Jump to content

mmaelan

Arsenal Norway
 • Posts

  4,218
 • Joined

 • Last visited

About mmaelan

 • Birthday 09/02/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålgård
 • Interests
  Krim. Data og Fotball.Trening/turer

Recent Profile Visitors

2,031 profile views

mmaelan's Achievements

Assistant Manager

Assistant Manager (7/9)

 1. Det får jeg virkelig ikke håpe. Det blir lite gull med Solskjær. Når det gjelder kampen så var det en deilig seier. Vi vinner omtrent slik United er vant med å vinne...på straffe:) Ellers en stor honnør til Arteta, og laginnsatsen. Spillere som Elneny, Saka, Bellerin og Holding blomstrer. Partey er bare fenomenal. Kjekt å høre Adams og Bould skrøyder av Arteta: https://metro.co.uk/2020/11/02/tony-adams-reveals-steve-bould-singing-arsenal-boss-mikel-artetas-praises-13520312/?ito=newsnow-feed Gunners legend Adams admitted that positive feeling is also being felt within the club, as he revealed that his former Arsenal team-mate Steve Bould has been singing the praises of the manager. ‘He [Arteta] has got fantastic ability to work with this team,’ Adams told Stadium Astro. ‘He puts hours into the training pitch. He’s his own man, if [Mesut] Ozil’s not in his thinking, he’s out, it’s as simple as that. ‘I can’t speak highly enough of the guy. The words coming out [of the club], when I talk to my mate Steve Bould who’s still in the club taking the Under-23s at the moment. ‘He said to me, “This guy has got it all, he’s the governor”. ‘He’s the best he’s seen in a long time. ‘He really does understand the game, he expresses himself; he’s very confident. It’s his first job, for God’s sake, he’s doing a remarkable, remarkable job.’
 2. Takk for det BE. Kun en pause fra forumet. Alltid ihuga Gooner. Nå blir det spennende å se om Arteta klarer å bygge opp Arsenal igjen. Graham perioden....litt herlig tid det og:)
 3. Syns faktisk det er helt greit å utelate Øzil. Han var en fantastisk spiller for lenge siden. Diverse ryggskader og ikke matchfit var et problem i mange kamper. Jeg velger å tro på vår manager Arteta når han sier at han kan se Øzil rett i øyet og fortelle han hvorfor han er utelatt. Disse forskjellige konspirasjonsteorier som har oppstått er jeg særdeles tvilende til. Øzil er rett og slett ikke god nok.
 4. Helt korrekt det du påpeker. I litt for mange kamper har vi vært uhyre svake. Spesielt siden Stoke tapet. Tror årsakene kan skylde på mange ting uten at det fritar Wenger for et stort ansvar. En del spillere bør også gå inn i seg selv. Hva som f.eks har skjedd med Verminator er for meg en gåte. Han er en skygge av hva han en gang var. Og disse såkalte triste kampene og til dels naive forestillingene blottet for det å gå i krigen er noe som gjør meg usikker. Det er noe både Wenger og en del spillere må gå i seg selv på.
 5. Jeg heller vel også mer mot Safe Hands sin konklusjon. Jeg ser absolutt at noe må skje i Arsenal. Mourinho er en drittsekk jeg ikke vil se i Arsenal. Så mye er ikke pokaler verdt. Det om bekymrer mest er alle skadene. Det er der det er mest å hente slik jeg ser det. Et Arsenal blottet for skader hadde vunnet PL denne sesongen er min påstand. Problemet er også at Wenger tydeligvis dropper analyser av motstanderen. Der er det også mye å hente. Jeg er redd vi alltid vil stoppe på 2,33 hvis ikke Wenger tar tak i dette. Spørsmålet er om han vil gjøre det..... Jeg håper men er usikker. Jeg forventer ikke pokaler hvert år, men Wenger har skjemt meg ut med en fantastisk fotball. Den er viktigere enn pokaler. Har vært Arsenal supporter lenge og den gudsjammerlig kjedelige fotballen vi spilte på 80 tallet håper jeg jeg aldri jeg opplever igjen. I dag er det en Fa Cup semifinale og jeg kjenner jeg får samme følelsen jeg hadde i 1979 da vi slo United 3-2 i finalen. Min første pokal som en Gooner og en kjempeopplevelse. I dag er det vinn og støtt dette laget slik at alle Goonere kan få en godfølelse for fremtiden er lys.
 6. En hel midtbane ute og kankje våre 3-4 beste spillere. Klart det har innvirkning. MEN det unnskylder ikke at vi ikke har konkurranse om spissplasen. Den burde vært forsterket. Giroud er ok men røkla bak holder ikke mål. Tenk om vi hadde fått inn en spiller i Suarez klasse, et par færre skader, jeg tror historien hadde vært en annen. For Arsenal og ikke minst Wenger sin skyld håper jeg på FA cup pokal. Akkurat nå er det bare å backe opp klubben som gjelder. Et evt skifte av manager må vurdere etter sesongen.
