Jump to content

Arsene Wenger


vieira04

Har du tillit til Wenger?  

172 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Hvis man skal diskutere dette føler jeg bare et ansvar for å sette opp noe fakta.

Puyol kom til klubben som 17 åring fra Pobla de Segur. Mulig 16 år.

Pique kom til Barcelona i 1997. Men var i Man Utd og Zaragoza mellom 2004 og 2008.

Iniesta kom til klubben som 12 åring fra Albacete.

Valdes kom til klubben som 10 åring men mellom han var 10 og 13 år var han i Tenerife.

Busquets kom ikke til klubben før i 2005 da var han 17 år gammel.

Bojan har alltid vær i Barcelona.

Messi kom som 12 åring.

Xavi kom til klubben som 10 åring

Og Pedro kom til klubben som 17 åring fra San Isidro

 

Hvis du mener at de skal komme helt fra bakgårdsgata er det 45 barcelona spillere som har vært der hele livet. Dette er vesentlig høyere enn i arsenal sin stall. Men jeg er uenig at dette er spillerutvikling. Dette er hvor godt akademiet til klubben er. Og der er Barcelona i enestående klasse. Men ser vi på spillerutviklig de ti siste år har Barcelona utviklet verdenstjerner som: ( Jeg husker ikke får mange år tilbake)

- Messi

- Xavi

- Iniesta

- Puyol

- Valdes

- Rafael Márquez

- Ronaldinho ?

 

Og up-and comming er:

Bojan

Pedro

Sergio Busquets(Ikke i følge meg)

 

Ser vi da på arsenal:

 

- Robin van Persie

- Cesc Fabregas(Utvilket i arsenal)

- Henry

- Vieira

- Pires

(Ja disse var eldre da de kom til arsenal, men de ble gode og verdenstjerner i arsenal)

- Ashley Cole

- Anelka

- Keown

- Adams

(Disse er eldre og siden jeg ikke kan all Barcelonas historie unnlater jeg disse i min konklusjon, og jeg veit lista er mye lengre og kan diskuteres osv)

 

Up-and comming nå i arsenal er:

- Wilshere

- Walcott

- Ramsey

- Song

- Diaby

- Clichy

- Nasri

 

Til slutt en en liste over spillere med internasjonal klasse som har kommet ut av arsenals akademi:

 

- Sidwell

- Cole

- Bentley

- Upson

- Andy Cole

- Tony Adams

- Ray Parlour

- Paul Merson

(Halvparten av disse kan ikke telle en gang)

 

Men for å sammenligne dette da så kan man vel fort slå fast at Arsenal har utviklet vesentlig fler toppspillere enn Barcelona. Mens Barcalona per dags dato har en rekke fler spillere som har gått gradene i klubben. Akademien til arsenal har ikke produsert en verdensstjerne på veldig mange år. Men vi ser at akademiet er på gang igjen etter 2 titler på 2 år. Hvem som er flinkest til å utvikle spillere må sies å være arsenal. Men hvem som har best ungdomsutvikling og youth-system må sies å være barcelona. På denne posten får jeg sikkert mye refs for å unnlate spillere, men skrev dette i en travel eksamenstid så ikke ta helt av da

Føler litt ansvar for å motkommentere faktaopplysningane.

Eg ser at Tusmo har røska litt i svaret ditt og, og kommenterer vidare fra det svaret:

Sjokkerande å se du fører opp Henry, Pires og van Persie. Steven Sidwell har vel ingen landslagskamper, internasjonal klasse er vel å ta litt i. Bentley har såvidt vært innom landslaget, men å kalle han av internasjonal klasse er ein overdrivelse.

Matthew Upson? kom fra Luton Town i ein alder av 18 år.

 

Keown, Parlour, Andy Cole, Merson og Adams gidder eg ikkje kommentere i denne diskusjonen.

 

Korleis kan du si at Henry er utvikla i Arsenal? Han var 22(!!) år når han kom, Wenger gjorde det geniale med å omskolere han til spiss fra ving. Gav han tilllit nesten ein halv sesong før måla kom og da kom dei godt. Har ingenting med talentutvikling i så måte å gjøre.

 

Pires kom som 27(!!) åring i 2000, og hadde allerede landslagserfaring fra bl.a VM i 98. Talentutvikling? :P

 

Van Persie vant UEFA-cupen med Feyenoord før han kom til oss som 21 (!!) åring. Talentet hans var vel ikkje akkurat skjult, ei heller hadde Arsenal noko med denne talentutviklinga å gjøre.

