Jump to content

Tusmo

Arsenal Norway
 • Posts

  1,495
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tusmo

 1. Hei igjen! Tittet innom her, og så plutselig at jeg var nevnt. Hyggelig at noen husker på en krok ;) AnabOle er ikke sportsjournalist, og har ikke arbeidet i TV2(Tipper du tenkte på Sander Smørdal a.k.a. Paddy). I likhet med meg er AnabOle utdannet lærer. Vi begynte på forumet tidlig i tjueårene, og nå nærmer vi oss de førti. Vi er begge familiserte, og det er nok litt av grunnen til at vi ikke er aktive her lengre. Vi meldes som regel når det er kamp, men ellers er det ikke så ofte vi omgås lengre.
 2. Tusmo

  David Ospina

  Måtte kikke innom en tur. Virker dødere enn ever her.
 3. Tusmo

  David Ospina

  Savner Almunia, verdens beste keeper...
 4. Støtter den Kim, men i all rettferdighets navn så må folk få lov til å bruke pengene sine på det de har lyst til. Hadde jeg hatt tilnærmet uendelig med cash, så hadde jeg kjøpt opp Arsenal og spilt virkelighetscm selv. Jeg mener fokuset bør være hvor pengene kommer fra, fremfor hvor de blir brukt. Jeg lurer på hvor mange russiske familier som kunne blitt mettet for pengene Ch€£$ki brukte på å forhindre at vi fikk Shaun Wright-Phillips.
 5. Vi har visst glemt at det den 6. september var 100årsjubileum for scum sin bitterhet mot oss. Da åpnet nemlig gode, gamle Highbury.
 6. Tusmo

  Mesut Özil

  Corollaen og taunusen fikk vi jo kun for vrakpanten, så de kan vi ikke klage over. Er også litt spent på om vi får brukt leiebilen vår, men mest spent på hvilket merke den er...
 7. Tusmo

  Mesut Özil

  Ah, la den ut på Lets laugh-tråden får jeg så den her. Jaja, artig snutt uansett.
 8. Arsenal are rich. Everybody knows that. The club has a helluva lot of revenue streams that we never think about. The Emirates hosts exams and conferences. They put on three nights of Coldplay and two of Muse. They rent out their training ground to visiting nations like Portugal, Croatia, Brazil . Arsenal have boxes and Club Level and merchandise and a worldwide fanbase. Arsenal is the biggest pub in London. Arsenal is the biggest restaurant in London Arsenal is sitting on a cash mountain. That’s why Gazidis said: Of course can afford to buy Wayne Rooney and pay his wages. "At that time I learned that Arsenal’s cash mountain was a gobsmacking number. It was £300 million. I was stunned by the number. But I had no reason to disbelieve it." Jøss...
 9. Tusmo

  Mesut Özil

  Jeg er stor fan av norrøn mytologi, så jeg liker det. Lysten og Minnet som det blir på riksmål. Problemet er vel å få det inn i hodet på anglosakserne
 10. Tusmo

  Mesut Özil

  Største arsenalkjøp siden The Iceman! Håper han får samme innvirkning på klubben!
 11. Vi burde hatt en god og rutinert målvakt som Scxcxzzcezxcny kunne ha lært seg noen triks av. Fortsetter han som førstekeeper, kommer han ikke til å utvikle seg noe mer i det hele tatt. Ferdighetene har han, men det taktiske skorter stort.
 12. Tusmo

  Nicklas Bendtner

  Man har vel ikke lov til å tjene penger mens man sitter i spjellet?
 13. Når mener dere at barna bør debutere på Emirates. Tassen min på to og et halvt år er jo langt unna enda, men det hadde vært greit å vite når sånn ca. det passer seg. Mener å huske at AnaBolle tok med seg sin eldste da han var ti.
 14. Hele saken rundt klubben virker som et stort mysterium. Hvor blir det av pengene etter alle spillersalgene? Hvorfor får Wenger sitte år etter år med manglende suksess? Jeg tror at pengene vi har tjent på spillersalg går rett til å betale ned lånet på stadion. Kroenke kjøpte jo en forgjeldet klubb, og jeg tror at Kroenke vil prøve å få klubben mest mulig gjeldsfri, før han selger klubben videre med god fortjeneste. Skal han få best mulig fortjeneste er det en fordel med CL spill. Kvallik til CL er da med andre ord suksess, og da har Wenger i hans øyne hatt suksess. Skulle denne suksessen utebli, frykter jeg for at det er spillersalg som blir løsningen for å få nedbetalingsplanen til å gå opp. Jeg føler at resultatene i ligaen har vært bedre enn hva spillermaterialet har tilsagt, og at spillerne har overprestert til nå. Det er faktisk Wengers fortjeneste, og i klubbens styre vel verdt de godt over åtte millioner pund han tjener om året. Kanskje det blir så ille at vi må selge stadion? Hvem vil da kjøpe den? Hvilken klubb i nærområdet er det som er på stadionjakt? Tror dere at Kroenke bryr seg om hva gooners føler? Kroenke er en buisnessmann som kun bryr seg om profitt, og driter i alt annet.
 15. Tusmo

