Jump to content

Arsene Wenger


vieira04

Har du tillit til Wenger?  

172 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Trening og kamp er to vidt forskjellige arenaer. For alt vi vet har ikkje Almunia overbevist spesielt på trening heller, det blir bare spekulasjon.

 

Ja, eg syns Almunia aldri har overbevist nok over tid til å forsvare ein plass som førstekeeper i Arsenal Football Club, ihvertfall ikkje i over tre sesonger(!) (fire med denne). Merk at nå snakker eg spill over tid.

 

Eg skjønar ikkje kva du meiner med etterpåklok, når eg har sagt siden hans få innhopp i 2006/2007 at han ikkje virkar god nok, og sesong etter sesong har bekrefta mine bemerkningar. I sommer var mitt høgaste ønske på spelarkjøp ein etablert toppkeeper. Eg kjøper ikkje argumentet om at han har spilt bra dei første fem kampane i årets sesong, for det første er det altfor liten målestokk, man vrir nærmast argumentet til å tilpasse sitt eiget poeng når man har tre sesonger som målestokk. Han har kanskje ikkje gjort nokre direkte feil, men storspel er vel å ta litt i. Da legger man, underbevisst eller ei, lista vel lavt av kva ein skal forvente.

 

Ein siste liten ting;

Sjekk kva grep Lehmann tar her, rett ut for å dirigere forsvaret og kjefte litt for å få opp gløden og konsentrasjonen. Almunia står stort sett og gaper.

 

Hvis du syns det stråler autorisasjon og sikkerhet av Almunia, ja da har vi ulikt syn og begges meininger bør respekteres :P

 

 

Etterpåklok var ikke rettet mot deg, men mot oss alle generelt. Uansett om det gjelder spillerkjøp, laguttak, eller f.eks hvem som skulle ha tatt straffa.

 

Jeg sier bare det at sålangt denne sesongen, så har faktisk Almunia stått bra. Kampen igår var han som de aller fleste, langt ifra god.

Likevel stod han en god/grei sesong 2008/09, og hadde også bra opptredener rett etter at han tok plassen fra Lehmann. Ifjor var han meget dårlig/svak, og også jeg ønsket som deg en klassekeeper inn denne sommeren.

Prøver bare å se det litt i perspektiv, om at forsvaret og den defensive organiseringen i laget har vært "oversett" fra Wenger sin taktikk de siste sesongene. Tabber er tabber, men usikkerheten/tryggheten er det flere som skal ha litt skyld for i laget. (markeringer, duellspill, fysikk, osv)

En 37-åring australer fra Fulham, hadde neppe vært løsningen.

 

Likevel, det er ikke derimot sagt at jeg ikke mener det finnes bedre alternativer. Vi burde hatt en bedre keeper på flere områder av keeperspillet, og som hadde styrket oss som klubb, men jeg velger å gi ros når han faktisk gjør det bra.

 

Og, jeg respektere synet ditt, selv om vi er litt uenige i dette emnet.

;)

Link to comment
Share on other sites

Svaret her tror jeg er at noen goonere ALDRI går lei av å gi spanjolen skylden for ethvert mål, mens enkelte andre blir provosert av holdningene til de førstnevnte og blir nærmest "Almunias advokater". Resten ligger spredt midt i mellom. Wenger vet jeg ikke helt hvor jeg skal plassere på denne "skalaen". Det er vell først og fremst staheten til Wenger som gjør at Almunia fortsatt er i mål. Han vil bevise "alle" feil. DESVERRE.

 

Grei oppsummering. Som sagt en meningsløs/merkelig debatt der alle er relativt enige i sak, men der en kan holde det levende med stort sett å diskutere bagateller og hverandre.

Link to comment
Share on other sites

Bra skrevet selv berkamp88 :P

 

Vi er alle enige om at vi burde, og kunne hatt et bedre kort på denne posisjonen.

Det er ikke min plan å legge ut skyld på andre, for å "forsvare" Almunia. Ser man på målet som førte til 0-2, så er det som jeg har sagt før: et skudd han skal og burde ta, om man ser "kvaliteten på avslutningen"

 

Likevel så burde Jara ikke fått denne muligheten, siden jeg mener at stopper skal tettere på, samt presse ut mot dødlinja. En keeper skal ikke stå på første stolpe i en slik situasjon, for som oftest kommer det et innlegg og avstanden da kan bli "stor" for et inngrep i et slikt tilfelle. (om stopper gjør jobben sin)

Tabbe av Almunia? Ja, men forstår at han ikke står ved første stolpe i utgangspunktet.

