Jump to content

Arsene Wenger


vieira04

Har du tillit til Wenger?  

172 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Sånn, nå er heldigvis overgangsvinduet stengt og vi kan begynne å konsentrere oss om de mange viktige kampene som kommer i nær framtid.

 

Det var tydligvis krisestemning i forkant. Jeg husker en debattant som påstod at "alle" rivalene våre styrket seg i dette vinduet, uten oss. Det er neppe sant:

 

1. Manu - Kjøpt Zaha som først kommer til sommeren.

2. Manc - Solgt Balotelli, ingen av betydning på kort sikt inn

3. Chelsea - Kjøpt Ba, solgt Sturridge. De er styrket på topp

4. Tottenham - Hentet inn Holtby og Freyers. Førstnevnte er klart en styrkelse på kort sikt. Sistnevnte er en for the future. De har ikke gjort noe med dekningen på topp hvor de for tiden kun har Defoe.

5. Everton - Hentet inn en u19 spiller, ergo nada

6. Arsenal - Hentet inn en spansk landslagspiller i sin beste alder for å styrke forsvaret. Laget er styrket, selvom jeg gjerne skulle sett en keeper i tillegg.

7. Looserpool - Hentet inn Sturridge og Coutinho. Styrket, dette til tross for at de kvittet seg med to store navn i Sahin og Cole, men det var jo bare navnene som var store da.

8. Swansea - En Lamah inn som jeg ikke vet noe om, men en etablert spiller som Graham ble solgt. Leroy Lita like så, men han er vel litt over the top.

9. WBA - Nada, de bare sendte Odemwingie på en biltur.

10. Stoke - Kjøpte Butland og har nå tre keepere som er bedre enn vår beste, men han styrker ikke laget. Jeg tror Begovic er bedre. I tillegg kommer Brek Shea som var haussa opp for en stund siden, men neppe den store forsterkningen.

 

Jeg kan i hvertfall ikke se at rivalene våre skal være så mye mer styrket enn oss, snarere tvert i mot. Ergo er min konklusjon at det er for mye krisemaksimering og gnåling i løpet av vinduet.

Edited by Tapapa
Link to comment
Share on other sites

Jeg kan i hvertfall ikke se at rivalene våre skal være så mye mer styrket enn oss, snarere tvert i mot. Ergo er min konklusjon at det er for mye krisemaksimering og gnåling i løpet av vinduet.

 

jo da, det har kanskje vært for mye krisemaksimering. Men Arsenal må jo se på hva de skal gjøre for å ta igjen det forspranget ManU har, og da bør man jo fortrinnsvis gjøre mer enn dem. At rivalene velger å gjøre lite, gir jo heller muligheten til at en selv kan styrke seg relativt sett, uten å måtte sprenge banken for å få det til. Så gitt det utgangspunktet som har vært, er det vanskelig å se at Wenger har kjent sin besøkelesestid. Kjøp nå ville både bli sett på som en kriseløsning for å redde stumpene av denne sesongen, og en langsiktig satsning mot neste sesong. Og i det perspektivet kan det jo være positivt med et halvår på å spille seg inn i laget.

Link to comment
Share on other sites

Dersom vi blir nummer 5 så skal vi vel tradisjon tro vinne CL? Hadde vært et drømmescenario. Spurs nummer 4. Arsenal nummer 5, men vinner CL. :)

 

Hadde vært greiere om Tottenham kom på 5, og Arsenal 4 OG vant CL......Så slipper Tottenham CL neste år;p

Link to comment
Share on other sites

Så er vinduet lukket. Faciten er at vi kun var en "uventet" skade på Kieran Gibbs unna å gå gjennom vinduet uten noen action i det hele tatt. Wenger såg med andre ord ingen behov. That's a fact. Når det endelig dukket opp et lite dilemma på venstrebacken, så var det plutselig gjort i en fei å løse det problemet. Av en eller annen merkelig grunn. Dere kan vere helt sikre på at mange av de ennå større problemene kunne vert "fikset" like lett hvis det bare var vilje det, eller vilje til å kalle en spade for en spade.

 

Velkommen til Nacho Monreal. Jeg vet ikke så mye om deg, men jeg håper du vil vise deg som et kvalitetstilskudd.

Link to comment
Share on other sites

Dere kan vere helt sikre på at mange av de ennå større problemene kunne vert "fikset" like lett hvis det bare var vilje det, eller vilje til å kalle en spade for en spade.

 

Jeg har skjønt at du mener at ting kunne vært fikset så lett fordi du har skrevet det en del dusin ganger. Ting blir ikke automatisk lett fordi du gjentar deg selv i det uendelige.

 

Jeg er enig at akkurat keepersituasjonene relativt lett kunne fikses med å hente inn en rutinert keeper, men kan du vennligst forklare meg hvordan du lett skulle fått fire individuelt sett gode forsvarsspiller til plutselig å funke som en enhet? Merkelig du plutselig vet at det lett kan fikses nå, når du for noen dager hadde følgende meningsveksling med Piscator;

 

 

nei, individuelt er de ikke dårlige spillere. desto merkeligere at de klarer å prestere på et så lavt nivå. Jeg forstår det ikke.

