Jump to content

Charlie George

Arsenal Norway
 • Content Count

  3,300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Charlie George

 • Rank
  Assistant Manager
 • Birthday 02/19/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Arsenal Football Club
 1. WS har ikke imponert nevneverdig. I en evt finale går jeg for keeperbytte.
 2. Jada! Selv om det bør og skal stå 1-1 etter det skuddet. Flaks for oss at Reading sin keeper driter seg ut. Så får vi håpe at dette holder oss unna straffekonk.
 3. Ingen stor kamp av Arsenal. Synes Reading har fått sluppet til altfor mye. Virker som vi liksom ikke helt forstår alvoret. Elendig involveringer på baklengsmålet. Nå blir det 30 nye minutter. Alt kan skje. Og mellom Walcott og Wenger må det virkelig ha brent noen broer. Hva har skjedd?
 4. -- Du har et poeng der! Dette er litt Giroud og Arsenal i et nøtteskall. Skulle gjerne hatt en Suarez-spiss på topp som banket inn mål på bestilling.
 5. Det var nesten! Men jeg synes det blir litt sånn halvveis mot slutten når vi jager det tredje målet. Lukter ikke mål når man nærmest skal tråkle seg gjennom midten. Da ble det altså hjemmekampen som felte oss. Det er utilgivelig å slippe inn tre baklengs, og da er det den siste som virkelig svir. Sånn sett er det nok fortjent at Monaco går videre. Dessverre.
 6. Gud bedre! Er jo bare Arsenal som klarer dette kunststykket...
 7. Ingenting som tyder på at dette blir enkelt. Egentlig ikke sånn kjempeoverrasket.
 8. Svikter totalt når det gjelder som mest. Når vi klarer 1-2 helt på tampen så skal det for pokker være mulig å holde tett de siste minuttene? 1-3 virker altfor håpløst nå. Beviser vel med dette nok en gang at vi er et nesten-lag. De fleste av spillerne må virkelig gå noen runder med seg selv. Et eller annet lurt må også Wenger gjøre.
 9. Lukter snipp snapp snute lang vei. Akkurat nå er det fullt fortjent.
 10. Åttendedelsfinale på hjemmebane i Champions League. Da er det lov å være skuffet over hva som har blitt vist så langt. Fy fader!
 11. --- Ha ha! Der er vi nok enig. Det var en fantastisk kamp. Var bare redd for at vi skulle smake samme medisin ;-)
 12. Og der tapte yidsa! Passer perfekt. Håper på litt hjelp i morgen også.
 13. Tre poeng gleder, ellers var dette tamt. Andre omgang er en gedigen nedtur spillemessig. Leicester ligger plantet i bunnen av tabellen. Det var det lite som minnet om i dag. Konklusjonen er at dette blir en jævla spennende innspurt.
 14. Dommeren er svak. Både på baklengsmålet og handsen i straffefeltet til Leicester i første omgang. Når det er sagt, så må Arsenal gå noen runder med seg selv. Mye dårlig.
 15. Akkurat nå er Leicester nærmere 2-2 enn Arsenal er en 2-1 seier eller økning til 3-1. Får noen stygge tilbakeblikk til Leicester - Man U 5-3...
×
×
 • Create New...