Han er en skygge av hva han en gang var. Og disse såkalte triste kampene og til dels naive forestillingene blottet for det å gå i krigen er noe som gjør meg usikker. Det er noe både Wenger og en del spillere må gå i seg selv på.
 15. Jeg heller vel også mer mot Safe Hands sin konklusjon. Jeg ser absolutt at noe må skje i Arsenal. Mourinho er en drittsekk jeg ikke vil se i Arsenal. Så mye er ikke pokaler verdt. Det om bekymrer mest er alle skadene. Det er der det er mest å hente slik jeg ser det. Et Arsenal blottet for skader hadde vunnet PL denne sesongen er min påstand. Problemet er også at Wenger tydeligvis dropper analyser av motstanderen. Der er det også mye å hente. Jeg er redd vi alltid vil stoppe på 2,33 hvis ikke Wenger tar tak i dette. Spørsmålet er om han vil gjøre det..... Jeg håper men er usikker.
×
×
 • Create New...