Jump to content

2013.24.08 Fulham B


49 unbeaten

Recommended Posts

Arsenal v Fulham


Barclays Premier League, Craven Cottage


Lørdag, 24. august, 2013, 13:45


Kampen vises på TV2 Sport Premium/TV2SUMODa er det tid for årets andre seriekamp, der innledningen av sesongen har vært kaotisk og frustrerende både på og utenfor banen. Serieåpningen ble en real smell i trynet med et 3-1 tap hjemme mot Aston Villa, der både ineffektivitet og en dommer som man kunne diskutert lenge gjorde kampen vanskelig. Frykten etter kampen var likevel hvordan skadesituasjonen ville utarte seg med småskader som kunne vært mye verre - slik som fallet til Sagna - der utrolig nok alt gikk bra. Eneste savnet blir Koscielny som feilaktig ble utvist etter to gule kort, og med Vermaelen ute med skade blir Sagna trolig BFG partner i midten lørdag.I midtuken var det duket for ny kamp mot Fenerbache i Istanbul, og det var neppe mange som gledet seg til den kampen, eller evnen til å forutse hvordan det skulle utvikle seg. Hardt press fra hele laget og tre scoringer gjorde at vi nå står med en fot i gruppespillet, og forhåpentligvis litt selvtillit igjen for å bygge videre på utover høsten. Ramsey stod frem som kanskje banens beste spiller med sin store løpskraft, samt to avgjørende involveringer der han sendte Walcott gjennom før Gibbs scoring og når han trakk seg inn i banen og la ballen tilbake forbi en ikke helt topp keeper Ellers gledelig og ha Rosicky i form før sesongen har nådd februar, og at Wilshere gradvis får bygget opp formen.Nå skal vi altså forsøke oss på Fulham, i det som aldri har vært enkle oppgjør borte på intime Craven Cottage. De har i sommer investert godt i Stekelenburg, Amorebita, Parker, Taarabt og Bent. Ikke mange spillere for fremtiden, men gode nok til å komme inn på laget og prestere på et lag med ambisjoner om topp 10. På vår side har overgangene uteblitt (bortsett for Sanogo på free transfer), men om man skal tro Wenger vil mye skje de siste 12 dagene nå.Skader:


- Vermaelen, Diaby, Arteta, Chamberlain + Koscielny suspendert- Stekelenburg, Amorebieta, RichardsonLink to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Szczesny

Jenkinson-Sagna-Mertesacker-Gibbs

Rosicky-Ramsey-Wilshere

Walcott---------------------Cazorla

Giroud

 

Fikk lyst til å sette inn Podolski på vingen siden jeg føler at Cazorla enda er et godt stykke unna matchform, men prestasjonen han viste mot Fenerbache fikk meg til å sette inn Santi. Kan forsvares litt ved at vi ledet 3-0 og kampen var "vunnet", men Poldi gjorde så vidt jeg så ikke en eneste positiv manøver på banen.

 

Fulham på si side blir garantert å parkere bussen og satse på kontringer. Har et relativt farlig kontringslag med en Berbatov på topp som kan holde på ballen, mens Duff og Tarabt er på vingene. Blir også livsfarlige på dødballer i mot. 3-3-kampen i fjor scoret de vel på corner og straffespark i tillegg til en heading. Her må det kriges.

Link to comment
Share on other sites

I denne kampen vil angrep være det beste forsvar - mye likt som kampen mot Fenerbache. Fulham har flere farlige og uforutsigbare spillere fremover på banen med Kasami, Taarabt, Berbatov, Bent, Ruiz og noen til, men defensivt er det mye på tilfeldighetene. Hangeland og Hughes er gode når de får spillet foran seg og bare kan renske unna innlegg i luften mens Sidwell og Parker dekker mellomrommet. Og det kommer nesten garantert til å være lite bakrom for Walcott å løpe i, og det vil derfor være viktig at de tre som starter på topp tar løpene med motsatte bevegelser slik at midtbanen vår ved Rosicky, Ramsey og Wilshere får rom til og ta de dype løpene.

 

Tror som Psycho at vi starter med de 11 han nevnte, mens jeg forventer et Fulham i en slags 4-5-1 formasjon - evt. Duff inn for Boateng for å skape litt mer bredde, Kasami på venstre og Taarabt opp bak Berbatov som i kampen mot Sunderland.

 

Stockdale

Riehter - Hughes - Hangeland - Briggs

Kasami - Boateng - Parker - Sidwell - Taarabt

Berbatov

Link to comment
Share on other sites

Frykter berbatov mot dagens forsvar gitt.

Ellers gir laget seg litt selv ja, med ett par valgmuligheter på noen få posisjoner.

Håper man klarer å kjempe seg inn og hente 3 pong. Tap her, så er vi virkelig ute å sykler før tott kampen :/

Link to comment
Share on other sites

Håper podolski fyrer av alle sylindre idag, han pleier å spille bra sammen med Giroud. Wilshere hviles, kanskje ikke så merkelig men viser igjen at bredden ikke er god nok når AW forventet at han trengte hvile. Rosiscky var såpass god sist at han nok klarer og spille i flere possisjoner. 15min igjen, bare å krysse fingra

Link to comment
Share on other sites

Liker ikke at Cazorla går inn sentralt og Rosicky trekkes ned. Blir for mye dulling med spanjolen. TR langt mer fremoverrettet og uforutsigbar.

Det er ikke veldig overraskende at Wilshere hviles og da har vel Wenger ikke særlig med valg for tiden.

Link to comment
Share on other sites

4-4-1-1 med Poldi bak Giroud, TR og Ramsey sentralt, Walcott og Santi bredt.

Syns ofte at Santi hindrer TR når begge er sentrale. For lite struktur og de går i samme rom. Forskjellen er tempoet de kommer inn i rommet med..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...