Jump to content

2017.03.07 Bayern Munchen (H)


Polljen

Recommended Posts

Arsenal arsenal.png?2016-2017 bayernmunich.png?2016-2017 Bayern Munchen


Tirsdag 7. Mars 2017, kl 20:45. Emirates Stadium


Champions League, Åttendedelsfinale - kamp 2 av 2


Kampen vises direkte på Viasat 4Første kamp ble vunnet av Bayern Munchen 5-1.
Utilgjengelige spillere: Cazorla (langtidsskadd). Elneny ble skadet mot Sutton og det ble beregnet at han ville være ute i tre uker. Giroud slet vel litt med en skade mot Pool, om han blir klar vites ikke i skrivende øyeblikk,Etter kampen mot Bayern så er det et relativt greit program i mars med FA-cup mot Lincoln om en uke (11. mars) og bortekamp mot WBA 18. mars. Påfølgende helg er det internasjonal pause, før vi så får besøk av ManC 2. april i en kamp som langt på vei må vinnes for å ha den minste sjanse for å klare topp fire denne sesongen. (VI har dog en utsatt kamp mot Southampton der det ennå ikke er berammet ny dato)Med tanke på at vi kan spare enkelte spillere mot Lincoln så har vi mulighet til å toppe laget mot Bayern, men bør vi det? Å ta igjen Bayerns store ledelse fra første kamp er bortimot umulig, så er det noen grunn til å risikere viktige spillere. Samtidig så går det litt på æren også når det gjelder å klare et "hederlig" resultat mot Bayern i kamp nummer 2.Jeg er særdeles usikker på hvilkt valg vi bør ta når det gjelder valg av "taktikk" (vedrørende spillerstall), faktisk så usikker at jeg denne gang (foreløpig) ikke klarer å sette opp en klar førsteoppstilling.Ospina


? - ? -? -?


? - ?


? -? - ?


?Link to comment
Share on other sites

  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Ospina

Bellerin - Mustafi - Koscielny - Gibbs

Chamberlain - Xhaka

Özil

Lucas - Welbeck - Alexis

 

Det er ikke over før den feite dama synger. Jeg vil ha toppet lag og heller gå ut av det med æren i behold enn å bare kapitulere.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ospina

Bellerin - Mustafi - Koscielny - Gibbs

Chamberlain - Xhaka

Özil

Lucas - Welbeck - Alexis

Det er ikke over før den feite dama synger. Jeg vil ha toppet lag og heller gå ut av det med æren i behold enn å bare kapitulere.

Laget støttes 100%.

Link to comment
Share on other sites

Det eneste jeg krever av spillerne og Wenger til denne kampen er aggressivitet og fightingvilje fra første blås i fløyta. Her får de sjansen til å snu kjerringa. Vi er i så elendig form om dagen at hvis vi ikke går utpå der med et ønske om å fighte, så taper vi. Såpass gode er Bayern.

 

Så Wenger må kaste ut spillere som absolutt ikke fungerer slik vi ønsker å spille om dagen. Laget til Stefan B støttes herfra også. Der har vi aggressive spillere på topp med fart.
Største ønsket mitt er fortsatt en formasjonsendring til en 4-3-1-2, men det tviler jeg på at skjer. Er kanskje ikke så lurt å eksperimentere i en slik kamp heller?

Link to comment
Share on other sites

Etter å ha lagt noe av frustrasjonene etter Pool-kampen (og forsåvidt resten av 2017 så langt) bak meg så har også jeg kommet til at det eneste riktige er å stille med et best mulig mannskap mot Bayern. SÅ jeg støtter også fult ut Stefan B sitt forslag (er dog usikker på om Özil er frisk/klar)

 

Langt på vei så er dette det viktigste tidspunktet hele denne sesongen. Neida, jeg har ingen illusjoner om at vi skal klare å gå videre til kvartfinalene med å slå ut Bayern, men dette er kampen der resten av sesongen lant på vei avgjøres.

Dette er kampen for å redde æren, dette er kampen for spillerne til å få troen på seg selv, dette er kampen der Wenger skal redde sin eget omdømme og dette er kampen der fansen skal komme ut av en "kollektiv depresjon". Og selv om resultatet (totalt sett) ikke går vå vei, så er dette kanskje likevel sesongens viktigste kamp, kampen som skal få tilbake litt av den "fighting spirit" som forduftet rundt nyttår, kampen som skal være starten på det å redde en topp fire plass og kanskje også en FA-cup finale.

 

Det er også litt spennende å se hvilket lag Bayern stiller med i dag, jeg forventer selvsagt at de stiller et godt lag men "sparer" de noen viktige brikker?

Link to comment
Share on other sites

C6Vifb8XMAc8Hc0.jpg

 

Javel..... Özil ikke helt klar tydeligvis, sitter på benken, OX er vikar. Ramsey er boks til boks. Alexis på topp. Walcott nok en gang foretrukket fremfor Lucas.

Har vi bare et snev av mulighet for avansement, så kommer han nok inn. Ellers blir han nok hvilt. Det høres fornuftig det.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er enig med deg Tapapa at det er greit å hvile Özil hvis han ikke er helt klar, kanskje trenger han tretti minutts kamptrening mot slutten av kampen.

 

Personlig så vill jeg gjort en personendringendring i laguttaket, men mange posisjonesendringer (som den amatørmanageren jeg er ;D ).

Benke Ramsey.

OX ned på boks til boks.

Alexis ned på sentral offensiv posisjon (Özil-rollen)

Welbeck på topp.

Lucas på kant.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville byttet posisjon mellom Ramsey og Ox og satt Welbeck på topp, Sanchez på venstre. walcott ut og Perez inn.

 

Enig.

 

Skjønner ikke hva faen Lucas må gjøre for å havne foran Walcott i køen.

Link to comment
Share on other sites

Morsomt at klysa Neuer slipper inn et mål i keeperhjørnet som det der!

 

Sånn skal det gjøres! Kanskje derfor han prioriteres foran Lucas?

 

Ville heller ha Lucas fremfor Giroud i dag etter skaden på Welbeck.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...