Jump to content

Overmars

Arsenal Norway
  • Posts

    790
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Overmars's Achievements

Seniorspiller

Seniorspiller (4/9)

  1. Makan til møkkaspiller skal du lete lenge etter. Giroud er ikke god nok for et topplag som Arsenal. En god spiss ville skapt flere sjanser selv, jobbet mere, og hatt flere mål. Giroud bli "matet" med gode innlegg og pasninger fra verdensklasse spillere hver kamp (Øzil, Alexis, Ramsey, Santi, Wilshere), men klarer ikke å få ballen i mål! Hadde Arsenal hatt en spiss som Suarez så hadde tabellen sett annerledes ut, og du kan banne på at vi hadde tatt ligagullet I fjor også! Ut med franskmannen!
  2. Kampen i går var en oppvisning i god taktikk fra Swansea sin side, stilte riktig mannskap, gjorde de riktige byttene. Wenger kom dårlig ut av det i går. Så ikke ut som om det var en kampplan i det hele tatt. Angrep ble det først etter byttene, men å ta ut den ene gode defensive midtbanespilleren er jo helt for jævlig å se på! Wenger kan mye, men taktikk og bytter har han, og er han, veldig dårlig på!
  3. Overmars

    Jack Wilshere

    Herlig å se Wilshere tilbake! Det lille han fikk vise fram sist kamp var positivt, bra energi, vilje og arbeidsmoral. Håper han stiller til start neste kamp, kan bli en viktig spiler de siste kampene og i Cup-finalen!
  4. Depay er en fantastisk spiller, talentfull, og kan vise til en meget solid sesong i PSV. Skulle gjerne sett han i Arsenal i stede for Man Utd. Personlig mener jeg at Arsenal må handle inn en høyre ving, synes ikke at alternativene vi har der presterer godt nok for et topplag.
  5. Og der er Depay klar for Man Utd......
  6. Her er spillerne Arsenal bør hente i sommer (vurdert som tilgjengelige spillere): Keeper: Cech Midtbane anker: Schneiderlin Høyreving: Depay eller Di Maria Spiss: Benteke
  7. Overmars

    David Ospina

    Uten tvil den beste målvakten i Arsenal for tiden, men ikke god nok! Bør handles inn en bedre målvakt i sommer.
  8. Overmars

    David Ospina

    Casillas er en middelmådig keeper. OG JA en cm fra og til kan ha MYE å si, det kan være den ekstra fingertuppen du får på ballen så den ikke suser inn i nettmaskene. Du antyder at jeg heller ville valgt Lloris eller Valdes. Nei, jeg snakket i første omgang om Cech, som fremdeles er en verdensklasse keeper, og muligens tilgjengelig på markedet for Arsenal. Skulle selvsagt heller sett at De Gea kom til klubben, eller Neuer, men det blir vel som å tro på julenissen. Arsenal har alltid hatt en stolt tradisjon med klassemålvakter som styrer forsvarsrekka, og hevder seg i verdenseliten. Nå er tiden moden igjen for å bruke penger på å hente inn TOPP KVALITET. Ut med Opsina og Polakken! Her er listen av keepere jeg gjerne skulle sett i Arsenal: Neuer Courtois Cech Buffon Claudio Bravo De Gea Sirigu
  9. Overmars

    David Ospina

    Statistikken forteller veldig lite........ Mange faktorer som spiller inn, antall kamper spilt, spillestil, forsvarsspillere, ballpress, skudd på mål, taktikk under kamper osv.osv.osv. De Gea er nok 10 ganger bedre enn Ospina, selv om statistikken din sier at det er feil. O
  10. Overmars

    David Ospina

    God keeper, men ikke god nok! Kan være et godt alternativ for benkevarmer neste sesong. Skulle mye heller sett at Arsenal har hatt en keeper med prima ferdigheter! Gjerne De Gea.
  11. Overmars

    David Ospina

    Vi har ikke hatt en god nok keeper siden den gale tyske kjempen stod i mål. Av alle keepere må det forventes at de skal ha oversikt, og styre forsvarslinjen. Selv målvakter i norsk 3.divisjon klarer det. Ospina skal ha sin del av æren for at forsvarslinjen til Arsenal har blitt bedre, men den er langt i fra god nok!
  12. Som jeg har nevnt tidligere så har Wenger vært fenomenal for Arsenal, klubben og alt rundt! Men hans tid i Arsenal er over, det trengs nytt blod inn! Spillerstallen er god nok til å vinne alt, men stadig vekk blir vi servert og underholdt med dårlige valg fra Wenger som kan gi enhver person hjertefeil under kamper. Håper han trekker seg etter sesongen, helst med en FA-cup triumf! Hvem som kan være god nok til å overta er en helt annen diskusjon.
  13. Overmars

    David Ospina

    Ospina er langt fra god nok til å spille for et topplag som Arsenal! Ikke har han høyde og rekkevidde nok heller! Wenger bør kvitte seg med polakken i mål, sette Ospina på benk, og kjøpe inn en kvalitetskeeper. Cech er en helt klart bedre keeper, og hvis muligheten byr seg så må Wenger bla opp pengene!
  14. Ikke unaturlig resonnement. Men jeg tror faktisk at Wenger har nådd alderen, han kan jo ta ut AFP . Er han egentlig like "sulten" som for 10 år siden, har han den samme gutsen, innehar han de samme egenskapene? Med alderen blir også synet på pengeforbruken noe endret antar jeg. Å se en sprudlende yngre manager som Paul Lambert i AV dirigere sine tropper, vise et glødende engasjement er i motsetning til en reservert og sytende Wenger påfallende. At Wenger er intelligent og veltalende er en kjensgjerning, men jeg tror alderen tynger nå. At det skulle ligge andre årsaker til grunn for manglende styrking av laget, må jo gå på Wengers integritet løs. Da burde han vært mann til å si ifra, og vise lojalitet overfor sin egen filosofi og supporterene. Og ikke danse etter pipa til grådige eiere. Da er det bedre å ta hatten sin å gå. Forresten skulle han ha gjort det i alle tilfelle.........allerede for minst 5 år siden og nytet sitt otium. Han VAR en stor manager. Det var også Bertie Mee, uten sammenligning for øvrig.
  15. Det blir litt paradoksalt å ønske at Wenger fortsetter, men at man ønsker spillere ut. Disse spillerne er Wenger-produkt. Kjøpt svindyrt av Wenger, trent av Wenger, spillestil ala Wenger taktikk ala Wenger. Arsene knows er nå det mest patetiske slagord vi har. Arsene knew once. Han må bare pensjoneres. Arsenal må begynne på nytt. Opprydding!
×
×
  • Create New...