Jump to content

Justin Sane

Arsenal Norway
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Justin Sane

  1. Medium regner jeg med er ok for deg da. Jeg bruker samme størrelse på Arsenal klær som jeg bruker på de fleste klær i Norge. Etter min erfaring er de evt så vidt store for størrelsen, men tror det er litt forskjellig fra plagg til plagg. Ganske sikker på at Medium fungerer. Personlig liker jeg Red Currant/Midwest Gold/Midwest Gold typen.
  2. Helt enig med AnabOle. Klart at det burde vært avgjort før. Men jeg skal ikke komme hit å si mine meninger om dansker mm akkurat nå. Et skudd rett på skal en keeper som skal holde nivå til å vinne alle 4 titler klare å ta. Det er ikke akkurat som dette er første gang i karrieren eller i år han gjør en slik tabbe. Er vel en grunn til at han er 3je keeper bl.a. bak en 20åring.
  3. Jeg synes det var hysterisk morsomt!
  4. Almunia spilte bra i 2008. Får han tilbake den formen så blir det good shit. Jeg er mer redd for at Almunia skal bli skadet TBH....
  5. Almunia har dessverre spilt latterlig dårlig i lang tid. Ser ikke hvorfor man skal unnskylde noe man har sagt dersom man helt klart mener det man sier!?
  6. Jeg fant enda en grunn til å like Blackpool, etter Ian Holloway sine kommentarer om Wenger i The Independent: " Wenger has a wine, mine's a beer It was great to sit down with Arsène Wenger and talk football for a few minutes after our game at Arsenal. He had a glass of wine, I had a beer and he was lovely to speak to. As well as being someone whom I hugely admire, he is simply a very nice man, a total gentleman. He is quietly spoken, very thoughtful and he was very complimentary about us, despite the scoreline. He thought that we did well and pointed out that in an hour with an extra man, his team only managed to score four. I think my lads were a bit shocked at the speed with which Arsenal played and particularly the pace of certain individuals, and as a group we have to improve on that. But the whole day at the Emirates was wonderful and an experience that I will always remember."
  7. Som jeg sa i første posten min på denne tråden, Nei! Wenger har alltid rett. Wenger Knows !
  8. Jeg sier ikke at vi nødvendigvis motsier hverandre. Jeg er også helt enig i at vi MÅ ha en top keeper inn asap. Problemet ligger mer i å kjøpe noe som vi kan få til en riktig penge. Å kjøpe Mark S. til 4 mill er altfor dyrt. Å kjøpe Given virker umulig. At Given gir opp lønna si for å gå til oss eller Fullham er også litt usikkert. Ikke får vi kjøpt første keeperen til en annen toppklubb uten å gi en utrolig sum med penger heller... Keepere er ofte det som er mest komplisert å kjøpe til en rettferdig sum, grunnet man kun har 1 av dem på topp nivå.
  9. Vel jeg jukser jeg egentlig? Jeg sa 442, da beregner jeg at chamak spiller med RvP på topp. Uansett, holder noen av disse 3 et nivå som tilsier benken til f.eks Chelsea eller City? Jeg ser ikke at arsharvin spiller i rollen til Cesc. Nasri gjorde det litt i preseason, men det er treningskamper. Denilson, Diaby, Wilshere og Ramsey er ikke i nærheten av nivået til Cesc. TR har spilt bra i år. Men igjen så må vi ha noen på resten av midtbanen. Dersom vi sier at vi har Arsharvin, Cesc, Nasri, TR så har vi ingen å gå på. Kan evt legge til Song, men da har vi 1 skade før vi får problemer. Merk at Nasri alt er skadet....
