Jump to content

Mesut Özil


Umlaut
 Share

Recommended Posts

11. Mesut Özil

gun__1378134016_ozil2.jpg


Fullt navn: Mesut Özil

Kallenavn: der Rabe / The Raven

Nasjonalitet: Tysk

Født: 15 Oktober 1988

Fødested: Gelsenkirchen, Tyskland

Posisjon: Offensiv midtbane

Høyde: 181 cm

Overgang: 02. september 2013

Arsenal-debut: -


Klubber:

2006–2008 Schalke 04

2008–2010 Werder Breme)

2010–2013 Real Madrid

2013– Arsenal


Ungdomsklubber:

1995–1998 Westfalia 04 Gelsenkirchen

1998–1999 Teutonia Schalke-Nord

1999–2000 Falke Gelsenkirchen

2000–2005 Rot-Weiss Essen

2005–2007 Schalke 04

Edited by Psycho
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

Faen med gull å få in Ozil!! Regner med Cazorla blir å finne på kanten fremover. Noen som har noen formening/stats på hvordan Cazorla har gjort det på kant i forhold til på midten? Antar at ikke Ozil blir played out of position og regner ikke venstrekant som out of position for Cazorla

Link to comment
Share on other sites

http://www.theguardian.com/football/2013/sep/02/mesut-ozil-arsenal-emirates-era

 

Amy Lawrence i Guardian med en god analyse. Det mentale løftet denne overgangen gir er kanskje vel så viktig som de rene fotballkvaliteter Özil tilfører troppen. Dette kan få de andre spillerne til å løfte seg, både fordi Özil vil gjøre dem gode med sine pasninger, og fordi de får mer tro på at laget virkelig kan utrette noe. Vil vi nå se at mange av talentene (Ramsey, Wilshire, Ox,...) endelig vil blomstre for fullt?

Link to comment
Share on other sites

Kanskje ikke akkurat den posisjonen jeg håpet vi skulle styrke oss i det dette vinduet. Men likevel veldig enig med deg Piscator. Signaleffekten dette gir internt og eksternt er massivt!!!!

Ôzil vil nok også gjøre det mer attraktivt for andre å signere på et senere tidspunkt. Blir et spennende januarvindu også!

 

Velkommen skal du være

Link to comment
Share on other sites

Özil er en massiv signering som klubben har verket etter i flere sesonger. Det var ufattelig deilig da den offisielle bekreftelsen kom sent i går kveld. Det jeg syns er mest sjokkerende er at vi tilsynelatende fikk signere Özil uten reell konkurranse fra andre klubber.

Nå er det bare å glede seg til å se mannen i aksjon, tror han kommer til å gjøre umiddelbar impact på laget. Offensivt med våre beste menn klarer jeg til tross for at det ikke kom inn noen spiss ikke å se noen lag i ligaen som er mer skremmende en oss. Kreativiteten vi nå innehar overgår de aller meste!

 

Giroud og Walcott kommer til å profittere voldsomt på å ha Özil i laget, og Cazorla får viktig avlastning når det kommer til den kreative delen av spillet. Det må jo være alle spisser drøm å spille med Cazorla og Özil bak seg på banen. Man er nesten garantert å putte +20 mål i en sesong.

Link to comment
Share on other sites

 Share


×
×
  • Create New...