Jump to content

2019.05.02 Valencia (H) Europa League


Polljen

Recommended Posts

  • Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Samma hva slags lag man stiller, spørsmålet er om de utvalgte gidder. Både spillerne og emry har skuffet stort i det siste. Skulle vi klare å gå videre her bør vi vinne med 2 eller fler. Borte er vi helt håpløse med få unntak. 

Link to comment
Share on other sites

Ja , hva som skjer på bortebane er jo nesten et eget psykologi studie. Blir knust borte mot Everton og kjører over Napoli 3 dager senere på hjemmebane. Borte denne sesongen så har vi spilt bra og fått med oss poeng mot Fulham og Spurs. Godkjent borte mot United også. Ellers så har det vært ræva blues - heldige med noen borteseire .

Det må jo være noe som henger igjen i veggene fra det gamle regimet .Innstillingen til laget  - noe må det jo være. Noen snakker om den mentale styrken i laget bare vi vinner en kamp. Vi gjør ikke det lenger for det finnes overhode ingen mental styrke ser det ut til. Ikke når vi varierer så enormt i prestasjoner.

Noen som kan huske sist vi spilte 3 meget gode kamper på rad ? Eller kanskje vi skal gå ned til to meget gode kamper på rad ?

Må endringer til nå. Start utskiftingen av spillere i dette vinduet. Mange av de som vi har i stallen har hatt flere år på seg til å vise seg frem, men de holder ikke det rette nivået.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Gunners68 said:

a , hva som skjer på bortebane er jo nesten et eget psykologi studie. Blir knust borte mot Everton og kjører over Napoli 3 dager senere på hjemmebane. Borte denne sesongen så har vi spilt bra og fått med oss poeng mot Fulham og Spurs. Godkjent borte mot United også. Ellers så har det vært ræva blues - heldige med noen borteseire .

 

9 minutes ago, Marius- said:

Stod det ikke med enkelte unntak da? 

Referterte til ovennevnte

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Gunners68 said:

Da er det 4 borte kamper på en sesong vi gir godkjent Ben Elfen 🙂 De går vel inn under det Marius betegner som få unntak. 

Ikke uenig i at vi er ræva på bortebane - men når du ramser opp gode kamper så burde du tatt med Napoli borte også. Det hjelper da liksom ikke at Marius har skrevet noen unntak i innlegget over. Han referer neppe til kommende innlegg da han skrev det - vil jeg tro

Link to comment
Share on other sites

Trur og håper Ramsey gjør det kjempebra i Juventus. Vi for se hvem han blir erstattet med. No må det fan handles på øverste hylle og en opprydding må til, men det er vel ingen som vil ha mus, micke, elneny + en del til. Er for dårlige.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...