  Per Mertesacker

  Folk glemmer at Per strammet opp forsvarsspillet vårt, og at det fokuset gikk ut over hans egne prestasjoner. Derfor virket han dårligere enn han var. Faktisk så synes jeg at han til tider minner om en annen arsenalstopper vi har savnet i ti og et halvt år.
 16. Mener ikke å fucke opp stemningen nå, men den godeste Myles P. oppsummerer det godt: http://www.arsenalnewsreview.co.uk/index.php/news/2383/30/Arsenal-stroll-as-Chelsea-yawn-and-Liverpool-stutter-again
 17. Håper du har rett Jørn, men jeg er redd for at svært få av de gamle, gode tradisjonene tok turen nedover Avenell Road, via Gillespie og over broa til Asburton Grove. Jeg føler at klubben de senere år, til tross for manglende sportslig suksess, har vokst seg for store til sine egne supportere. Det kan nesten virke som om supporterne for styret kun har blitt en melkeku for inntekter til klubben, og ellers ikke verdt noe som helst. http://www.blackscarfafc.co.uk/
 18. VELDIG rart. Først skviset ut av styrerommene, så selger hun aksjene, så æresvisepresident? Dette skurrer mer enn en nachspielvinylplate..
 19. Da spørs det om vi har klart å blitt en mer lukurativ klubb å sponse da, eller om forfallet de sju siste sesongene har gjort oss mindre interessante. I tillegg mener jeg å huske at kjøpet av stadionnavnet hadde en viss sammenheng med draktsponsingen også. Sikkert ikke bare bare å gå for en annen sponsor sånn helt uten videre.
 20. Kokte sammen en skvett medisin i pausen i dag faktisk. Ringte AnabOle og begge var enige i at Walcott var totalt hjelpesløs i dag, og at han snarest måtte erstattes av enten Chamberlain eller Gervinho, og siden ikke få et minutts spilletid for klubben igjen. Åndene tjuvlyttet tydeligvis på den samtalen..
 21. Koser meg med kamptråden på TV forumet, noe alle burde gjøre. Her er noen få utvalgte godbiter: Lørdag: "Ha ha Arsenal fansen skjønner selv at de ikke er størst i Nord-London lenger." Pre-match: "Da er vårens viktigste dag kommet der lillebror ska settes på plass" "Sjeldent jeg har følt grunn til å være mer optimistisk før en bortekamp mot le Arse(forbehold for ukjente skader hos oss). Tror faktisk vi tar dem i dag og vinner med 1-2 eller 1-3. COYS" 0-1: "JAAAAAAA!!!!!!!! SAHA!!!!!!!" 0-2: "Å så deilig, men falt bale lett?" "Ja han gjør det. Men alle gjør det der. Om han hadde løpt normalt rett frem ville han blitt tatt uansett eller satt ballen i mål. Liker ikke at Bale driver med sånt men her synes jeg ikke det var ille. Han har både et ben bakfra og en keeper som hadde tatt han. EDIT: FAEN heller..spiller mot Scum så samma kan det være." 1-2: "Fitte." "Helvete!! Like før pause!!" 2-2: "Faaaaeeeeennnn" "Svarte faen." "Fittefaen!!!!!! Er det mulig??? Elendig av Ekotto. Faen!!" Pauseprat: "Til tross for at vi har scort to mål har vi blitt pisset på. Jeg holder fast på at Sandro må inn. At Redknapp ikke har sett dette fra benken er utrolig. Jævla amatører!" "VI BLIR KJØRT OVER!!!!!!!!!!!!!!" 3-2: "Det her begynner å bli flaut.. Fullstendig tannløst og alltid to steg bak" 4-2: "4-2. Great.... Håper ikke dette er begynnelse på en nedtur men at vi slår tilbake neste kamp ellers så ryker 3 og 4 plass for vår del." 5-2: "5-6" Post match: "Gøy å bli pissa på av Ars.... gitt........... Hvem skal ta ansvaret for detta a??????? SKJERPINGS Harry!!!!" "Er det mulig.. Hva har skjedd, egentlig? Hvorfor er vi plutselig så rævdårlige?" "Redknapp har vel bevist for hele verden at han er taktisk udugelig. I årets viktigste kamp." "La oss skylde alt som går dårlig på vdv!" "two-nill and we fucked it up " Resten får dere lese selv. Trust me, det er verdt det!
 22. Tusmo

  Theo Walcott

  Jeg hadde løpt og løpt til jeg fikk hjerteinfarkt, og da satt inn spurten. Slike som oss er nok for glade i en klubb til å kunne bli profesjonelle. Vi må se dette med utgangspunkt i den reelle jobben vi faktisk gjør hver dag. Hadde du gått inn 100% for jobben din hver bidige dag med en god årslønn i uken, dersom det ikke var snakk om at det ble stilt visse krav til måten du utførte jobben din på?
 23. Tusmo

  Theo Walcott

  Hadde du tjent en halv million kroner i uken samme hva du enn gjorde, så hadde det ikke gått så mye inn på deg heller om du ikke greide å utføre yrket ditt helt 100% heller.
 24. Tusmo

  Theo Walcott

  Hvordan skal vi ikke beholde Walcott? Hvilken klubb er teit nok til å matche lønna han har i dag? Tror Walcott er smart nok til å skjønne at han ikke ville ha fått like mye tillit hos noen andre PL-klubber. Så slapp av, han kommer til å være i klubben leeenge.
×
×
 • Create New...