Dårlig av Koscielny? JA!

 

Fotball handler om avgjørelser individuelt, og lagmessig. Avgjørelse påvirker hverandre, og hva som skjer i neste trekk.

Litt usikker på baklengsmål tre nå, siden jeg ikke helt husker avstand. Redselen for nytt straffe, eller at han fryktet å "selge" seg helt, kan ha påvirket situasjonen der og da for å ikke slenge seg. Uansett, er det ikke noe større feil av Almunia, enn Clichy, Song, eller for den saks skyld Koscielny i det tilfellet.

For meg er ikke det en tabbe slik jeg husker det, og da er jeg ikke en advokat. Må se det et par ganger til, så for all del: meget mulig jeg ikke har fått med meg alt.

Mener at han kommer kjapt igjennom, med ganske stor avstand til forsvarspillere...... Valget var å gå ut, eller bli. Hmm...

 

http://redlondon.wordpress.com/2010/09/26/...ysis-of-horror/

 

 

Du er også inne på noe meget viktig, nemlig stabiliteten av stopperduoer. Vært mye utskiftninger, forskjellige spillertyper, og dette har vært en faktor (av flere?) på hvor lite trygge vi har vært på det defensive planet de siste sesongene. Vi har en offensiv spillestil, som gir Clichy og til dels Sagna meget offensive oppgaver. Har dette vært lurt, med tanke på hvor lite "trygghet" det defensive systemet har fungert?

2 mot 1 situasjoner på kanten er et viktig angrepsvåpen, men burde man la flere enn Song ta vaktmesterjobben fra midtbanedelen?

Burde Wenger tenkt "litt" mindre offensivt, for å få en sterker mur av trygghet fra de bakerste leddene?

 

Vi får være litt uenige, om hvordan man tolker graden av "brøler" på disse baklengsmålene. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-800

 

Kamp nummer 800 for Wenger, og det har vært en helt utrolig periode vi har vært heldige å få opplevd.

1:Hvilken kamp er ditt minne, med Wenger som manager?

2:Hvilket øyeblikk setter du mest pris på, i denne perioden som Wenger har styrt klubben?

 

 

For mitt vedkommende:

1: Utrolig vanskelig å velge akkurat en, men for meg ligger Tottenham på whl 25.april 2004 meget høyt. Vi har full kontroll på kampen, og leder 2-0. Rett og slett klasseforskjell i kampen. Vi slapper av å nyter følelsen av pokalen som snart er vår. Spurvene kommer tilbake, og får 2-2 i siste minutt. Jeg elsker å se tilbake på den jubelen spurvene (både supportere og spillere) har i disse sekundene etter 2-2. Jeg elsker den tanken, på at de jublet så mye over at vi vant seriegullet på whl i den kampen. Det er så klasse, det er så deilig, det er rett og slett en kamp som jeg aldri vil glemme. Takk Wenger, spillere, supportere, og spurvene for en gledens dag!!

 

2: Tony Adams som løfter pokalen i 2001/02. En spiller som har hatt en fantastisk karriere, og som var Arsenal gjennom hele seg. Han ville virkelig dø for klubben under kampene, og var en spiller som stod frem for de andre. En leder som det ikke har vært mange av i historien, og som alle så opp til. Et menneske som hadde sine nedturer utenfor banen med alkoholisme, men som klarte å komme seg ut av dette også.

Kom tilbake, og spilte bedre enn noengang. Han fortjente virkelig denne pokalen også, for det var på et tidspunkt man visste at snart var denne karrieren over.

Link to comment
Share on other sites

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-800

 

Kamp nummer 800 for Wenger, og det har vært en helt utrolig periode vi har vært heldige å få opplevd.

1:Hvilken kamp er ditt minne, med Wenger som manager?

2:Hvilket øyeblikk setter du mest pris på, i denne perioden som Wenger har styrt klubben?