 

Fabregas er eit spesielt tilfelle. Han kom som 16 åring etter allerede å vist teikn i fleire på å være eit kjempetalent. Han fekk sjansen fort (og tok godt vare på sjansen) i Arsenal ja, men du utvikler ikkje ein spelar fra 16-års alderen. Han var jo så god når han kom. Barca og Arsenal får i beste fall dele den æren syns eg.

 

Summert opp med det Tusmo rettmessig påpeikte over står vi ikkje igjen med så altfor mange namn.

 

Kor gamal kan ein spelar være i up and coming? Clichy er 25 år, Diaby er 24 år. Når vi vet at Wenger meiner fotballkarriera er på hell det minuttet du bikker 30-årsalderen føler eg ikkje man kan si noen er up and coming når dei berre har 5-6 år igjen av fotballkarriera i Arsenal! Og når du først har satt denne grensen på up and coming kan du føre på Messi, Pique, Iniesta og Pedro ++ på lista di over Barca.

 

Men for all del, mulig eg legger for mykje i begrept talentutvikling...

Link to comment
Share on other sites

Akademien til arsenal har ikke produsert en verdensstjerne på veldig mange år. Men vi ser at akademiet er på gang igjen etter 2 titler på 2 år.

 

Mitt inntrykk er at de spillerne som har skaffet seg karrierer etter å ha gått gjennom akademiet vårt, har blitt kjøpt inn av Wenger i 16-19 års-alderen.

 

Men nå er det en endring på gang. Mange av de gutta som har vunnet Academy League de siste to årene har kommet til klubben som 8-11 åringer. Aneke, Afobe, Frimpong, Wilshere og Yennaris for å nevne noen.

 

Det skal bli meget spennende å se hva slags spillere disse blir. Er det lov til å håpe på "enorm klubbfølelse"?

Link to comment
Share on other sites

Mitt inntrykk er at de spillerne som har skaffet seg karrierer etter å ha gått gjennom akademiet vårt, har blitt kjøpt inn av Wenger i 16-19 års-alderen.

 

Men nå er det en endring på gang. Mange av de gutta som har vunnet Academy League de siste to årene har kommet til klubben som 8-11 åringer. Aneke, Afobe, Frimpong, Wilshere og Yennaris for å nevne noen.

 

Det skal bli meget spennende å se hva slags spillere disse blir. Er det lov til å håpe på "enorm klubbfølelse"?

Det var det eg sa litt tidlegare i tråden; Wenger har snudd opp ned på ungdomssatsinga som det tar tid å hauste fruktene fra. Wenger har hatt teft for talent, men han har jo kjøpt dei i 17-20 års alderen. Ein utvikler ikkje ein fotballspelar når dei er 17 år, du bygger vidare på det eksisterande ferdigheitene. Eventuelt benytter det på ein annan måte, som i Henrys tilfelle da han omskolerte han fra ving til spiss.

Link to comment
Share on other sites

Jaja, jeg fikk vel som fortjent. Først kan jeg ta angående Clichy og Diaby. Grunnen til at disse havnet på up and comming var fordi jeg mener de kan bli verdensstjerner. Ikke at de er talenter. Snakket om up and comming. Altså Pedro er vel 21-22 år Og også up and comming. Jeg kunne bare ikke definere de som verdenstjerner på linje med Xavi, Henry osv.

 

Så er det jo en definisjon da hva talent-utvikling er for noe. Jeg tar selvet ordet jeg. Talent utvilking, hvor god klubben er til å få ut talentet til spillere og utvikle dette. Og jeg trur noen av dere har blitt litt blinde av disse Rooney, Fabregas og Messi tider. Kan noen svare meg på om Drogba var verdens beste som 23 åring. Eller for den saks skyld Xavi. Talent- utvikling drives det jo med til spilleren når et toppnivå. Og hvor mange spillere har ikke nådd toppnivå i Arsenal.

