Jump to content

Noname

Arsenal Norway
 • Posts

  474
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Noname

 1. Her er du sterk! Utrolig deilig å se oss filleriste noen på bortebane igjen.. altfor lenge siden sist!!
 2. Håper vi får se Patino ikveld, så får vi se om han kan leve opp til hypen fra akademiet!
 3. Noname

  Rob Holding

  Håper ikke det! Fremover blir det 4231/442 for alle penga
 4. Noname

  Rob Holding

  Vi begynner å få god bredde på stopperplass med både han og Chambers i bakhånd. Hvis Holding leverer som i fjor kan han fort spille Sokratis ut av starteleveren på sikt!
 5. Noname

  Takuma Asano

  Ble ikke han solgt i sommer og?
 6. Håper vi kjører både Guendouzi og Torreira fra start, blir naivt ikke å stille med to defensive på Anfield.
 7. Som bestilt: både Xhaka og Miki er ute av laget!! Unai knows
 8. Skjønner ingenting av at de har klippekort!
 9. Overrasket over at hverken Torreira eller Ceballos starter..
 10. Lest noen journalister i USA skrive litt om Ozil som mulig arvtaker for Rooney i DC, men det blir først i januar, når han drar. Virker ikke helt uvirkelig det egentlig. Det er vel bare å krysse alt man har for at noen skulle finne på å ville betale for de to andre!!
 11. Du skal ha greit mange abonnementer for å kunne se alt av fotball nå om dagen! Spent på laget. Håper Willock og Ceballos starter på midten, og at Holding får noen minutter mot slutten hvis han er klar for det.
 12. Håpløst.. Burde vært tilgjengelig med video på arsenal.com i land hvor ingen har kjøpt rettigheter! Takk for svar
 13. Noen som vet hvem som sender Emirates Cup idag?
 14. Herregud vi styrer mot et fryktelig bra vindu dersom vi lander Pepe og Tierney til uken!!
 15. Han har gitt 9ern til Abraham 😂 Ser ikke helt hvem som skal stå for målpoengene i hos dem nå som Hazard er borte. Ser så fryktelig gjennomsnittlig ut!
 16. Var nesten overrasket over at det var Willock som måtte vike, og ikke Xhaka. Desidert best på midten i første omgang, kan fort spille seg inn i start11eren i løpet av høsten! Chambers så også vesentlig tryggere ut enn Mustafi (uten at det sier så mye). Hang ikke med på målet til Asensio i likhet med resten av forsvaret, men bortsett fra det synes jeg at han leverte en god kamp.
 17. Skjønner ikke at vi går med på tilbakelån, dersom det ikke er noe spilleren krever.. Vi trenger en stopper nå samtidig som det gjør at han mister muligheten til å bli homegrown.
 18. Noname

  Useriøse rykter

  Ceballos var helt rå i Real Betis, så god at Real så på han som arvtakeren etter Kroos/modric på midten. Kom med på turneringens lag i u21-em som gikk nå nylig, hvor han spilte 10er for Spania. Tipper han tar plassen til Xhaka på midten fra runde 1 dersom han velger oss.
 19. Noname

  Stan Kroenke

  Mulighet til å signere på kampanjen #WeCareDoYou mot Kroenke gjennom linken under: https://secure.avaaz.org/en/community_petitions/Enos_Stanley_Kroenke_-_Owner_Arsenal_Football_Club_fans_unite_in_warning_to_owner_Stan_Kroenke_WeCareDoYou/ Spent på hva dette ender i..
 20. Noname

  Useriøse rykter

  De to nevnte var vel ikke akkurat tenkt inn for å rette opp i forsvarsspillet nei. En kjøpsforpliktelse gir vel akkurat det samme for en spiller man ønsker seg, altså utsettelse av utgiften til man forhåpentligvis er tilbake i CL? Bortsett fra at kjøper bærer risiko, men det er jo for så vidt naturlig når de har spilleren til rådighet..
 21. Går kampen mot Colorado i natt, eller i morgen formiddag?
 22. Noname

  Useriøse rykter

  Av det lille jeg har lest kunne jeg veldig gjerne tenk meg Ceballos og Malcom på lån med opsjon om kjøp. Da kan vi utsette utgiften til vi evt spiller oss inn i CL igjen og kan bruke de midlene vi har til å forsterke forsvaret.
 23. Da var sommerens første signering på plass, Gabriel Martinelli! 18 år gammel ving/spiss fra Brasil som skal være håndplukket av Edu i forbindelse med hans ansettelse. Det er skrevet mye bra om han i lokal presse etter hva jeg forstår, men spent på om han tar nivået.
 24. Noname

  David Ospina

  Napoli har aktivert klausulen og henter han for 4m €.
×
×
 • Create New...