 

1. Arsenal 5-3 Middlesbrough. Kamp nr.42 i "

. Kampen hvor vi utliknet Clough- og Nottingham Forrests rekord. 1-0 til 1-3 til 5-3. Jeg husker producer viste reprise av 3-3-målet da Reyes satte 4-3. En hysterisk kamp hvor alle fordeler og ulemper med Wengerball kom til syne på én gang. Jeg husker jeg lo høyt for meg selv på t-banen på vei hjem fra puben denne dagen. Folk så rart på meg.. Dagbladet vurderte forestillingen til terningkast 3...

 

2. Vanskelig, men Marc Overmars' seiersmål på Old Trafford i 97/98-sesongen står høyt. En helt avgjørende kamp for den sesongen, og plutselig var Arsenal best igjen. "Arsene who?" hadde på en drøy sesong revolusjonert Arsenal og engelsk fotball.

Link to comment
Share on other sites

 

Kamp nummer 800 for Wenger, og det har vært en helt utrolig periode vi har vært heldige å få opplevd.

1:Hvilken kamp er ditt minne, med Wenger som manager?

2:Hvilket øyeblikk setter du mest pris på, i denne perioden som Wenger har styrt klubben?

 

Som dere sier veldig vanskelig å velge blant enormt mange fantastiske øyeblikk.

 

1: Under Arsenal-Sparta Praha i 07/08 sesongen (7-0). Vi spiller absolutt gnistrende fotball i denne kampen og jeg husker jeg "stoppet opp" og tenkte på hvor priviligert jeg er som har Arsenal som mitt lag. Som nå fikk Wenger massiv kritikk for på mangel på trofeer, for urutinert lag osv, men FOR en fotball vi spilte den kvelden. Litt tilfeldig, men dette er mitt øyeblikk :(

 

2: Feiringen/utdeling av pokalen på magiske Highbury i Untouchables-sesongen. Wenger løfter som sistemann PL-trofeet over hodet. En hel sesong uten tap. Ubeskrivelig

Link to comment
Share on other sites

Sorry for at jeg er litt festbrems her, men jeg føler at jeg ikke har vært ihuga Arsenal-supporter lenge nok til å komme med noe skikkelig fornuftig her, men men.

Nå til saken:

Wenger sa, ifølge Le Parisien, tidligere i uka at han kunne tenke seg å jobbe i Paris Saint Germain, dog ikke som trener. Han sa at det er stort potensial i PSG fordi det er det eneste laget i Paris, men hvis han skal jobbe der vil han ha forsikring om økonomisk muskler. Wenger har kontrakt med Arsenal til 2014 og er 60 år gammel.

 

For det første må jeg si at Wenger ikke sa at han kunne tenke seg å jobbe i PSG, han sa bare at det ikke var umulig.

Jeg tviler på at han kommer til å gi seg i Arsenal før kontrakten hans går ut, med mindre han får sparken. Og Wenger kommer neppe til å få sparken med mindre ting begynner å gå helt på trynet. Jeg tror styret kommer til å ha tålmodighet med ham så lenge Arsenal kvalifiserer seg til CL, og med et så ungt mannskap kan man jo alltids håpe på "neste år".

Så da kommer jeg også med to spørsmål:

1. Tror dere Wenger kommer til å slutte eller få sparken før kontrakten hans går ut?

2. Hvem bør overta når Wenger etterhvert må gi seg?

Link to comment
Share on other sites

Sorry for at jeg er litt festbrems her, men jeg føler at jeg ikke har vært ihuga Arsenal-supporter lenge nok til å komme med noe skikkelig fornuftig her, men men.

Nå til saken:

Wenger sa, ifølge Le Parisien, tidligere i uka at han kunne tenke seg å jobbe i Paris Saint Germain, dog ikke som trener. Han sa at det er stort potensial i PSG fordi det er det eneste laget i Paris, men hvis han skal jobbe der vil han ha forsikring om økonomisk muskler. Wenger har kontrakt med Arsenal til 2014 og er 60 år gammel.

 

For det første må jeg si at Wenger ikke sa at han kunne tenke seg å jobbe i PSG, han sa bare at det ikke var umulig.

Jeg tviler på at han kommer til å gi seg i Arsenal før kontrakten hans går ut, med mindre han får sparken. Og Wenger kommer neppe til å få sparken med mindre ting begynner å gå helt på trynet. Jeg tror styret kommer til å ha tålmodighet med ham så lenge Arsenal kvalifiserer seg til CL, og med et så ungt mannskap kan man jo alltids håpe på "neste år".

