Jump to content

Arsene Wenger


vieira04

Har du tillit til Wenger?  

172 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mon tro om han faktisk står inne for disse ordene? Uansett synes jeg også det blir feil å si det han gjør.

 

Hvorfor? Fordi han uttaler at han går for seriegull hvert år. Og denne sesongen (spesielt) har vi hatt en gullkantet mulighet til å klatre helt til tops.

 

Jeg synes han skyter seg selv i foten ved å ha for høye mål foran hver sesong. 2 plass er isolert sett slettes ikke dårlig, la meg understreke dèt, men å si "Second place is a success" når vi heller ikke har mulighet til å vinne noen andre titler - Ja det synes jeg også blir litt tåpelig faktisk

 

Må ærlig innrømme at jeg ikke liker hvordan Wenger "pakker alt inn i bomull" i media. Jeg skal ikke påstå at han gjør det samme med spillerene, for det vet jeg ikke, men det er vell ikke akkurat sjokkerende om det er sånn det er ....

Link to comment
Share on other sites

Jeg skjønner ikke hva folk reagerer så voldsomt på, Wenger har rett her. Havner vi på andreplass så er det imponerende, vinner vi serien så er det helt fantastisk.

 

Vinner vi serien nå så er det fantastisk mtp. at vi ligger 7 poeng bak United, men når man ser på hele sesongen i Premier League så har ikke Arsenal vært imponerende. Hver gang "vinduet" har vært åpent for å ta igjen United så har de sviktet. Vi har kun en spiss som pdd. er god nok til å score 20 seriemål, men denne spissen er som regel skadet over halve sesongen og ender som regel opp med rundt 10 seriemål pga. dette.

 

Vi har dårlig dekning på defensiv midtbane med kun Song som er god nok for førstelaget og attpåtil det har han begynt å vise tegn på overbelastning og har pådratt seg en del skader på tampen av de to siste sesongene. På kantene er det tynt med Walcott, Nasri og Arshavin og det verste av alt er at ingen av disse tre er naturlig kantspillere uansett. Walcott er spiss, Nasri er en offensiv playmaker og ditto med Arshavin. Walcott er forøvrig som regel også som v. Persie skadet halve sesongen samtidig som han er altfor ung og ustabil, mens Arshavin har vært ute av form de siste to fulle sesongene. Fabregas vår kaptein har også de siste sesongene vært temmelig skadeskutt og attpåtil er det kun et spørsmålstegn før han forsvinner til Barcelona.

 

Vi har en 19 år gammel engelsk gutt som spiller fast på Arsenal grunnet dårligere alternativer (ingen hets til Wilshere fordi han har gjort det knallbra, men som Guardiola sa når vi møtte Barcelona at Wilshere kun får spille "only because Arsène Wenger is not under pressure to win titles"). Han har press fra supporterne til å vinne titler, men har han det virkelig fra styret? Nei det tror jeg ikke.

 

Vi har samtidig en del spillere som er for dårlig som Almunia, Denilson, Diaby og etter han kom tilbake fra skaden sin Rosicky. Man kan lure på hvorfor Wenger valgte å ikke forsterke en posisjon som alle supporterne mente trengte å forsterkes i 4 sesonger. Alle vet at en klassekeeper kan sørge for 9-15 poeng ekstra i løpet av en sesong. Istedet endte vi opp i nesten 4 sesonger med en keeper som tapte oss 3-9 poeng.

 

Hvorfor har ikke Wenger gjort noe med dette? Jeg kan skjønne at han ville gi spillere som Denilson, Diaby og Rosicky tid, men når spillerne enten ikke klarer å holde seg skadefri over 4 sesonger eller ikke holder nivået som trengs generelt sett så burde man gi slipp på de.

 

Wenger sin store svakhet og store styrke er troen på spillerne sine. Det virker rett og slett som han er helt blind på det de gjør dårlig og roser de opp i skyene for det de gjør bra. Samtidig virker det helt klart som om Wenger har personlige favoritter innenfor spillergruppen som så og si har garantert klippekort. Laget burde bli tatt ut fra hvem som har prestert best og er i best form. Ikke de man liker best. Eksempel på dette var v. Persie i høst når Chamakh var i god form, eller Vela forrige sesong når Arshavin var skadet et par uker og Djourou når Touré kom tilbake fra skade for 2 sesonger siden.

 

Jo mer jeg tenker over situasjonen i Arsenal jo mer kan jeg lure. Ingen tvil om at Wenger har gjort en knalljobb og er en av de viktigste grunnene til at vi har nytt stadium og en ung spillergruppe, men det eneste som teller for han og klubben virker det som er at vi holder oss i topp 4 og i Champions League lengst mulig, men som vi har sett de siste 6 årene så er ikke spillerne gode nok når det virkelig gjelder.