 7. En ting er sikkert. Det er IKKE Giroud sin feil at laget sliter nå. De andre lagene får rullert spissene sine. Vi har kun Giroud. Bendtner....vel... Før var det bevegelse og fart i angrepsspillet vårt. Det mangler. Mot United vant han de fleste hodeduellene mot Vidic som Kim nevner. Hva nytter det så lenge det ikke er bevegelse rundt han? Savner Ramsey og Walcott...og det blir alt for enkelt å skylde på Giroud. Det han trenger mest nå er faktisk en liten pause før Bayern kampen. Vi virker slitne. Håper at et par spillere blir spart mot Pool. Bendtner vil nok aldri bli den jeg roper etter...prøv Sanoga heller...i det minste får vi noe annerledes mot Pool.
 8. Ikke misnøye fra min side ihvertfall. Giroud har hatt en meget positiv start på sesongen. Interessant statistikk fra sky studio med thierry Henry som gjest. Etter 69 kamper i Arsenal topper wright 2 plass Henry 3 plass Bergkamp med 2 mål mer enn Giroud på 4 plass og på 5 plass persie med 7 mål færre enn Giroud.
 9. En kan si mye om manglende signeringer. Ja stallen er for tynn og styret burde holdt kjeft om at de skulle handle mye dette vinduet. Når det er sagt virker førsteellever til Arsenal mer samspilt og homogen enn på mange sesonger. Det er noe Grahamsk over samhandlingen i laget. De jobber godt for hverandre, har et imponerende førstepress på motstander, og de spiller tildels bra fotball. Jeg liker det jeg ser, og hadde det kommet inn et par-tre kvalitetsspillere(dog på et litt høyere nivå enn hva Pool og Tottene handler inn;-)) så tror jeg faktisk vi kan være en seriøs utfordrer denne sesongen for laget vårt er godt nok til å slå alle. Idag går jeg rundt på jobben med: We don't buy superstars...we make them... så velger en positiv attitude for nå;-) og jeg nyter å se spillere som Cazorla som briljerer med sin teknikk sammen med Wilshere og Ramsey.
 10. Og en ting er sikkert. Begynner spillere å bli frustrerte over Arsenal og Wenger sine mangler...det er definitivt ikke et positivt signal. En ting er sikkert...Arsenal virker som amatører i dette vinduet...og det er ikke første gang det skjer. Jeg er fremdeles ikke sikker på at Wenger klarer å handle inn hva vi trenger. Før hadde jeg klokketro på mannen....klokken gjenstår bare nå. The dressing room is also beginning to lose patience with Wenger's promise to spend big having seen their transfer business turn into something of a farce. Arsenal striker Giroud broke cover to voice his concerns and Mirror Sport understands other players have been left bemused, unhappy and questioning whether Wenger really wants to make big signings. Check out all the latest News, Sport & Celeb gossip at Mirror.co.uk http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-transfer-news-olivier-giroud-2188755#ixzz2cVIRXTdt
 11. Det rare er at fans,tidligere spillere,spillere nå,såkalte eksperter....absolutt alle har sett at Arsenal må ha forsterkninger....ingenting er blitt gjort. Hva Wenger tenker må gudene vite. Vi snakker ikke om Knoll og Tott lengre. Dette er Manuel og Basil fra Hotell i særklasse. Wenger er totalt i utakt med fansen ihvertfall...dessverre.
 12. Så kampen Pool Stoke og begge keeperne der er milevis foran våres. Og vi så også hvor sårt vi mangler en DM foran stopperne som kan dekke midtstopperne våre i går. Vi var maks uheldige i går med en dommer som aldri skulle dømt i PL. Alle som har spilt fotball vet hvor frustrerende det er å spille med noe slikt mot deg. 5 spillere skadet er også litt pga at dommer tillot nedsparkinger bakfra omtrent hele kampen. Det kan du ikke dekke deg mot. Når dette er sagt så er dette hvordan en snur og vender på det flaut for en klubb som Arsenal. Og ennå verre så starter dette omtrent som det gjorde for 2 år siden som viser at Wenger har ikke lært en skitt. Vi har rett og slett hverken en stall som er bred nok, eller god nok kvalitet utover første elleveren. Nå må Wenger ut av dvalen og få inn Begovic,Rooney,en klasse DM,forsvarsspillere, så får han fylle på etter hvert.. Nå må det skje Wenger for skjer ikke noe blir dette en frustrerende sesong. Esset er allerede spilt ut...og det gikk til helv.....
 13. Syns Giroud virker mye bedre på førstetouchen. Målet hans mot City må jo være et drømmescenario for lagkamerater. Fyr opp ballen til Giroud så fikser han resten. Det er klasse over det han gjør der. Ser ikke vekk fra at han kan få en kanonsesong nå.
 14. Dette hjelper lite Wenger. Og jeg har hørt dette litt for mange ganger nå. http://allarsenal.com/news/wenger-we-can-challenge-for-the-title-even-without-signings/
×
×
 • Create New...