Jump to content

2017.11.26 Burnley (B)


Polljen

Recommended Posts

Burnley burnley.png?itok=SIuwqDts arsenal.png?2016-2017 Arsenal


Søndag 26. november 2017, 15:00. Turf Moor


Premier League - 13. serierunde


Kampen blir IKKE vist direkte på TV2 Sport Premium / Sumo, men går i opptak kl 17:00 på Sport Premium 2 / Sumo.Av praktiske grunner så blir denne kamptråden startet før torsdagens kamp blir spilt, men siden de som starter for Arsenal i kveld mest sannsynligvis ikke er aktuelle til kampen på søndag, så spiller eventuelle skader i kveld ikke noen stor rolle når det gjelder kampen mot Burnley.Når man i terminlisten ser Burnley som motstander så er det lett å ta for gitt at dette blir tre poeng til Arsenal, men Burnley er ikke et enkelt lag å møte denne sesongen. Burnley ligger a poeng med Arsenal og er bak oss p.g.a. en ørliten svakere målforskjell. Laget har klart poeng borte mot både Tottene og Pool og har ellers mange ett måls seirer mot de andre motstanderne. Burnley lager kanskje ikke så mange mål, men de er samtidig en av de "flinkeste" klubbene til å tette igjen bakover så langt denne sesongen.


Kan Arsenal slå Burnley borte, ja så absolutt, men det krever at våre spillere beholder den kampgløden og innsatsviljen som de viste mot Tottenham. Problemet er vel at vi på søndag sannsynligvis møter et lag som er mindre offensive en Tottenham og at vi derfor nok en gang vil møte et lag som lager en mur rundt sekstenmeteren og gjør alt for å frustrere våre angrepsspillere.Jeg ser ingen grunn til å endre på det laget som startet mot Tottenham så da er laguttaket enkelt sett fra mitt ståsted:Cech


Kos - Mustafi - Monreal


Bellerin - Kolasinac


Ramsey - Xhaka


Özil - Alexis


Lacazette
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

og etter at Arsenal vel hadde marginene med seg i begge kampene mot Burnley forrige sesong, og vant langt inn i overtiden både hjemme og borte, vil jeg anta at Burnley er ekstra tent til denne kampen... og på bakgrunn av det Burnley har prestert i høst er det all grunn tilå tro at dette blir en sliter for Arsenal... tror nok at Burnley her også vil satse på å ligge kompakt hjemover, og satse på kontringer.

Link to comment
Share on other sites

Det var vell en aldri så liten hands på den overtidsscoringen vår på Turf Moore også mener jeg å huske. Offensivt fungerer det bra om dagen med Sanzhez, Øzil og Laza.

Men på søndag blir det meget spennende å se om de får tid og rom til å skinne. Burnley-spillerene kommer ikke til å legge noe imellom, det er helt sikkert. Fort gjort

at Øzil m.fl surner. Defensivt er det vell primært dødballer som blir skummelt. Jeg håper vi kjører mer mann-mann enn sone, men det skjer vell neppe.

Skummelt å la Vokes/Woods, Mee, Tarkowski ta upressa rennafart inn i gode dødballer fra Brady og Defour....

 

Forøvrig fantastisk irriterede at denne ikke blir vist på TV!

Link to comment
Share on other sites

Hvordan kan den ikke bli vist når den ikke kolliderer med noen andre kamper? Gir jo lite mening å sende den i opptak samtidig som City spiller, om tidene på vglive stemmer..

Den kolliderer visst nok med Southampton - Everton som starter en halvtime tidligere.

 

Jeg trodde ikke at "kollisjonregler" hadde noen virkning på søndagskamper, men de har sannsynligvis det.

Samtidig så er jo Burnley-Arsenal er mer "interessant" kamp enn Soton-Everton, men jeg har en mistanke om at "vår kamp" sett rent offisielt ble flyttet fra lørdag til søndag på grunn av EL etter at Sky hadde pekt ut sin "hovedkamp" (en tynn forklaring fra min side, men den eneste jeg kan komme med med unntak av at da tv-kampen ble bestemt så var vel kanskje hverken Arsenal eller burnley så langt oppe på tabellen)

 

Når det gjelder reprisetidspunktet så gjelder vel ikke kollisjonsreglene når det gjelder opptak v live (antar jeg)

Link to comment
Share on other sites

Laget:


Cech

Koscielny - Mustafi - Monreal

Bellerin - Ramsey - Xhaka - Kolasinac

Iwobi - Alexis

Lacazette

Benken: Ospina, Mertesacker, Coquelin, Wilshere, Niles, Welbeck, Giroud

Verken Walcott eller Elneny er på benken. Utrolig synd at Nelson ikke er med i troppen heller, men morsomt med Niles hvertfall. Håper han får noen minutter sentralt på midten.

Link to comment
Share on other sites

Det er synd Nelson ikke fikk plass når Özil nå tydeligvis er skadet. Jeg forstår valget av Iwobi, men han har ikke imponert denne høsten. Jeg skulle gjerne ha sett Nelson på banen siste halvtimen i den rollen han passer best for i. Wilshere har ikke imponert heller, men jeg ville ikke ha hatt noe i mot å sett han fra start på bekostning av Iwobi.

Link to comment
Share on other sites

Hehe, var ikke det sist helg ;)

 

Neida, vet ikke jeg altså. Er bare litt merkelig mtp. at Özil har mistet 3 kamper det siste året alene pga. sykdom, men tidligere ikke har mistet en eneste kamp de andre årene av samme grunn.

 

Bare merkelig som sagt..

Link to comment
Share on other sites

Monreal er livsfarlig i egen 16-meter. Straffesituasjonener etter straffesituasjoner

 

Nå var det soleklar offside på Burnley spissen, men er enig i at han er veldig mye "armer og bein" inne i 16-meteren til tider. Minner veldig om Touré slik sett.. fantastisk ellers dog.

 

Snakker om "fantastisk". Ble akkurat rundlurt av nummer 17 på Burnley som setter Cech på prøve med et skudd som ender opp i stolpen via tsjekkeren..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...