 

 

Ble forøvrig så vanvittig mye lengre det innlegget her enn jeg hadde planer om. Det ballet seg rett og slett på B)

Link to comment
Share on other sites

Ikke så mye dans på roser nå lenger nei. Men nå har Wenger aldri vært flink til å ta imot kritikk heller, så det er ikke noe nytt :P

 

Jeg har alltid hatt 2 lag i mitt liv som jeg har støttet. Det er arsenal siden 94. Og det er Chicago bulls siden 1987.

Jeg har nå ventet 6 på at arsenal skal vinne noe igjen, mens jeg har ventet 13 på Chicago Bulls. Arsenal har vært nære ved et par anledninger, mens Bulls har aldri vært det. Borsett fra i år vel og merke. Arsenal de siste årene har vært som Bulls på slutten av 80 tallet. Hvor problemet har vært å gå den siste biten og hvor vinner mentalitet har vært et hett tema.

 

Bulls slet på slutten av 80 tallet mot "The Bad Boys" Detroit Pistons. Her ble Bulls banket (bokstavelig talt) år etter år i playoffs sluttspillet. Bulls var da de unge og helt klart de mest tallentfulle av lagene. Men de manglet en taktisk sterk manager, samt viljen og troen på å gå det siste steget. Men i 91 så smalt det endelig! Jordan forandret spillet sitt, Pippen tok steget videre og en smartere og mer kynisk Phil Jackson ledet Bulls forbi Pistons for første gang. Det som så ble utløst etter mange år med fortvilelse var en helt ny holdning i laget. De ble overbevist om de var det beste laget i NBA, og ingen skulle få lov til å stoppe dem! Det skadet heller ikke at de hadde tidenes beste spiller i Michael Jordan som hver eneste kveld ledet laget med en holdning av at ingen skulle få slå dem! En slik leder på banen inspirerte resten av laget, og en etter en, fulgte de etter og tok ansvar. Det ble en form for stolthet av sitt lag, sin by, sine fans som gjorde Bulls til en fornøyelse å se på. Og selv om de er mer kjent for de nøytrale at de var en offensiv kraft i NBA, så var de også et av de absolutt beste på det defensive!

Det som fulgte etter seieren mot Pistons i 91, var en total dominanse igjennom 90 tallet, med unnak av perioden Jordan var borte fra NBA og koste seg med baseball.

 

Det som fulgte etter glansperioden som sluttet i 98, har vært 13 år med frustrasjon. Merkelige trades, og trenere som ikke har klart å reise Bulls opp dit de fortjener å være. Men etter at Bulls klarte å skaffe seg nr.one draft pick i 2008, hvor de valgte Derrick Rose har ting sette lysere ut. De skaffet seg også Carlos Boozer, men årets suksess kan absolutt legges i hendene på Bulls nye headcoach, Tom Thibodeau! TT har lagt inn en lignende "Never loose" attitude som 90 tallets Bulls. Og hva han har fått ut av Derrick Rose, har jeg ikke sett siden Michael Jordan. TT i motsetning til fotballens Wenger er alltid villig til å forandre taktikk når det ikke fungerer. Selv når Bulls vinner er han ikke fornøyd! Vi kan og skal bli bedre! Vi må ha bedre intensitet i starten av kampene, og aldri tillate oss å tro at vi er gode nok til å "slappe" av! Det er en slik mentalitet som Rose har plukket opp. Denne fantastiske unge spilleren sa tidlig i sesongen at han kan vel bli MVP?! Han jobber hardt, og hvorfor kan ikke han bli det? Hvorfor skal man spille i NBA hvis man ikke har ambisjoner om å være den absolutt beste?! Selv uten Boozer og Noah, har han ledet Bulls til det beste laget i øst og kanskje best i hele NBA. Og hvem er det som kan bli tidenes yngste MVP, jo Derrick Rose!

 

Så for meg har det vært forfriskende å se et nytt hode i Bulls, som kanskje ikke er de mest underholdende da defensive plikter kommer fremst, så er det nettopp det å vinne som blir den største underholdningen.

