Jump to content

Champions League 2005/06


Dr. Phil

Recommended Posts

En egen tråd for Champions League League kan jo være på sin plass ettersom den tross alt er en turnering som engasjerer de fleste av oss goonere. Hvert år det samme spørsmålet; vil dette bli året hvor vi endelig kommer forbi kvartfinalen?

 

Som vanlig er jeg betinget optimist. Kvalitetene i laget er absolutt på høyde med en del andre lag som har lykkes de siste årene.

 

Én ting er i allefall sikkert. Denne sesongen har vi ingen Patrick Vieira på midten, og med spillet sentrert rundt ham gikk det aldri særlig godt. Det er de harde fakta. Tilfeldigheter? Mulig. Det skal bli spennende å se Cesc og Gilberto sammen i Champions League. I tillegg har jo Hleb vist at han har kvaliteter som fort kan bli matchvinnende.

 

Trekningen til gruppespillet er i dag kl 16. En oversikt over seedings-gruppene fra UEFAs egne hjemmesider her.

 

Forhåpentligvis er vi heldige med trekningen, slik at mulighetene for en god start er til stede. Det ville vært deilig for en gang skyld å gått inn i siste kamp med avansementet sikret. Det har vi ikke hatt for vane å få oppleve.

 

Limer over Franks kommentar hit, ettersom jeg fant ut at det sikkert vil bli så mye debatt rundt Champions League at det var like greit med en egen tråd.

 

Blir spennende å se hvem vi trekker i CL i dag. Kan jo fort bli et gjensyn med Vieira hvis vi trekker Juventus. Er vi maks uheldig så kan vi jo få Juventus, Schalke/Werder Bremen og Betis i gruppa vår. Det ville ikke blitt lett. Heldigvis er det to lag som går videre og det er jo ganske greit når man ser hvilke lag som er i nivå 2.
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 238
  • Created
  • Last Reply
Drømmetrekning: Arsenal, Juventus, Rangers og FC Thun.

 

Vi vil vise Vieira...

18828[/snapback]

 

 

Kunne vært fint med RBK igjen....Kings Cross og Arsenalkamp... :D

18831[/snapback]

 

Høres bra ut! Kings Cross er alltid hyggelig. Rangers hadde gjort seg eller kanskje Brugge som ikke imponerte nevneverdig i går.

Link to comment
Share on other sites

Dette ble en artig ettermiddag på jobb!!

 

Trekningen ser veldig bra ut. Dette bør en klubb med ambisjoner klare uten problemer og uten Vieira :D Bra at vi unngår lag som Chelsea, Lyon og Juventus.

 

Stort at Liverpool og Chelsea braker sammen igjen. I den sammenhengen går all sympati til Liverpool.

 

Hvor ble det forresten av Spudz???

Link to comment
Share on other sites

Liker ikkje denne gruppa. Sjølvsagt skal vi vidare, men dette er på ingen måte enkel. Vi fekk det verste laget for oss frå seedingsgruppe 3, Praha. Turer til aust-europa har vi ikkje akkurat likt før i tida. Ajax kan fort skape problemer med godt offensivt spel. FC Thun bør vere walkover.

Link to comment
Share on other sites

Dette ble en artig ettermiddag på jobb!!

 

Trekningen ser veldig bra ut. Dette bør en klubb med ambisjoner klare uten problemer og uten Vieira :D  Bra at vi unngår lag som Chelsea, Lyon og Juventus.

 

Stort at Liverpool og Chelsea braker sammen igjen. I den sammenhengen går all sympati til Liverpool.

 

Hvor ble det forresten av Spudz???

18855[/snapback]

Det har jo lenge vært klart at vi kom til å unnga Chelsea siden begge lagene er fra England

Link to comment
Share on other sites

Guest Young Gun

Sparta Praha..hmm..den kan bli alt annet enn enkel på bortebane! syns jeg husker at vi møtte dem for noen få år siden nede i praha og tapte 4-1. Tror det var dette laget, men er ikke helt sikker.

 

Ellers er Senderos' landsmenn fra sveits et lag vi skal ha 6 poeng mot.

 

Ajax har en 18 årig Ryan Babel i form som visst nok skal være en fremtidig superstjerne. og wesley Sneijder er også en storspiller.

Link to comment
Share on other sites

Enig med Chaz i at kommer vi ikke videre herfra har vi ingenting ute i Europa å gjøre... Men Sparta blir slett ingen walk-over, og det ville være altfor typisk Arsenal å gjøre denne gruppa mye mer spennende enn nødvendig.

 

Men:

Ajax 3p. hjemme 1p. borte

Sparta 3p. hjemme 0p. borte

Thun 3p. hjemme 3p. borte

 

skal jo holde i massevis :-)

Link to comment
Share on other sites

Tjekkia er så vest-europeisk som det går an.

18859[/snapback]

Nuvel. Derom stridast de lærde.

La meg uansett omformulere meg. Det gamle aust-europa.

18861[/snapback]

 

Setningen ble ikke helt som jeg ønsket, Paddy. Det skulle lyde som følger: "Tjekkia er så vest-europeisk, i Øst-Europa, som det går an.

 

Poenget er; vi snakker ikke om Russland og Ukraina, vi snakker om et land ssom i lang tid har hatt tette bånd til vesten. Der ligger forskjellen.

 

Praha er en storby som kan sammenlignes med en hvilken som helst vestlig storby. Dog med kanskje enda mer spennende arkitektur. Praha er en nydelig by!

Link to comment
Share on other sites

Grei trekning dette. Ajax er ingen walkover hverken hjemme eller borte, de andre bør kunne gi full pott i alle kamper.

Hadde vært fint med en tidlig avgjørelse i gruppen slik at man ikke trenger å toppe laget i alle kampene. Blir mye slitasje på nøkkelspillere utover høsten og vinteren.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...