Jump to content

Hvis vi skal forsterke en plass i sommer, hvor bør det være?


Ben Elfen

Recommended Posts

Det er to plasser i startelleveren jeg synes er svak. Den ene plassen er keeperplassen. Den andre er midtstopper.

 

Nå som en middelmådig Koscielny er skadd er vi komplett avhengige av mr. Nedsnødd - Mustafi. Med ham har vi grekern, Holding og Chambers. Grekern har vel et potensial, resten er begrensede. Her synes jeg vi er direkte svake. Håper vi selger Mustafi og kjøper to som går inn som førstevalg.

 

I motsetning til en del på forumet synes jeg midtbanen vår er ganske så bra.

 

Hva mener dere er den viktigste plassen å styrke?

 

BE

Link to comment
Share on other sites

En sjef i midtforsvaret. Synes Chambers viser god utvikling og Mavropanos er spennende. Mustafi kriger bra og er god i brudd og ok i taklinger, men mangler oversikt. Holding trenger spilletid i en annen klubb.

Mustafi har en del gode egenskaper, men gjør for mange «basic errors». Mulig det tar seg opp om han spiller med en sjef. Ikke vet jeg. Mavropanos er spennende, det er sikkert og visst, men han var altså bak Holding og Chambers i rekkene og det alene er et svakhetstegn. Jeg er ingen fan av Holding og Chambers.

 

 

BE

Link to comment
Share on other sites

Første prioritet: Minst en ny stopper. Hvis Mustafi forsvinner så mener jeg vi må ha to. Jeg er mer skeptisk til Chambers potensiale enn en del andre her. Holding viste noe bra første sesongen, denne sesongen har han vært svak. litt skeptisk der også (gjerne utlån). Grekeren viser vilje av tusen, men liten erfaring i toppfotballen (inklusiv hjemlandet), sannsynligvis en grei backup. Mustafi er bra på sitt beste, men så ekstremt ustabil. Kanskje får Emery sin trenerstab orden på tyskeren, hvis ikke kan han gjerne selges. Når/hvis Kos kommer tilbake så blir han en god backup, men helsen og alderen tilsier at han sannsynligvis er over middagshøyden.

 

Andre prioritet: Målvakt. Vi trenger ett nytt førstevalg. Cech er ikke den han var. Ospina er også litt for ustabil og jeg tipper han vil til en klubb der han kan bli et førstevalg (f.eks. til et tyrkisk lag). Jeg beholder gjerne Cech som et andrevalg.

 

Tredje prioritet: DM: Til Stefans "ære" ;D så må jeg repetere mitt årlige ønske om en "ekte" DM.

 

Det som også er viktig at en av de som kommer inn (stopper eller DM) må være sjefsmateriale. Arsenal har gått for lenge uten en skikkelig sjef på banen!

Link to comment
Share on other sites

Keeper og midtstopper er kritisk mener jeg.

 

Mange av problemene på midtbanen kan løses av bedre taktikk og mer disiplin fra enkelte spillere, men skulle gjerne sett et beist inn på midten der. Denis Zakaria har jeg fått veldig sansen for. Han linkes også veldig til Dortmund om dagen så er redd for at hvis han ender opp der så kommer han til å koste 2-3 ganger så mye om bare et par år.

Link to comment
Share on other sites

1. Keeper

2. Stopper

3. Midtbane

 

Jeg vil selge Mustafi og Ospina. Cech som backup. Vi trenger en erstatter for Mustafi, selv om jeg personlig har trua på Holding, Chambers og Mavropanos. Det er noe rart med midtbanen vår. Vi har gode spillere, men midtbanen har ikke vært god i år. Hvis vi spiller med en DM, så tror jeg både Elneny og Wilshere kan bekle den plassen.

Link to comment
Share on other sites

1. Midstopper type gigante er absolutt - etablert, fysisk robust og "sjef" = meget kostbar (om nødvendig en rekord transfer). Så, om det kun er en så blir det dette.

 

Forøvrig ......

 

2. Keeper - men ikke for enhver pris, kun av absolutt ypperste kvalitet, hvis ikke får det vente. Få orden for forsvaret foran først og fremst, i form av kvalitetsstopper samt organisering og disiplin.

 

3. Anker - men ikke for enhver pris, kun av absolutt ypperste kvalitet, hvis ikke får det vente. Med bedre organisering og disiplin kan dette behovet også langt på vei dempes.

 

4. Ving - vi er klart best besatt offensivt, men ving burde kanskje vært strengt tatt vært helt oppe som nummer 2, for vår stall utrolig ubalansert og er kjemisk fri for naturlige kantspillere (vi har derimot plenty wannabe 10'ere). Så hvis nr. 2 og/eller nr. 3 ikke er mulig så dette.

Link to comment
Share on other sites

Hva som burde prioriteres føler jeg egentlig er litt vanskelig å svare på, da vi enda ikke helt veit hvem som kommer til å passe inn i spillestilen til Emery. Selv om det virker ganske åpenbart at det må inn en ny midtstopper.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...