 

Så over til arsenal og Arsene Wenger. 6 år uten en eneste trofee. Og arsenal har i det minste 4 trofeer hvor de har en sjanse å vinne, i motsetning til NBA som bare har den ene. Så savner jeg virkelig den ambisjonen av at vi skal bli best i verden, og alt annet er en "fiasko". Er det rart at spillere mangler ambisjoner, lidenskap og kanskje litt stolthet for den klubben de spiller for? Det er tross alt godt nok å være blant de beste?! Hvordan kan vi forvente at arsenal spillere skal blød for drakten, når ledelsen ser seg fornøyd med å være i det gode selvskap? Og når det ikke fungere, så er det bare å se på undskyldninger som kommer fra Wenger. Om det måtte være gressmatten, dommere, skader eller når kamper er satt opp er blandt de undskyldinger vi hører., Så er det vel like greit, for vi er jo nesten gode nok. Hadde Tom Thibodeau vært trener i arsenal, så hadde han vært snar på å få ut spillere som ikke presterer. Og isåfall de som ikke er villig til å kjempe med nebb og klør for laget sitt hver eneste kveld. Hvis arsenal spiller dårlig ville han vært den første til å slakte eget lag, t.o.m. når man vinner tvilsomt. Aldri godta at vi skal tape, aldri la oss være fornøyd med å være nesten gode nok. Og absolutt ikke godta manglende innsats.

 

Jeg mener vi er i en posisjon hvor vi har en manager som har mistet sine ambisjoner og ønsket om å være den aller beste. Dette mener jeg smitter over på spillere, og er destruktivt i søken på å finnne ledere og vinner mentalitet i egen tropp.

 

Dagens arsenal minner meg om 80 tallets Bulls. Hvor vi har nok av tallent, men vi mangler de viktigste ingrediensene for å nå helt til toppen. Mens Bulls ble mer samholdte av motgangen ser arsenal ut til å falle fra hverandre hver gang det står på spill.

 

Bulls skaffet seg Phil Jackson som klarte med sin taktikk og sin fantastiske egenskap av å lære bort vinner mentalitet og dominerte dermed 90 tallet. I dag har vi fått Tom Thibodeau som har samme kvaliteter, og det er tydelig at jeg har mye godt i vente B)

 

Men i arsenal ser jeg ikke samme situasjon. Ikke så lenge ambisjoner om topp fire er godt nok. At spillere som ikke prestere fortsetter i klubben år etter år. Penger er der for å styrke, men blir ikke brukt pga trenerens motvilje, da det blir imot hans filosofi. Men aller mest forde at man ikke klarer å lære av sine feil. Og det er de samme problemene som dukker opp hvert år.

 

Jeg er så utrolig takknemelig for alt Wenger har gjort for klubben, og han har virkelig lagt grunnsteinene for fremtidenes managere. Men han har ikke samme "drive" lenger, og ser seg fornøyd med å være i det gode selvskap.

 

Jeg ønsker et nytt hode i arsenal, og stoler på Arsene Wenger `s fantastiske arbeid i klubben vil gi en nye manager det han trenger for å ta laget videre.

 

Time will show!

Link to comment
Share on other sites

Synes Stefan B har mange gode synspunkter i sitt innlegg, og som treffer mange av mine tanker om situasjonen.

 

Er veldig uenig i beskrivelsen av Jack, for han har da vitterlig holdt nivået på Arsenal. Blir med all sannsynlig årets unge spiller, og har allerede spilt seg inn i landslagsdiskusjonen. Satt Lampard og bl.a Gerrard i skyggen med sine prestasjoner, og da blir det feil å sette et slikt stempel på hans spilletid denne sesongen. Men; du skal få lov til å mene som den lille spanske mannen......

Fabregas var også i mange øyne for ung til å få en så stor rolle i laget, når han slo igjennom. Takk gud for at ikke Bommel eller andre kom inn, som mange ønsket seg. Alle kan ikke få tillitt og ansvar på dette nivået, men de som holder nivået skal få ære for det. Det har Jack vitterlig klart, selv om systemet og prestasjoner på det lagmessige planet ikke har vært fantastisk for klubben denne sesongen.

 

Arsenal har flere ganger hatt sjansen til å sette press på pokalen denne sesongen, men de har som Stefan B skrev; sviktet når de hadde sjansen. Ikke bare en gang, men det har blitt deja vu etter deja vu.

 

De fleste (inkludert meg) hadde vel vært fornøyd med en 2.plass, om man så situasjonen før sesongstart. Når sesongen utvikler seg på en så merkelig måte, så er jeg skuffet over at vi falt sammen. Jeg trodde virkelig at vi nå hadde blitt friske etter år med mange av de samme symptonene, men vi har nok engang brukt feil medisin.

Hvorfor?

 

Jeg har skrevet mye om mine tanker på Wenger i de siste par mnd, og jeg frykter at kanskje tiden er moden for nytt blod til sommeren.