 

Til Ulfagrafr: Jeg skjønner du tydligvis mener det finnes en aldersgrense på talentutvikling. Og ja syntes du er litt vel hard i kritikken da du egentlig ikke kommer med et virkelig argument for hvorfor du mener Barcelona er bedre på talentutvikling enn arsenal. Posten din var vel bare ment for å stille spm ved min post, og det irriterer meg litt du ikke kan lese posten min hvor jeg faktisk skriver at de var eldre da de kom til arsenal. Samt at jeg også skriver at halvparten av talentene fra arsenal akademi ikke kan telle en gang. Dette for å bygge opp under den faktaen at det ikke kommer mange spillere ut fra arsenal akademiet. Men da kan jo jeg prøve forsvare meg igjen, hvis posten min vår så uklar.

 

Når det gjelder Henry beviser jo bare statsa at han ble ferdigutviklet i arsenal. Merk ferdigutvilket. Selvfølgelig var han lagt på vei før dette men, jeg vil nå påstå at han ikke hadde blitt like god hvis det ikke var for arsenal.

 

Monaco 110 (20)

Juventus 16 (3)

Arsenal 254 (174) (Her ble han verdenstjerne)

Barcelona 78 (35)

 

Bergkamp og Kanu tar jeg kritikk for, da jeg er enig i det at de ble mest utviklet i Ajax. Men det skal nok sies at de aldri var noen verdenstjerner(Bergkamp of the week) i Inter. Men var da verdenstjerner i Arsenal og Ajax. Kanu kom dog til arsenal 22 år gammel. Så vil nå påstå at vi utviklet han litt.

 

Angående Pires så kunne man vel bare egentlig spørre om hvem som syntes han var god i Marseille og hvem som syntes han var god i arsenal. Skjønner ikke hva du mener her helt egentlig. Mener du Pires ikke ble bedre i arsenal. Mener du at han alltid hadde vært så god helt siden han var 22 år gammel. Man kan jo ikke konkludere slik. Selv om han hadde mange ferdigheter før han kom til klubben, var det Arsenal og Wenger som utnyttet de til det fulle. Men jeg er enig det ligger mer under fanen spillerutvikling.

 

Til Tusmo:

 

Bergkamp var aldri en stjerne i Inter. Han kom på kanten med supportere styret. Og leverte så dårlige prestasjoner at han fikk en pris oppkalt etter seg(Bergkamp of the week). Sammen med Seaman og Gilberto var de alle rundt 25 før de kom til klubben. Og jeg er enig dette blir mer spillerutvikling.

 

Til slutt så kan jeg jo endre litt på konklusjonen min og. Da i følge min mening er best på spillerutvikling. Trur dette mulig blir det mest rette begrepet å bruke.

Link to comment
Share on other sites

Bergkamp og Kanu tar jeg kritikk for, da jeg er enig i det at de ble mest utviklet i Ajax. Men det skal nok sies at de aldri var noen verdenstjerner(Bergkamp of the week) i Inter. Men var da verdenstjerner i Arsenal og Ajax. Kanu kom dog til arsenal 22 år gammel. Så vil nå påstå at vi utviklet han litt.

 

 

 

Bergkamp var en verdensstjerne og ferdigutviklet da han ankom Arsenal. Et av Arsenals største stjernekjøp de siste åra. Hadde vært herlig med et kjøp nå av Bergkamps kaliber. Det ga klubben et skikkelig løft.

 

Trofeer [rediger]

Eredivisie 1990

KNVB Cup 1987, 1993

Cupvinnercupen 1987

UEFA Cup 1992 (Ajax), 1994 (Inter)

Premier League 1998, 2002, 2004

FA Cup 1998, 2002, 2003, 2005

Utmerkelser [rediger]

Eredivisie toppscorer 1991, 1992, 1993

Årets spiller i Nederland 1992, 1993

Årets spiller i Europa: 3. plass 1992, 2. plass 1993

Link to comment
Share on other sites

Jaja, jeg fikk vel som fortjent. Først kan jeg ta angående Clichy og Diaby. Grunnen til at disse havnet på up and comming var fordi jeg mener de kan bli verdensstjerner. Ikke at de er talenter. Snakket om up and comming. Altså Pedro er vel 21-22 år Og også up and comming. Jeg kunne bare ikke definere de som verdenstjerner på linje med Xavi, Henry osv.

 

Så er det jo en definisjon da hva talent-utvikling er for noe. Jeg tar selvet ordet jeg. Talent utvilking, hvor god klubben er til å få ut talentet til spillere og utvikle dette. Og jeg trur noen av dere har blitt litt blinde av disse Rooney, Fabregas og Messi tider. Kan noen svare meg på om Drogba var verdens beste som 23 åring. Eller for den saks skyld Xavi. Talent- utvikling drives det jo med til spilleren når et toppnivå. Og hvor mange spillere har ikke nådd toppnivå i Arsenal.

