Jump to content

Theo Gibbs Wilshere

Arsenal Norway
  • Posts

    421
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Theo Gibbs Wilshere

  1. Kjempebra bedrift, dette Arsenal. Leverer sterke økonomiske resultater. Bedriftslaget, derimot, er ikke så mye å skryte av...
  2. Det pleier alltid å være sånne diskusjoner i starten av sesongen, men til slutt ender vi alltid opp med å bare være sjeleglad for at vi i det hele tatt har folk som kan spille
  3. Hva med å begynne å gi poeng på spillerbørsen på forumet igjen, og så poste gjennomsnittet der på forsiden? Da får vi jo et greit bilde av hva Arsenal Norway mener på forsiden.
  4. Spillerbørsen på forsiden er direkte latterlig. Verken mer eller mindre.
  5. Akkurat her er jeg 100 prosent enig med deg. Walcott får ikke utnyttet farten sin til fulle ute på kanten. Han har ikke den teknikken eller det sinnsyke rykket som f. eks. Gervinho har. Det er først når han har kommet noen meter det går virkelig fort. Dette betyr at han må ta store omveier og havner ofte i dårlige innleggsposisjoner. Rvp og Walcott på topp med Wilshere, Song, Gervinho og Nasri eller Hazard på midtbanen hadde vært rått.
  6. Wenger har jo kjøpt tonnevis med kantspillere som han skryter nærmest uhemmet av. Når Arshavin og Walcott er så ræva som de framstår nå, skjønner jeg ikke at disse ikke får sjansen. Spillere som Chamberlain og Miyaichi har sikkert kjempelyst til å vise seg frem, og akkurat nå oser det ikke spilleglede av Arsha og Theo. Synes vi kan tillate mer uerfarenhet framover enn bakover.
  7. Herregud, jeg lo meg halvt forderva! Eboue kommer til å bli savnet i klubben, kanskje ikke fordi han var en utrolig fotbalspiller, men på grunn av hans rolle som gledesspreder. Kjenner en sånn type selv, og har spilt litt sammen med ham selv om han er ett år eldre, og vet akkurat hvor mye sånne personligheter betyr for et fotballag. Takk for alt og lykke til videre, Eboue!
  8. Mitt førstevalg var også Vermaelen, men dette er vel litt belønning for "lang og trofast tjeneste". Van Persie er nok den mest innflytelsesrike spilleren vi har nå og han har nok stor stor respekt i spillergruppa. Likevel ser jeg Vermaelen som en mer typisk ledertype. Uansett tror jeg dette er en god ordning, siden Vermaelen kommer til å bære kapteinsbindet vel så mye som RvP Edit: Jack Wilshere på twitter: Congrats to @Persie_Official for getting the captaincy! Great leader and someone who i have the utmost respect for! #arsenal
  9. Tror Song Billong - Frimpong ( ) hadde vært et veldig godt grunnlag for en sterk midtbane. Med Wilshere foran disse to hadde vi hatt en midtbanetrio som kunne løpt over de fleste andre midtbaner.
  10. Problemet er at De Jong ikke er "the Arsenal way". Kompromissløs og ofte over grensen. Vet at mange her inne helt sikkert synes han er en grisespiller (meg selv inkludert). Likevel, hvis han hadde vært vår grisespiller tror jeg ikke mange hadde protestert på noen taklinger over grensen. Alle mesterlag (iallfall i England) trenger en sånn type spiller. Patrick Vieira var ingen engel, men jeg tror langt de fleste Arsenalsupportere elsker ham. Så lenge Wenger er trener tror jeg ikke vi kommer til å hente inn en spiller som De Jong, vi får bare håpe at Wilshere utvikler seg til å bli en skikkelig kriger. Synes helt klart at han er den som viser mest fighteregenskaper i laget vårt. Kanskje også Frimpong, fysikken hans er helt rå, spørsmålet er om han har det som skal til oppi hodet.
  11. Sånn jeg ser det er faktisk det verste som kan skje nå at enten Cesc eller Nasri ikke får dra. Det ville bringe så ekstremt mye frustrasjon og usikkerhet inn i troppen. Ta pengene, glem dem og begynn å bygge laget rundt Szczesny, Wilshere, Vermaelen og van Persie.
  12. Hoho, 13 minus på de innleggene som er på førstesiden av Wenger-tråden. Innlegg som er skrevet for over 5 år siden! Den eller de personene som holder på med dette burde vurdere sterkt å vokse opp og gi seg til kjenne. Skammelig.