Så da kommer jeg også med to spørsmål:

1. Tror dere Wenger kommer til å slutte eller få sparken før kontrakten hans går ut?

2. Hvem bør overta når Wenger etterhvert må gi seg?

 

Velkommen til forumet, interessant navn du har valgt =)

 

1. Wenger går av når hungeren og motivasjonen er borte og/eller når helsen ikke tillater en så krevende jobb lenger. Det blir Wenger som bestemmer når Arsenal må lete etter ny manager, men han ærer alltid sine kontrakter så dette blir tidligst ved endt kontrakt.

 

2. Den debatten/problestillinga er det ganske tidlig å ta stilling til synes jeg! :( Håper Wenger blir leeenge

Link to comment
Share on other sites

Tror ikke han blir sparket ut helt til kontrakten hans utløper.. Det har vi sett og som Mourinho sa; han er manager for Arsenal, selvom vi gjenstår uten trofeer i 5 år. Han har jo drevet en sunn økonomi, så det kan jo være grunnen.

Vanskelig å finne en erstatter, men Guardiola hadde vært noe :( lite sannsynlig for at han kommer

Link to comment
Share on other sites

Tror ikke han blir sparket ut helt til kontrakten hans utløper.. Det har vi sett og som Mourinho sa; han er manager for Arsenal, selvom vi gjenstår uten trofeer i 5 år. Han har jo drevet en sunn økonomi, så det kan jo være grunnen.

Vanskelig å finne en erstatter, men Guardiola hadde vært noe :D lite sannsynlig for at han kommer

 

Tror både du og bergkamp88 har rett, men når den dag til slutt kommer, kanskje en byttehandel Guardiola-Fabregas hadde vært aktuelt? :(

Det blir for tynt å skylde kun på Wenger for at Arsenal ikke har vunnet trofeer de siste årene.(ikke at du har sagt det) Jeg tror at da det ble klart at Arsenal skulle ha nytt stadion bestemte Wenger seg for å få klubben gjeldsfri så fort som mulig. Vi vet jo alle hva han mener om klubber som driver med flere milliarder i gjeld. Jeg synes Wenger har fullført filosofien sin og generasjonsskifte bra og han har fått frem mange gode fotballspillere, engelske som utenlandske. Han har brukt lite på nye spillere, men vi har fått veldig mye mer enn det vi har betalt for, iallfall etter min mening.

Jeg tror det er en kombinasjon av skader(gud, de er irriterende) og mangel på erfaring som har holdt oss unna trofeer.

Link to comment
Share on other sites

1:Hvilken kamp er ditt minne, med Wenger som manager?

Dårlig minne, men åpningskampen mot Everton i fjor står høyt i kurs.

2:Hvilket øyeblikk setter du mest pris på, i denne perioden som Wenger har styrt klubben?

49 unbeaten

 

1. Tror dere Wenger kommer til å slutte eller få sparken før kontrakten hans går ut?

Han slutter og overtar for et styremedlem eller går inn i styret til PSG.

2. Hvem bør overta når Wenger etterhvert må gi seg?

Håper på et "internopprykk" av Henry, Bergkamp, Keown, betingelsen er at de må ha vært i klubben som trener en stund og blitt opplært av Wenger. Må være villig til å videreføre offensive fotballen og talentutviklingen

 

Legger til to spørsmål til:

Beste kjøp av Wenger:

Henry: slår såvidt Cesc, fordi Henry var den som gjorde klubben så ekstraordinær de årene han var her og la grunnlaget for Cesc sitt lag.

Verste avgjørelse av Wenger: Å ikke gå med på Pires sine kontraktkrav er nok høyest, Gallas som kaptein er også rimelig høyt oppe.

Link to comment
Share on other sites

Wenger er den treneren som har betydd mest for oss i hele klubben sin historie mener jeg. Han har tatt flere titler,men den største bragden er faktisk hvor lengen han har klart å holde klubben inne i CL. Over 10 sesonger på rad er jo helt fantastisk. Han har bygget en solid klubb med en fantastisk ny hjemmebane. Dette er en trener som oser av kvalitet og fortjener all respekt.