 

Til Ulfagrafr: Jeg skjønner du tydligvis mener det finnes en aldersgrense på talentutvikling. Og ja syntes du er litt vel hard i kritikken da du egentlig ikke kommer med et virkelig argument for hvorfor du mener Barcelona er bedre på talentutvikling enn arsenal. Posten din var vel bare ment for å stille spm ved min post, og det irriterer meg litt du ikke kan lese posten min hvor jeg faktisk skriver at de var eldre da de kom til arsenal. Samt at jeg også skriver at halvparten av talentene fra arsenal akademi ikke kan telle en gang. Dette for å bygge opp under den faktaen at det ikke kommer mange spillere ut fra arsenal akademiet. Men da kan jo jeg prøve forsvare meg igjen, hvis posten min vår så uklar.

 

Når det gjelder Henry beviser jo bare statsa at han ble ferdigutviklet i arsenal. Merk ferdigutvilket. Selvfølgelig var han lagt på vei før dette men, jeg vil nå påstå at han ikke hadde blitt like god hvis det ikke var for arsenal.

 

Monaco 110 (20)

Juventus 16 (3)

Arsenal 254 (174) (Her ble han verdenstjerne)

Barcelona 78 (35)

 

Bergkamp og Kanu tar jeg kritikk for, da jeg er enig i det at de ble mest utviklet i Ajax. Men det skal nok sies at de aldri var noen verdenstjerner(Bergkamp of the week) i Inter. Men var da verdenstjerner i Arsenal og Ajax. Kanu kom dog til arsenal 22 år gammel. Så vil nå påstå at vi utviklet han litt.

 

Angående Pires så kunne man vel bare egentlig spørre om hvem som syntes han var god i Marseille og hvem som syntes han var god i arsenal. Skjønner ikke hva du mener her helt egentlig. Mener du Pires ikke ble bedre i arsenal. Mener du at han alltid hadde vært så god helt siden han var 22 år gammel. Man kan jo ikke konkludere slik. Selv om han hadde mange ferdigheter før han kom til klubben, var det Arsenal og Wenger som utnyttet de til det fulle. Men jeg er enig det ligger mer under fanen spillerutvikling.

 

Til Tusmo:

 

Bergkamp var aldri en stjerne i Inter. Han kom på kanten med supportere styret. Og leverte så dårlige prestasjoner at han fikk en pris oppkalt etter seg(Bergkamp of the week). Sammen med Seaman og Gilberto var de alle rundt 25 før de kom til klubben. Og jeg er enig dette blir mer spillerutvikling.

 

Til slutt så kan jeg jo endre litt på konklusjonen min og. Da i følge min mening er best på spillerutvikling. Trur dette mulig blir det mest rette begrepet å bruke.

Argumentet mitt var jo tallenes tale da eg lista opp spelar på spelar som nå er verdsstjerner. Eg skjønte ikkje heilt posten din, den blei litt rotete når du lister opp namn på namn og i setningen under skriver at mange/halvparten kan ikkje reknast med. NB! ser nå systemet ditt, og beklager at eg påpeikte alderen så ettertrykkelig i svaret mitt. Skjønner nå kva du meinte i den lista. Ja, eg meiner talentutvikling har med alder å gjøre, og at vi akkurat nå er sikkert like gode som Barca på talentutvikling, som nemnt tidlegare Wenger har satsa hardt på dette og resultatet kjem i dei neste få åra.

 

Henry har eg forklart i tråden at spilte venstreving i Juventus, det var Wenger som omskolerte han til suksess som spiss. Eg meiner at dette ikkje er talentutvikling, men meir teft fra Wenger å se potensiale i Henry i ein heilt annan rolle enn han tidlegare spilte. Så statsa du slår så hardt i bordet med er litt villeiande sidan ein spiss scorer mykje fleire mål enn ei ving. Det tok eit halvt år i ein alder av 22 år å bli ein superspiss, eg vil si han hadde det i seg fra før. Wenger utvikla ikkje Henry til spiss, han såg potensialet i Henrys talent som spiss, og omskolerte han.