  10. Tror ikke dere helt ser de store fordelene med å ha masse penger. Da arsenal gikk ubeseiret hadde vi nesten ingen skader på første 11rn vår. Første 11rn vår idag er også bra. Men hvem har vi bak? (la oss anta at vi spiller 442) Ryker RvP... har vi Vela? Ryker Cesc har vi Denilson? Ryker Almunia(som er stink) har vi Fabianski(som er faktisk enda værre). Se på City, Chelsea og (tidligere) United. Ryker Rooney hadde de Berba eller Tevez. Ryker Drogba har de Anelka, Kalou, Malouda osv. Hva disse lagene har på benken overgår det Arsenal har lang vei! Se også på penge bruken. Siden 2006 har Arsenal tjent(!) £31,350,000, mens City har brukt £373,620,000,Tottenh*m har brukt £82,700,000, Chelsea har brukt £23,700,000 og United har brukt £90,250,000 (tok jeg å fjernet salget at Ronaldo for 80mill) Grunnen til at Arsenal ikke har brukt noe mer penger er grunnet finans krisen. Etter de bygget ny stadion skulle de selge leilighetene som ligger ved Highbury, men salget gikk unormalt tregt og de måtte også selge billigere enn forventet. Arsenal hadde et stort lån som måtte betales og kunne ikke bruke mer penger, for å ha en trygg økonomi. (sto masse om dette i match programmet fra Arsenal - Blackpool) Som konklusjon vil jeg si at AW har gjort en helt fantastisk jobb! Å kjempe om PL tittelen ved å bruke så lite penger forhold til resten er et lite underverk. Grunnen til at vi ikke har vunnet på noen år er rett og slett skader og de som vi har på benken ikke er gode nok.
  11. For at han ikke har hatt samme ressursene som de andre. Trenger ikke å være Albert Einstein for å forstå det.
  12. Hvis noen ikke har forstått det, så har Wenger ALLTID rett! Ingen ting å diskutere. Finnes ikke et vesen på denne jorda som er mer intelligent enn Wenger. Hadde Einstein vært i live per dags dato ville han underkastet seg Arsène, fordi han hadde forstått at han ikke hadde hatt mulighet til å engang være i nærheten! Alle her som tror de er smartere enn Arsène Wenger, men da også at de er smartere enn Einstein. I andre ord du graver din egen grav! Give it up! -Wenger Knows!-
  13. Jeg tror ikke at dette stemmer. Er ikke et typisk Wenger kjøpt. Også med tanke på at vi har spillere som Walcott, Cesc, Rosicky, Diaby, Denilson, Song, Nasri, Arshavin, Ramsey(når han blir frisk), Eboue og ikke minst sist men ikke minst Wilshere på midtbanen. I tillegg har vi Emmanuel-Thomas, Frimpong og Randall i reserve stallen som er på vei opp og (spes ET som har imponert så langt i preseason). Jeg kan ikke se at vi skal ha plass til Annan, enda mindre etter vi sa nei(tror jeg?) til Cole.
  14. Ser ut som vi har kjøpt han! skal man tro The Sun.... "ARSENE WENGER has landed French centre-back Laurent Koscielny as an £8.5million replacement for William Gallas. " http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...-85million.html
  15. Du fikk ikke med deg "nesten" eller "startet" ser jeg. Selvom jeg burde sagt "fullført". Han startet 14PL kamper, kanskje halvparten hvor han fullførte hele kampen. Han har vært mye skadet, så han fortjener å trene seg opp igjen før jeg dømmer han, men jeg er redd at han ikke holder. Uansett så var poenget at Joe Cole er flere hakk over han per dags dato. Joe er også flere hakk over Theo og litt bedre enn Nasri. Altså et godt tilskudd til Arsenal.
  16. Jeg har ikke sett for mye på Koscielny og Jagielka, men mener Wenger at de er gode nok så stoler jeg på han. En god keeper er jeg også enig i at vi trenger. Derimot er jeg helt uenig med det du sier om Cole. Så absolutt vil Cole være en forsterkning! For det første har Rosicky nesten ikke startet en kamp på 2 år og for det andre er han langt fra det nivået han var før han ble skadet. Det er ikke samme mannen på banen. Jeg hater å si det, siden jeg liker gutten, men selg gjerne Rosicky om vi får en bra sum for han.
×
×
  • Create New...