 

Det jeg reagerer litt på er at Wenger selv ikke ser at den måten vi idag spiller fotball på ikke er den mest effektive. For han har jo selv stått for en anderledes fotball bare for 5 -6 sesonger siden. Der vi var mye mere direkte i spillestilen i lengde retning, og ikke så opptatt av å trille ball og pasningbasert fotball. Ja det er flott å se på når vi rundspiller lag av og til da er det herlig å se på slik fin fotball. Men med skader der de beste er ute,og spillet ikke sitter helt er det ikke så fint lenger. Da kommer balltapene og kontringene imot. Jeg tror nok at Wenger hadde håpet på et mere stabilt lag han skulle bygge,der spillerne ikke kom og gikk i det omfang det har gjort det siste sesongene,og dermed at denne typen fotball skulle blitt enda mere utviklet. Det å spille fotball etter "Barca" metoden er vanvittig krevende. Det kreves spillere av ekstremt høy teknisk klasse.

 

Jeg mener at Wenger hadde kommet lenger med den fotballen han stod for tidligere,der Arsenal var en av de mest fryktede kontring lag i England. Det virker ikke som Wenger vil gå tilbake på dette, det er vel mere bare et spørsmål om tid før han forlater oss. Ingenting varer evig, iallefall ikke fotballtrenere. En klubb som våres finner garantert en trener som er oppgaven verdig.

Link to comment
Share on other sites

Tror både du og bergkamp88 har rett, men når den dag til slutt kommer, kanskje en byttehandel Guardiola-Fabregas hadde vært aktuelt? :(

Det blir for tynt å skylde kun på Wenger for at Arsenal ikke har vunnet trofeer de siste årene.(ikke at du har sagt det) Jeg tror at da det ble klart at Arsenal skulle ha nytt stadion bestemte Wenger seg for å få klubben gjeldsfri så fort som mulig. Vi vet jo alle hva han mener om klubber som driver med flere milliarder i gjeld. Jeg synes Wenger har fullført filosofien sin og generasjonsskifte bra og han har fått frem mange gode fotballspillere, engelske som utenlandske. Han har brukt lite på nye spillere, men vi har fått veldig mye mer enn det vi har betalt for, iallfall etter min mening.

Jeg tror det er en kombinasjon av skader(gud, de er irriterende) og mangel på erfaring som har holdt oss unna trofeer.

 

...........

Det er helt klart skadene som har bidratt til at vi ikke har tatt titler de siste sesongene. Vi har vært med der opp i toppen,ja helt til siste mnd av sesongene. Så har skader på skader svekket laget.Spørsmålet er om dette er tilfeldig. Det tror ikke jeg. Dette henger nøye sammen med spillestilen vår og den hardtspillende ligaen PL faktisk er. Wenger er på tampen av sin trenergjerning,og kunne vi kapret "the spesial one" ville det vært helt fantastisk. Han har et kaliber som er vår klubb verdig. Det jeg ikke liker med han er at han spretter fra klubb til klubb med få sesongers mellomrom. Vi trenger en fremtidsrettet og en langvarig løsning når Wenger gir seg.

Link to comment
Share on other sites

Hadde det ikke vært så lett å jukse i fotballen så ville nok Wenger kommet fått de medaljene han fortjener.

Desverre så har klubber som Chelsea og nå sist Man City ødelagt det meste av sjarmen i fotballen for min del.

Jeg unner virkelig Wenger noen suksess rike år nå på tampen av karrieren,men desverre så tror jeg dette prosjektet hans kommer til å bli ødelagt av "juksemakerene"

Link to comment
Share on other sites

Hadde det ikke vært så lett å jukse i fotballen så ville nok Wenger kommet fått de medaljene han fortjener.

Desverre så har klubber som Chelsea og nå sist Man City ødelagt det meste av sjarmen i fotballen for min del.

Jeg unner virkelig Wenger noen suksess rike år nå på tampen av karrieren,men desverre så tror jeg dette prosjektet hans kommer til å bli ødelagt av "juksemakerene"

 

Problemet er vel at det ikke regnes som å jukse. Å drive usunn fotballøkonomi og basere gigantiske signeringer på oljepenger er det svært få regler mot, og det har bl. a. City og Che£$ea utnyttet seg av... Håper og tror Wenger får betalt i det lange løp for å spille et ærlig spill. Mens lag som City, Chelsea og Man U holder på å drukne fordi eieren ikke vil være med lenger, håper jeg vi kan stå på toppen av isfjellet med lomma full av penger.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Denne skulle kanskje vært i "rykter", men The S*n kjører angivelig med denne saken på forsiden i morgen:

http://twitpic.com/348gqk: Wenger Affair...