 

Angåande Pires skjønar eg ikkje heilt kva du meiner. Han var betre i Arsenal enn Marseilles. Arsenal er eit betre lag enn Marseilles. Han var 27 år når han kom i 2000, spilte i VM i 1998, da Frankrike vant heile turneringa. Sjølv om han var betre i Arsenal enn Marseille betyr ikkje det at vi dreiv med talentutvikling på Robert Pires?

Du nevner jo Sidwell som ein internasjonal klassespiller Arsenal utvikla, men han blei jo solgt til Reading og vidare derfra til Chelsea så vidare til Aston Villa, da er det Reading, Chelsea eller Villa som da har utvikla han i følge dine egne kommentarer. Samme med Bentley, han var jo ikkje god før han gjekk til Blackburn. Da var det Blackburn som utvikla han da...? Tar med Upson og i farten som følge din egen karakteristikk av talentutvikling.

 

Eg kan nemne fleire, men eg trur eg har fått fram poenget mitt. Eg ser ikkje ein logisk tråd i argumentasjonen din.

Link to comment
Share on other sites

Argumentet mitt var jo tallenes tale da eg lista opp spelar på spelar som nå er verdsstjerner. Eg skjønte ikkje heilt posten din, den blei litt rotete når du lister opp namn på namn og i setningen under skriver at mange/halvparten kan ikkje reknast med. NB! ser nå systemet ditt, og beklager at eg påpeikte alderen så ettertrykkelig i svaret mitt. Skjønner nå kva du meinte i den lista. Ja, eg meiner talentutvikling har med alder å gjøre, og at vi akkurat nå er sikkert like gode som Barca på talentutvikling, som nemnt tidlegare Wenger har satsa hardt på dette og resultatet kjem i dei neste få åra.

 

Henry har eg forklart i tråden at spilte venstreving i Juventus, det var Wenger som omskolerte han til suksess som spiss. Eg meiner at dette ikkje er talentutvikling, men meir teft fra Wenger å se potensiale i Henry i ein heilt annan rolle enn han tidlegare spilte. Så statsa du slår så hardt i bordet med er litt villeiande sidan ein spiss scorer mykje fleire mål enn ei ving. Det tok eit halvt år i ein alder av 22 år å bli ein superspiss, eg vil si han hadde det i seg fra før. Wenger utvikla ikkje Henry til spiss, han såg potensialet i Henrys talent som spiss, og omskolerte han.

 

Angåande Pires skjønar eg ikkje heilt kva du meiner. Han var betre i Arsenal enn Marseilles. Arsenal er eit betre lag enn Marseilles. Han var 27 år når han kom i 2000, spilte i VM i 1998, da Frankrike vant heile turneringa. Sjølv om han var betre i Arsenal enn Marseille betyr ikkje det at vi dreiv med talentutvikling på Robert Pires?

Du nevner jo Sidwell som ein internasjonal klassespiller Arsenal utvikla, men han blei jo solgt til Reading og vidare derfra til Chelsea så vidare til Aston Villa, da er det Reading, Chelsea eller Villa som da har utvikla han i følge dine egne kommentarer. Samme med Bentley, han var jo ikkje god før han gjekk til Blackburn. Da var det Blackburn som utvikla han da...? Tar med Upson og i farten som følge din egen karakteristikk av talentutvikling.

 

Eg kan nemne fleire, men eg trur eg har fått fram poenget mitt. Eg ser ikkje ein logisk tråd i argumentasjonen din.

 

Har ikke tid til å skrive så langt svar. Men kan hvertfall si at når jeg snakket om Bentley og Sidwell har jeg aldri sagt at arsenal har utviklet dem. Har sagt det kom fra arsenals akademi. Nå er det mulig de ikke gjør dette. Med Pires skrev jeg jo at det var spillerutvikling. Og historien kjenner du vel til. Han var langt bedre i arsenal enn marseille.

Link to comment
Share on other sites

Up-and comming nå i arsenal er:

- Wilshere

- Walcott

- Ramsey

- Song

- Diaby

- Clichy

- Nasri

Ohh, her er det flere som kan bli utrolig gode som du har "glemt" å nevne, jeg nevner Szczesny, Merida, Gibbs, Traore, Afobe og ikke minst Eastmond, !! Å herregud som eg elsker DENNE klubben!!!

 

 

Hvis Fabregas ryker nå, SKAL Wenger kjøpe en annen spiller av Fabregas kaliber tilbake. Jeg kommer ikke til å tåle synet på at Tottenham spiller CL, og ikke vi...