Finnes det en manager med visjoner, kunnskaper, gode holdninger, vilje, og som kan passe inn i konseptet Arsenal, så kan sommeren kanskje være et godt tidspunkt for å sette en ny kurs.

 

Det er ingen som kan overgå Wenger sin jobb, med å bygge opp et godt lag bestående av mange talenter på lite pengebruk. Det virker likevel, som om det er noen viktige mangler, med det å utvikle skuta til neste nivå. Hvorfor han ikke gjorde noen viktige grep i januar, når vi hadde gode sjanser for en fantastisk sesong er for meg helt utrolig. Det var usikkerhet i laget, og det var ikke liten odds..... Det er mangel på å ta grep, når det må tas grep. En gambling, som nok engang førte til tap.

 

Jeg frykter at Wenger vil endre seg på de punktene, som jeg mener han mangler i den situasjonen vi har vært i de siste 2-3 sesongene.

Det er klart man kan stille spørsmålstegn både på spillergruppa, formasjonen, og spilleplanen.

Hvorfor 4-3-3, og ikke 4-4-2?

Hvorfor har man gått ifra den kontringsfotballen/den direkte stilen, når den fungerte så godt i de første årene?

Hvorfor så ekstremt tro på spillere, som har stått "stille" over tid?

Hvorfor så stor tro, på at det vil ordne seg? (spillerkjøp på vesentlige roller).

Hvorfor ble aldri Eduardo erstattet, når Wenger alltid har hatt en spiss i stallen som er den typiske "fox in the box"/rettvendt med mål i øyet? (Theo får jo ikke lov til å prøve seg.....) Nå står vi igjen med tre ganske like typer, og bruker gjerne noen av de på kant for å jakte mål på slutten av kamper. Forstå det, den som kan.

 

Wenger må vi for all del gjøre alt, for å få inn i en annen rolle i klubben. Ingen tvil, om at denne mannen kan mange områder mer enn de aller fleste, og som vi kan få stor glede av i mange herrens år fremover.

 

Jeg velger å sammenligne situasjonen med Wenger, litt lik som en fotballspiller.

 

En forsvarspiller kan være fantastisk til å demme opp bakover, men kan likevel være lite giftig fremover på banen. Wenger er kanskje den beste til å bygge opp et lag, men mangler kanskje "kunnskapen/evnene" til å få laget til å ta nye skritt. Fotballspillere har ulike kvaliteter, og managere kan vel også ha ulike evner med det å lede et lag best mulig på det "punktet" klubben befinner seg.

 

"Second place is a success", kanskje ikke med den muligheten vi hadde slik som sesongen utviklet seg. Man må tørre å se situasjonen underveis, og ikke bare se hva man trodde før sesongstart. Denne sjansen vi hadde, kommer desverre ikke på sølvfat i fremtiden. Er redd at ting vil komme tilbake til det normale, med tanke på kvalitet og stabilitet hos våre rivaler.

Endringer må gjøres i sommer, og da er spørsmålet om Wenger klarer å endre seg på enkelte områder for at vi skal igjen løfte pokaler.

Jeg håper, men tror desverre at nytt blod må inn.

Link to comment
Share on other sites

Nesten komisk å lese innleggene her inne, samtidig er det en smule skremmende, jeg har lyst å sammenligne dagens Arsenal-supportere kontra oss hardcore gooners med nordmenn på 60 og 70-tallet kontra nordmenn på 2010-tallet.

Nordmenn for 40-50 år siden var et folkeferd som var solidariske, takknemlige og virkelighetsnære.

Dagens nordmenn er bortskjemte, bedritne, utakknemlige, diskriminerende og så jævlig mette at de er skikkelig irriterte.

Arsene Wenger skal selvfølgelig få all verdens kritikk for feil som blir gjort, men han skal også få den rosen han fortjener når han tar Arsenal til seriemesterskap 2011.

Link to comment
Share on other sites

Nesten komisk å lese innleggene her inne, samtidig er det en smule skremmende, jeg har lyst å sammenligne dagens Arsenal-supportere kontra oss hardcore gooners med nordmenn på 60 og 70-tallet kontra nordmenn på 2010-tallet.

Nordmenn for 40-50 år siden var et folkeferd som var solidariske, takknemlige og virkelighetsnære.

Dagens nordmenn er bortskjemte, bedritne, utakknemlige, diskriminerende og så jævlig mette at de er skikkelig irriterte.