  13. Det jeg mener er at man kan gi pluss til innlegg man synes er gode eller innlegg man er enige med, men hvis man er uenig så synes jeg det blir for dumt å bare sette et minus. Når en bruker har sittet og brukt lang tid på å skrive et innlegg, synes jeg det ødelegger at man har mulighet til å bare sette et lite minus og på en måte sverte hele innlegget. Hvis man er uenig i det som blir skrevet får man ta seg tid til å argumentere i mot istedenfor å kaste rundt seg med minuser i hytt og pine. En bruker kan sette minus, brukeren som har skrevet innlegget vet ikke hvem som har satt minus eller hvorfor de har satt minus, og vi sitter i verste fall igjen med en dårlig diskusjon. Det er det jeg vil kalle dårlig forumkultur.
  14. Også tv2sporten.no linker oss med Franck Ribery: http://www.tv2.no/sport/fotball/england/premierleague/her-er-onsdagens-premier-leaguerykter-3542649.html For det første tror jeg vi skal ta dette ryktet med en stor klype salt, men for all del, jeg sier ikke nei takk til Ribery i Arsenaltrøye. Jeg ser likevel ikke helt for meg at Wenger gjør denne typen signering, og hvis han skulle hente et skikkelig stort og tungt navn skulle jeg helst sett at det var en stopper. Jeg er derimot ikke fremmed for en Ole Brumm-løsning Hvis Ribery mot formodning skulle komme vandrende inn portene på Emirates ser jeg absolutt ingen logisk grunn til å beholde Nasri, med mindre det er en sånn signering som kan få ham til å signere ny kontrakt.
  15. Det er en grunn til at Facebook ikke har en "dislike"-knapp. Mobbingen og diskusjonene hadde blitt endeløse. Tenk på det sånn da: Hvor morsom er en diskusjon som går sånn: Bruker A: Jeg mener at ....... Bruker B: Enig med bruker A. Godt skrevet! Bruker C: Må henge meg på bruker på A og B her! Kontra en diskusjon som går sånn: Bruker A: Jeg mener at ...... (får 2 plusser) Bruker B: Jeg er uenig. Jeg mener at.... Så jeg mener: Nei til minusknappen, ja til plussknappen og et stort, rungende ja til godt argumenterte innlegg som skaper diskusjoner!
  16. Ok, la oss se på de kalde fakta: vieira04 har -33 på reputation. 33!! Sånn jeg ser det er vieira04 en god debattant og selv om jeg ikke har vært her på forumet så lenge har jeg aldri opplevd han som ubehagelig eller en som driver med personangrep. Han står på sitt og mener ikke alltid det samme som alle andre her inne på forumet, hvis denne generelle negativiteten mot ham for ham til å gi seg på forumet mener jeg det er et stort tap for debattene her inne. "It takes all kinds to make a world"
  17. Her er jeg uenig med deg. Szczesny har ikke blitt noen kjæledegge, men har fått fortjent skryt fordi han har vist at han har kvalitetene som skal til for å bli en toppkeeper i PL og verden. Han er ekstremt atletisk (se videoen jeg postet i tråden hans), han har gode reflekser, en mot en er han enestående når han kommer ut i "stjernen" og han har rekkevidden inne, både på strek og i feltet. Du sier at han er "cocky", men i mine øyne er han akkurat som en keeper skal være; selvsikker, vokal og med en ekstrem vilje til å spille og vinne kamper. I motsetning til når Fabianski, Almunia eller Mannone står, slapper jeg faktisk av når Wojciech står i mål, og jeg går ut i fra at forsvaret føler den samme tryggheten. Wojciech Szczesny er et utrolig stort keepertalent og jeg ser det som en selvfølge at det blir satset på ham i en årrekke fremover.
  18. Dette er interessant! Mannen er 22 år gammel og har nesten 100 kamper for Borussia, 1.93 på strømpelesten og etter hva jeg har hørt god teknisk i tillegg sin enorme luftstyrke. Hadde jeg vært Wenger hadde jeg puttet £12 mill. i kofferten til Bendty og sendt ham på første fly til Dortmund!
  19. Jeg er imot minusknappen. Hvis den blir brukt fordi innlegget er dårlig argumentert, meningsløst eller bryter med retningslinjene synes jeg det er helt greit, men vi lever på ingen måte i en ideell verden. Jeg tror minusknappen blir brukt mye for å vise at man er uenig med det som blir sagt eller rett og slett fordi man har noe imot brukeren som har postet innlegget. Jeg er litt redd for at man bruker minusknappen istedenfor å skrive et innlegg for å argumentere for sin mening. Et annet problem er at det er helt anonymt, man setter minus og ingen får vite hvem. Er det noe jeg synes er verre enn skittkasting, så er det anonym skittkasting. Edit: Ok, etter å ha lest bakover i tråden forstår jeg nå at mod-teamet kan se hvem som bruker minusknappen. Jeg synes likevel den som har skrevet innlegget også bør varsles om hvem som har satt pluss eller minus.