 

Ikke jeg heller, men jeg begriper hvem sitt ansvar det er.

Link to comment
Share on other sites

Du, det du legger opp til gidder jeg ikke. For meg er det en diskusjon kun for diskusjonens skyld. For vi er vel strengt tatt knapt uenig om noe reelt sett.

 

Jeg registrerer at du er enig i at det er vel innenfor det som er mulig å hente inn en keeper hvis en følte behov for det. Det er ikke muligheter det er mangel på, det er vilje til å ta dem når de er der. Det gjelder faktisk ikke kun på keeperplassen at vi kunne oppgradert de individuelle ferdighetene. That's all. Så er vi også enige at for AW er det helt tydelig slett ikke enkelt å få individuelt gode forsvarsspillere til å fungere som en enhet. My point excactly.

 

Edit: Ikke virker det som mine meninger er særlig spesielle heller ...... http://www.arsenaltr...transfer-window.

Edited by Sir J
Link to comment
Share on other sites

"I never thought we had a chance of getting Robin van Persie because I didn't think Arsenal would sell to us.

"My discussions with Arsene were good but long, probably a couple of months. They realised that the lad wanted to leave. It was a matter of negotiating a price with Arsene."

 

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21391194

 

Milde himmel!! Større enn klubben?

Link to comment
Share on other sites

At Arsene Wenger er hands on på alt som foregår i denne klubben fra treninger minutt for minutt til å forhandle med Manchester United. Alex Ferguson sier at Manchester United forhandlet pris med Arsene Wenger. Ikke med Arsenal, Dick Law eller noen annen, men Arsene Wenger. Jeg synes ærlig talt det blir for ekstremt, men det forklarer jo en del av hvorfor det går vinter, vår og vel så det for oss å få i havn avtaler enten det er inn eller ut. Arbeidsmengen hans er jo helt hinsides. Enten er han fullstendig kontrollfrik ellers så vet jeg ikke hvorfor det er slik. Kanskje bare jeg som synes det blir vel mye, men det gjør jeg nå da.

Link to comment
Share on other sites

Pengene vi har fått for disse skyldes jo i all hovedsak for 3 av dem en tullete oljesjeik? Denne personen hadde ikke interesse av fotball når Dein styrte.

Og hvem er hentet inn som holder samme klasse som denne Dein hentet i sin tid?

 

Det jeg mener er at man bør fordele endel oppgaver, hvis en mann skal styre alt går det galt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ingen dokumentasjon på hvilke han hentet eller ikke hentet her og nå. Men som de fleste vet var Dein en av de som hentet spillere til klubben mens han var her. At det var i sammarbeid med Wenger er nok meget godt mulig. Men at han var endel av denne prosessen trodde jeg var allmen kjent. Finnes sikkert dokumentasjon på det generelle, men alle avtaler rundt spillerkjøp er somregel konfidensielt.

 

Som jeg sa isted bør selvsagt Wenger ha en finger med i spillet, men han bør konsentrerer seg om laget og la andre personer hente spillere. Hvis han skal bestemme sponsoravtaler, gjennomføringen av spiller salg/kjøp, kontrakter ect så klarer han ikke bite over alt. Og hvis en mann skal styre alt, tenk en hva som kan skje når denne mister hodet.

Link to comment
Share on other sites

Hvilke spillere er det egentlig dokumentert/bekreftet at det var Dein som hentet? (Bare lurer)

 

Utifra hva jeg har fått med meg så var Dein alltid den personen som presset/overtalte Wenger til å forbedre laget. Det fungerte temmelig greit, men Dein sine dager nok "long gone" grunnet Kroenke og Hill-Wood. Han er nå snart 70 år gammel og er ikke akkurat fremtiden, men mannen lever for Arsenal og i motsetning til PHW, Kroenke og Gazidis så er han veldig opptatt av det sportslige og veldig lidenskapelig. Husker jeg så en konferanse hvor Dein holdt foredrag en gang og den mannen elsker virkelig fotball.

Link to comment
Share on other sites

Hvilke spillere er det egentlig dokumentert/bekreftet at det var Dein som hentet? (Bare lurer)

Han var vel også mer en hjelpende hånd i forhandlinger, en som presset de som styrte pengene til å bla opp.

Han hjalp til med overgangen til Wright fra Palace, og dro egenhåndig til Milano og fikk Bergkamp til å skrive under for oss.

Var visst involvert i de fleste overgangene helt til han dro, alt fra Henry og Pires til Fabregas og Robin the cunt.

Men nøyaktig HVA han gjorde på overgangsfronten vet jeg ikke, bortsett fra Bergkampepisoden.

Link to comment
Share on other sites

Hvilke spillere er det egentlig dokumentert/bekreftet at det var Dein som hentet? (Bare lurer)

 

Han hentet Wenger! Noe av det beste som har skjedd klubben vår. Ellers må han vel dele litt av æren for å hente Bergkamp, med Danny Fitzman. Det var tross alt ham som spyttet inn penga.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...