Det kommer til å bli Hel Hvete isf. Har ikke lest storyen, men i følge journalister på Twitter er han sitert med en såkalt non-denial ("This is a private matter") hvilket angivelig betyr at han har snakket med dem og ikke stoppet saken som han har rett til om de ikke har bevis...

 

Mods: Flytt eller slett innlegget om det heller skal i rykter-tråden eller viser seg å være feil.

Syns vi burde være forberedt, bare.

Link to comment
Share on other sites

Denne skulle kanskje vært i "rykter", men The S*n kjører angivelig med denne saken på forsiden i morgen:

http://twitpic.com/348gqk: Wenger Affair...

Det kommer til å bli Hel Hvete isf. Har ikke lest storyen, men i følge journalister på Twitter er han sitert med en såkalt non-denial ("This is a private matter") hvilket angivelig betyr at han har snakket med dem og ikke stoppet saken som han har rett til om de ikke har bevis...

 

Mods: Flytt eller slett innlegget om det heller skal i rykter-tråden eller viser seg å være feil.

Syns vi burde være forberedt, bare.

 

Jeg tror rett og slett ikke Wenger har tid til å være utro

Link to comment
Share on other sites

OM dette skal ha skjedd, anbefaler jeg at vi IKKE forsvarer Wenger overhodet. Slik som Chelsea- og United-fansen har forsvart Terry og Rooney er bare flaut og latterlig. At Wenger har vært utro er noe jeg ikke tror på - vel, det er noe av det siste som kunne falle meg inn. Men det er hans liv, og i dagens samfunn er det dessverre en del folk som er interessert i å lese om slike ting, samtidig som media sitter og gnir seg i hendene. Med mindre det får konsekvenser over Wengers arbeid i Arsenal, så er dette noe jeg skal la andre få bry seg om. La oss heller diskutere Wengers laguttak, formasjoner og spillerkjøp osv. og la media holde på med sitt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror rett og slett ikke Wenger har tid til å være utro

 

Samme her, men kan hende han har klart å presse henne inn mellom pressekonferansene et par ganger, da han ofte kan virke litt trøtt og sliten mens de foregår :(

Link to comment
Share on other sites

http://www.naffertontoday.co.uk/latest-nat...ions.6615424.jp

 

Støtter det Kim sier, men hvis utalelsene stemmer virker det som at det kan være hold i ryktene :(

 

Jeg tror ikke at vi skal tolke Wenger's uttalelse om at han ønsker å løse denne saken privat som ett tegn på at han har vært utro. Wenger er i utgangspunktet en veldig privat person, og ønsker ikke at dette skal bli en sak som media skal fråtse i.

 

Jeg vil faktisk bli veldig overrasket dersom det viser seg at han har en elskerinne eller flere

Link to comment
Share on other sites

Han er ikke den eneste på kloden som har gjort noe utenom-ekteskapelig, om disse påstandene stemmer. Det kan være mange grunner bak de valgene man tar på livets vei, så alt behøver ikke være svart/hvitt på en slik "sak/hendelse"

Om det stemmer, så er det noe han, kona, familien, og damen(e) for finne ut av selv.

 

Wenger vil hverken være mer eller mindre helt for meg, om disse påstandene stemmer. Gir blanke i dette, så lenge det ikke skulle vise seg å være kona til en av spillerene/trenerene/styremedlemmene, eller en annen relasjon til klubben.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror rett og slett ikke Wenger har tid til å være utro

Nei, man skulle ikke tro det iaf. Håper bare Wengers pressekonferanser handler om fotball i den nærmeste tiden, og at vi ikke får masse vrange uttalelser på grunn av private spørsmål fra tabloidene. Arsenal verken kan eller bør sende Wenger utenlands på "clear your head-ferie" i et par måneder som United angivelig har gjort med Rooney... Dette handler jo uansett bare om person og verdier, han blir heldigvis ikke en dårligere manager om historien er sann eller ikke. Vi trenger at han fortsatt er like fokusert på Arsenal og da er det en fordel med et ryddig privatliv - selv om det ikke har med fotballen å gjøre.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...