Jump to content

kellman

Arsenal Norway
  • Posts

    478
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,155 profile views

kellman's Achievements

Seniorspiller

Seniorspiller (4/9)

  1. Ikke dum den, mener og huske at Tim Payton pratet på at vi ville få mer info rundt Puma før året var ferdig. Snodig at et slik bilde ble lagt ut før Arsenal eller Puma har anonsert noe.
  2. Har vi nok spillere til CL kampen?...
  3. Dette skal være neste års bortedrakt, og tror nok vi alle kjenner igjen tema for neste sesongs bortedrakt?! Frister og si at dette muligens er en av de beste bortedraktene Nike har produsert for Arsenal og blir kjøp fra min side isåfall!! Og som hyllest til invincibles laget i 04, så ser jeg det som passende å smelle på 'BERGKAMP - 10' denne gangen
  4. Problemet slik jeg ser det er at flere spillere som presterer kanskje et par sesonger og begynner og snakke om kravet av å vinne noe, også er dem ikke en gang i sin beste alder (28+). Ta Samir Nasri som et eksempel, som har en meget god sesong i 2010/11, og var vel da bare 23 år gammel. Da blir det tåpelig å prate på mangel av trofeer. Fabregas er så klart en helt annen sak, hvor muligheten til å gå til verdens beste lag som samtidig er hans barndoms klubb. Van Persie kan jo også argumenteres for da han ikke har mange år igjen på fotball banen. Men han presterte tross alt bare i 1-1/2 sesong på avsolutt øverste nivå. Jeg sier ikke at spillere tar feil når sjansen til å vinne noe blir større når de går til lag som Barcelona og United. Problemet er at det har blitt litt beleilig for Arsenal spillere å si at mangel på trofeer er grunden til at de vil bort. Spesielt hvis de ikke har flere sesonger bak seg hvor de har levert selv på det nivået som kreves for å vinne noe. Tåpelig blir det også når de er i begynnelsen av 20 årene! Å skape et vinnerlag er vanskelig og vil i de aller fleste tilfeller ta tid. Å gi opp etter et par sesonger hvor de selv mener de har prestert godt nok, og fortsatt har sin beste tid igjen i karieren blir for enkelt. "Winners never quit and quitters never win." Det jeg vil frem til, er at man skal ikke alt for lett legge skylden på klubben og lagkamerater. Skader ikke å se seg selv i speilet en gang i blant, og huske at man var selv til stede da poeng og finaler gikk tapt.
  5. Bare bra at spillere ønsker trofeer, og tar dette opp. Men da får de jaggu gjøre sin del av jobben for og nå det målet også! Vi har sett flere si at de ønsket trofeer og måtte derfor dra fra Arsenal. Slikt irriterer meg, for de var en del av dette laget som ikke klarte det, og hva sier det om dem? Blir for enkelt å legge skylden videre på lagkamerater og klubben!
  6. Passende på flere måter, og veldig engasjerende.
  7. kellman

    Jack Wilshere

    Enig at det er for tidlig! Er først og fremst glad for at han endelig er tilbake etter å ha vært ute alt for lenge. Synes vi fikk se hvor viktig han kan være for dette laget da han dro oss igjennom en vanskelig periode i sesongen. Siste halvdel av sesongen har han vel mer eller mindre spilt med små skader, noe vi desverre har sett resultatet av. Men, tror vi vil se det beste av han igjen neste sesong! En fantastisk spiller som helt sikkert blir kaptein i fremtiden. Sitter litt med følelsen av at fans ofte glemmer hvor god han faktisk er, og hvor viktig han var for laget tidligere i sesongen?! Nå har uansett midtbane trioen med Ramsey, Arteta og Cazorla fungert ganske bra så langt. Utfordringen til Wenger blir og få det beste ut av Wilshere og Cazorla samtidig på banen..
  8. kellman

    Jack Wilshere

    “I want to captain Arsenal and I want to captain England." Mtp situasjonen rundt Vermaelen's rolle i laget, er tiden klar for Wilshere og ta kapteins rollen allerede til sommeren, eller er det fortsatt tidlig?
  9. En fantastisk avtale hvis dette stemmer. Er ikke så glad i Puma da de ofte har en masse tull som går på kryss i øvre del av draktene deres. 2 drakter de lager som jeg derimot liker godt er den nye Italia drakten, og som Stefan B nevner, Dortmund sin. Ellers så var den drakten over, grisefin!!
  10. Southampton prøver og "hjelpe" oss, bare synd de er så tannløse forran Tottenham målet.
  11. Ja, stemmer jo det. Hadde glemt hele det tullet der.
  12. Carlos Tezez gikk fra United til byrivalen City i 2009!
  13. ^^^ Det er meget bittert ja!! For min del kan ikke sesongen se sin slutt tidlig nok.
  14. ^ Er det Vermaelen og Koscielny jeg skuer der i videoen i en eller annen ukjent Arsenal drakt?...
×
×
  • Create New...