Dette er ditt ansvar Wenger, og hvis du ikke takler ansvaret ved å kjøpe inn klassespillere i sommer, finnes det andre managere som kan gjør det for oss.

 

Og når vi først er inne på blant andre Eastmond, så kan han fort bli den neste "Fabregas", for hvem ville solgt Vieira i 2005 og la en liten ung 18 årig Spanjol overta hans rolle? Det er det vel bare en bitte bitteliten brøkdel som ville ha gjort det, men Wenger gjorde det og vips, en ny stjerne blomstert, det samme kan skje med Eastmond, ja han er enda ung, men fyttirakkeren for et potensial på den gutten der, kan dette skje igjen? Tja, det vet vel ingen enda, men han har iallefall bevist i de innhoppene han har fått i Premier League og de kampene han har startet i Carling Cup, at dette er en mann for fremtiden, så hvorfor ikke bruke han litt mer neste sesong? Men uansett så, vil eg ha beholdt Cesc for uansett pris!

Link to comment
Share on other sites

sjølv med dei tala prestere vi knappast bedre enn spurs.... eg er fotballsupporter å ikkje akskjespekulant, så tabellen er meir interessant enn økonomi oversikt.

 

På den andre sida om vi no klarer å utnytte sportsleg at vi kan konkurrere med dei beste også på økonomi kan dette bli spennade. Use the cash wenger and use it wise:)

Link to comment
Share on other sites

Hurra! Hvor er pokalen vi får for det? Vel og bra det, men det er ikke til å komme bort fra at det er titler som gjelder...

Link to comment
Share on other sites

To nye skal bare mangle! Keeper og midtstopper.

 

Og hvis Cesc drar...

 

Keeper og midtstopper er et must som du sier, og det er det jeg tror kommer inn også.. hvertfall en midtstopper eller to. Dog skulle det ikke forundre meg om Wenger faktisk ikke kjøpte ny keeper.. :)

 

Når det gjelder Cesc tror jeg ikke han drar. Rett og slett fordi Barcelona ikke har råd til han pdd.

Link to comment
Share on other sites

:D--><div class='quotetop'>QUOTE(Stefan B @ May 22 2010, 01:03 PM) 198806[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

http://www.arsenal.com/news/news-archive/f...arouane-chamakh

 

"We will get one or two more signings, that's for sure."

 

Høres bra ut det her! :)

 

Siden Chamakh kom på free-transfer, så håper jeg vi får inn 2 eller 3 klassespillere.

Sannsynet for det er lite, men jeg håper.

Vi har jo også alt for mye skader på våre nøkkelspillere, så jeg syns at 1-2 er for lite.

Link to comment
Share on other sites

Dei starter ihvertfall ikkje i 17-20 årsalderen som med Diaby, Denilson, Vieira ei heller ein 16-årig Fabregas.

 

Messi meiner eg kom til Barcelona som 11-åring. Bojan har aldri spilt på noko anna lag enn FC Barcelona.

Ashley Cole er ein 'local lad' som blei oppfostra av klubben.

 

Eg har ikkje heilt fått klarhet i kva du meiner med talentutvikling, og kven du set så høgt som vi egenhendig har dyrka fram...

 

Vi er ikke helt enige om hva talentutvikling dreier seg om er jeg redd.

Etter min mening er det i aller høyeste grad talentutvikling hvis Wenger utvikler Chamakh de neste sesongene til å bli på nivå med Drogba.

Noe jeg slett ikke ser bort fra.

Vårt nye skudd på stammen er 26 år, men utviklingspotensialet er fortsatt stort.

Her er Wenger uhyre dyktig, uansett hvor gammel vedkommende spiller er.

Når du mener at jobben Wenger har gjort med Diaby, Denilson, Vieira og Fabregas IKKE er talentutvikling, kan vi vel konkludere med at vi er uenige.

Link to comment
Share on other sites

Med Vieira var det først og fremst det taktiske Wenger gjorde med han som var bra, samme med Henry egentlig, men han utviklet også deres talenter, så jeg er egentlig mest enig med deg Arshavin, talentutvikling er utvikling av talent, og man stopper ikke å være talentfull selv om man er tredve år, så lenge man forbedrer seg så bedriver man talentutvikling, Wengers måte å bedrive det med er mer ekstrem, da han starter med gutter i 16-18 års alderen og lærer dem riktige holdinger, hva de skal spise og hva de skal gjøre på banen

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...