Jump to content

2017.04.23 Manchester City (N) (FA-cup)


Polljen

Recommended Posts

Arsenal arsenal.png?2012-13 manchestercity.png?2016-2017 Manchester City


Søndag 23. april 2017, kl 16:00, Wembley Stadium.


FA Cup - Semifinale.


Kampen vil bli vist på TV2 Premium 2 / Sumo
Utilgjengelige spillere: Cazorla er ute resten av sesongen. Ospina og Perez var fremdeles ute med skade på mandag og det har så langt ikke kommet nye positive signaler i forkant av helgens kamp.


Mustafi og Welbeck var ikke i troppen mot Boro og jeg trodde at de var satt ut av laget etter kampen mot Palace, men ifølge nettstedet Arsenalstation.com så har begge to noen "små" skadeproblemer og er usikre foran kampen mot City.


Welbeck pådro seg en "mindre" tåskade på trening sist uke og Mustafi sliter med "lårproblemer".


Oppdatering: Mustafi blir ikke klar til denne kampen. Welbeck er usikker og skal testes i dag (torsdag) eller i morgen. Ospina og Lucas blir kategorisert som langtidsskadde og Ospina er tidligst klar om ca 10 dager. Jeff Reine-Adelaide er ute for resten av sesongen med en ankelskade.Når det gjelder laget mot City så vil jeg gjerne forsette med lagformasjonen som Arsenal hadde mot Boro. Tre-(fem-)backslinjen fungerte ikke perfekt, men med de defensive problemene laget har hatt denne vinteren/våren så mener jeg at tre stoppere vil demme litt opp for de problemene laget har når våre backer har så store offensive oppgaver. Men selv om jeg vil beholde formasjonen så vil jeg skifte litt på spillermateriellet.Bellerin skal sevsagt inn fra start igjen. Monreal har fått litt pepper i det siste så jeg vurderer Gibbs fra start, men jeg vil ha med en "dedikert" back på begge sider slik at jeg ikke ønsker å bytte ut Monreal/Gibbs med en midtbanespiller.


På stopperplass så ønsker jeg meg Mustafi tilbake (hvis han er spilleklar), om han i såfall skal erstatte Gabriel eller Holding er jeg usikker på, jeg er ikke like negativ til Gabriel som det en del kommentatorer på webben er.På DM/boks til boks så velger jeg meg Xhaka sammen med Ox eller Ramsey. Både Ox og Ramsey gjorde det brukbart mot Boro så jeg er i tvil hvem jeg skal velge.På topp så er det enkelt for meg å vrake Giroud. Giroud har sine sterke sider, men det virker som at laget pr. dato ikke evner å spille på en måte som gjør at det kan benytte hans styrke og da blir det bortkastet å ha han på banen. Å ta med Giroud for å ha en hodesterk spiller defensivt, blir for meg en nedgradering av vårt offensive spill. Giroud erstattes med Walcott eller Welbeck.Mitt forslag til lag: (oppdatert etter dagens skadeoppdatering)

Cech


Gabriel - Koscielny - Holding


Bellerin - Gibbs/Monreal


OX/Ramsey - Xhaka


Özil - Walcott/Welbeck - Alexis


Link to comment
Share on other sites

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Mitt forslag har få endringer fra ditt:


Ospina


Gabriel - Mustafi - Koscielny


Bellerin - Gibbs


Ramsey - XhakaÖzil - Walcott- Alexis


De tre foran må bytte posisjoner aktivt mens Özil kanskje bør møte litt oftere så det blir mer en 3-5-2 eller 5-3-2. Når det har sagt virker det på som om AW ikke var så lysten på å fortsette med denne formasjonen etter uttalelsene hans om at det var greit for et lag med lav selvtillit å bare spice det opp litt og prøve noe nytt, men at det ikke var sikkert det var noe vi ville fortsette med. (Var litt trusselen Gestede-Negredo han var redd for)


Personlig tror jeg dette kan fungere vel så bra mot City som mot Boro selv om City ikke kommer til å spille med en eller to targetmen.

Link to comment
Share on other sites

Cech

Gabriel - Koscielny - Holding

Bellerin - Ramsey - Xhaka - Monreal

Özil

Walcott - Alexis

 

Trur kanskje ikkje at Wenger kjører samme formasjon som mot Boro. Men i tilfelle ville eg ha kjørt på med desse 11. Det er rett nok 3 svake punkt som eg ikkje er heilt komfortabel med.

Link to comment
Share on other sites

Jeg forstår ikke hvorfor Bellerin ikke starter, vår bakre treer trenger hans defensive kunnskaper. OX har blitt bedre der utover sesongen, men er ikke defensivt god nok.

 

På topp skulle jeg gjerne sett Welbeck istedet for Giroud, først og fremst av den årsak (som jeg har nevnt tidligere) at det virker som at Arsenallaget ikke klarer å utnytte Giroud sine styrker og derfor blir han lett usynlig på topp.

Link to comment
Share on other sites

@Pires#7

 

Slik jeg ser det så har hele Arsenallaget vært ganske reva defensivt i det siste, Bellerin intet unntak der, men jeg føler meg likevel mer sikker defensivt med Bellerin enn med OX.

Link to comment
Share on other sites

Det er vanskelig for vårt lag å utspille City og det betyr at Giroud ikke blir brukt så mye, så Vår største sjanse nå virker å være kontringsspill, og det betyr Giroud ut og Walcott eller Welbeck inn.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...