Jump to content

Gooner For Life

Arsenal Norway
 • Posts

  1,092
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,450 profile views

Gooner For Life's Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

 1. Noen her som vet om reisefirma som tilbyr seter på Emirates med den virkelige fansen? Jeg snakker om lower tier bak mål ved siden av bortefansen. Har vert over 2 ganger og bare fått seter på langside på upper tier der det sitter vanlige fans som bare vil se og klappe. Vet at det er mange utenlandske byrå som tilbyr dette, men om det er troverdig er noe helt annet. Jeg har til nå reist via alwaysfootball, og fotballtur.no. Kjempeselskap og bestille hos, men får jo ikke velge seter. - GFL
 2. Å hente spillere fra fransk toppdivisjon har ikke slått skikkelig an. Håper vi slutter med det og vender nesen mot Bundesliga, Premier League og La Liga.
 3. Ser gjerne Rooney i Arsenal drakt neste sesong! Dette kun pga. han er en fantastisk spiller som tilfører oss god slagkraft og fordi det ville irritert United fans verden over som en slags payback på United!
 4. Da vil jeg helt klart hatt Song, han er eldre, rutinert og er en fantastisk spiller som egentlig er undervurdert. Ikke akkurat i den forstand, men han viser i spillet sitt at han er en av de beste defansive midtbanespillerene i PL. Og han blir bare bedre.
 5. Straffekonk i ligacupen mellom Liverpool og Cardiff, noe enormt med bom. Både Gerrard og Adam bommet, men det gjorde Cardiff også. Liverpool vant etter at fetteren til Steven Gerrard, bommet for Cardiff. Synd, hadde unnet Cardiff et trofe etter godt spill i cupen.
 6. Haha, artigt fenomen det der! And if you are a tottenham, surrender or you'll die, cuz we all follow the Arsenal!
 7. United fans roper "you racist bastard" til Suarez. Husker da Adebayor var i Arsenal at det var United fansen som kom på, og sang de rasistiske sangene mot Adebayor. Dobbeltmoralsk til tusen, da facebook blir spammet med United fans som skriver you racist bastard på status eller på veggene til Liverpool fans.
 8. Åjoda, det er det. Men jeg foreslår at vi henter Cavani eller Benzema til sommeren om van Persie blir. Samt at 4-4-2 benyttes. Skal det vinnes noe så må det inn spillere fra øverste hylle, og ikke to, men fire. Håpløst å prøve å få til noe med dette laget slik som det er nå. Men hvorfor gidder jeg å drømme? Blir nok skuffet, atter en gang.
 9. Lavezzi og Cavani har jeg hinta til i denne tråden, møtte motstand sist. Noen som fremdeles er imot at Cavani og Lavezzi er meget gode spillere? Bra prestasjon av Napoli, men det er dog ikke umulig for Chelsea. 2 mål på hjemmebane er ikke umulig for Chelsea. Men taktikken må gjøres noe med. Men jeg håper selfølgelig at Napoli ror det inn!
 10. Stemning som ALDRI vil bli like stor på Emirates. At Highbury ble revet til fordel for Emirates, er den mest hodeløse avgjørelsen Arsenal FC har gjort.
 11. Ah, Arsenal - Tottenham fra 96/97 sesongen, Wenger med brunt hår og galstygge briller, stemninge er det ikke ord på og Adams, Keown harve teddy the cunt og spurs må gå hjem med et surt 3-1 tap i bakhodet. Alt er som det skal være:) Målet Adams scorer er verdt å se på youtube, fantastisk!
 12. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article3334418.ece Enda en spiller som skal ryka pga. stahet ? Jeg klikker mentalt om dette skjer!
 13. Edison Cavani! En av de beste spissene i verden for tida. Hadde passa godt inn som makker med van Persie. Denne karen er som Dzeko, scorer når som helst, hvor som helst!
 14. Wenger hørte ikke på hva van Persie sa. Tror van Persie har fått nok av Arsenal og Wenger nå. Så jeg tror han vil spille som en helt resten av sesongen og så dra til en annen klubb å ha større sjanser til å vinne noe. Han er jo snart i 30 åra, han vil jo selfølgelig vinne trofe som proffspiller Ærlig talt! hvilken fotballspiller vil spille for Arsenal for tiden ? Feiler sesong etter sesong. Jeg hadde fått nok etter en stund vertfall, og hadde på denne tiden ikke vært keen på overgang til Arsenal.
×
×
 • Create New...