  20. Her får du + fra meg Veldig enig i mye du sier her. Wenger må forsterke i sommer og styrke forsvaret sånn at sesongen ikke ender som forrige sesong. Det er bare snakk om å hente kanskje én stopper som kan gi oss tryggheten som stabiliserer forsvaret. I tillegg får vi jo Vermaelen tilbake, det blir jo neste som en ny signering igjen. Hvis dette ikke skjer kommer nok jeg også til å stille store spørsmålstegn til Wenger. Og så angående denne pessimismen: Folk må, som du sier, få lov til å mene akkurat det de mener, ellers hadde det ikke vært noe diskusjonsforum. Det som irriterer meg er den forutinntatte pessimismen som noen ser på alt med. Vi snakker ofte om "Arsenlbriller", men jeg tror noen har tatt dem av denne sommeren og plassert "pessimistbrillene" godt oppå nesa. Det virker som folk tror at siden det ikke har skjedd noe ennå så kommer det ikke til å skje noe heller. Og det som kanskje irriterer meg mest er at Nasri blir sett på som Machester U/C - spiller, mens Fabregas blir sett på som Barcelona-spiller. Wenger har sagt at han vil gjøre alt for å beholde de to, og vi har vel sett før at Wenger har overtalelsens kunst i sin makt. Vi har så godt som signert Gervinho, en av de største bidragsyterne til Lilles seriemesterskap og som også ble kåret til årets ivorianske spiller foran våre banemenn Drogba og Tiote. Wenger vet hva han driver med, men han bruker den tiden det tar for å finne spillere som kommer til å passe inn hos oss og for å få best mulige avtaler. Jeg gleder meg som en liten unge til å se når laget kommer igang i Asia, blir spennende å se hvordan Frimpong og Ryo hevder seg i forhold til resten av førstelaget. For alt vi vet kan de bli viktige spillere allerede denne sesongen. Les innlegget i Arseblog fra 8. juli; stort sett det samme som jeg tenker.
  21. My thoughts exactly. Jeg er 14 år og har fulgt Arsenal tett siden jeg var 9-10 år gammel, altså har jeg ikke opplevd å se mitt elskede Arsenal løfte et trofé. Kanskje er det derfor jeg ikke ser så pessimistisk på ting som mange andre her inne, fordi jeg ikke er så bortskjemt med suksess. Fordi jeg ikke fikk se The Invincibles rulle over alt og alle. Misforstå meg rett, jeg var akkurat like fortvilet som alle andre denne vårsesongen, men hvorfor skal vi begynne å se på alt med slik overdreven pessimisme pga. en mislykket siste halvdel? I år var vi nærmere trofeer en noen gang før, men det virker som om folk ikke klarer, eller vil se det. De vil bare se på at vi kollapset totalt fra februar og ut, og ikke tenke på at vi var det eneste laget som slo både United og Barca denne sesongen, at vi feide over Chelsea med festfotballen vår og kanskje mimre tilbake til den dagen da "Shall we make a DVD?" runget utover White Hart Lane. Det virker som at når man kommer til slutten av en sesong er alle positive øyeblikk glemt og man sitter bare igjen med de negative. Og hvem blir huggestabben? Wenger. Mannen er ikke noen maskin. Han er en godt voksen mann og jeg er redd all kritikken og alle spørsmålstegnene begynner å tære på ham. Folk tror at han ikke aner hva som går galt, at han er fornøyd med fjerdeplasser. Vel, jeg er helt sikker på at han har brukt tiden etter sesongslutt til å ta avstand fra ting, få seg litt ferie og at han nå kommer tilbake og begynner å analysere laget, sesongen som var, mulige mål på overgangsmarkedet og hvem vi kan og ikke kan selge. Og ja, folkens, ting tar tid; overganger, forhandlinger og omrokkeringer, men jeg tviler ikke på at Wenger vet hva han driver med og at han kommer til å gjøre det som må til for å styrke vårt Arsenal, sånn at vi kan kjempe om gull også neste sesong.
  22. Selg Nasri hvis han nekter å ta den lønna vi har tilbudt ham og bruk pengene til å signere Mata. Nasri fortjener ikke den lønna han krever og å beholde ham en sesong til sånn at han kan gå på free transfer er ren dumskap. Nasri ut, Mata inn gir vel omtrent økonomisk status quo. Cissokho høres også ut som en bra erstatter for Clichy. Skal ikke påstå at jeg vet veldig mye om ham, dog. Får jeg se disse to signeringene, pluss Gervinho som jeg anser som "done deal" og en midtstopper(Lucio/Samba) skal jeg si meg veldig godt fornøyd.
  23. Håper Wenger får tatt seg en prat med begge to før de drar til Asia, sånn at begge er innstilt på å spille en (helst mange flere) sesong(er) i Arsenal. Har tro på at Wenger kan kunsten å overtale. Jeg er også veldig spent på om det snart kommer noen intervjuer der vi får vite litt mer om hvor vi står i forhold til overganger.
×
×
  • Create New...