Arsene Wenger skal selvfølgelig få all verdens kritikk for feil som blir gjort, men han skal også få den rosen han fortjener når han tar Arsenal til seriemesterskap 2011.

 

Å sette spørsmålstegn på systemer og avgjørelser, behøver da ikke være noe negativt. Det er viktig at folk engasjerer seg, for det har da vitterlig skapt forandringer til det bedre mange steder i verden. På 60 og 70-tallet, var det mange som tok ting for gitt i samfunnet. Iallefall i Norge. "Sånn er det bare" var en typisk holdning, og den er ikke så typisk i vårt moderne samfunn. Det har da vitterlig også endret seg mye i samfunnet de siste 40-50årene, og det på mange plan. Politikk er ikke lov å diskutere her, så da stopper jeg for videre tanker og meninger på dette området.

 

At ordene har blitt hardere og mer "usaklige" er jeg helt enig med, men nå er det også mange som formulerer sine meninger på en seriøs og saklig måte. Internett har endret mye av samfunnets krefter, og det er lettere og mer synlig for alle hva som kommer ut. Enten om det er frustrasjon, oppgulp, seriøsitet, eller hva det nå måtte være som kommer ut på "trykk".

Det gjelder også temaer som er rimelig sårt og nært. Med tanke på hvem det gjelder, så er dette et følelsesladet tema. Wenger er ikke bare en vanlig person/manager for Arsenal, for han har hatt en enorm innflytelse på klubben. Han skal ha all ære for hva han har gjort for klubben, og det er det ingen som diskuterer mot. Fortjener en statue, en tribunedel oppkalt etter seg, og alt annet som kan hylle han for fremtiden.

 

Likevel må folk få lov til å mene, at tiden kanskje er moden for nye krefter og tanker bak roret.

Link to comment
Share on other sites

Vil bare påpeke fra tidligere innlegg vieira04 at jeg syntes Jack Wilshere har vært fenomenal. Særlig i de siste månedene har han vært det eneste skikkelige lyspunktet.

 

Poenget mitt var at i starten av sesongen så var Jack Wilshere kun 18 år gammel og var opprinnelig på vei til Bolton for nok et lån, men grunnet skader og et par andre faktorer så valgte Wenger å avbryte dette og holde Wilshere i stallen.

 

Ilddåpen til Wilshere ble da altså mot Liverpool på Anfield og heldigvis så har Wilshere gått fra styrke til styrke etter dette, men det var et mektig mektig sjansespill fra Wenger. Hvilken annen klubb som skal kjempe om Premier League tittelen, FA Cupen, Carling Cupen og Champions League tørr å sjanse med at en 18 år gammel gutt skal prestere såpass som Wilshere har gjort? Det kan da virkelig ikke være en ambisiøs klubb som Arsenal?

 

Det er nettopp det her som er problemet mener nå jeg. Og det var derfor jeg la inn det Guardiola sa om Wenger og Wilshere i avsnittet om Jack. Det virker nesten som om Wenger kan gjøre dette fordi han ikke er under noe press fra styret/klubben om å ta hjem noe sølvtøy.

 

Jeg har stor tro på at Wilshere blir en vanvittig midtbanespiller. For det er han allerede, men i utgangspunktet var det et stort sjansespill det Wenger gjorde med Wilshere mtp. hvor lite førstelagsspill han hadde og hvilke spillere vi hadde i backup. Heldigvis så gjorde han riktig her som han gjorde med Song og Fabregas.

 

 

@arshavin

 

Jeg tror virkelig du av alle mennesker kunne hatt godt av å se kritisk på ting. For min del virker det som om du blåser alt det negative vekk og kun ser det positive. At du våger å stole på ting så blindt som du gjør er for meg utrolig. Og om vi i det hele tatt skal ha en matematisk mulighet til å ta seriegull i 2011 finner vi ut på søndag mot Blackpool.

Link to comment
Share on other sites

Noe jeg lurer på, er om de som er mest kritisk i kamptråden vil endre mening dersom Arsenal faktisk vinner serien 2011?????

 

 

He he, et meget betimelig spørsmål, vi får vente en måneds tid så får vi svaret B)

En del av kritikken som kommer frem ukentlig her inne vil nok garantert ikke forsvinne uansett om vi vinner samtlige turneringer de neste sesongene, til det er de alldeles for inngrodde...

Link to comment
Share on other sites

I Arsenal kan det være duket for storrengjøring i spillerstallen til sommeren. Arsène Wenger planlegger ifølge ryktene å kvitte seg med Andrej Arsjavin, Emmanuel Eboue, Gaël Clichy, Tomas Rosicky, Denilson, Manuel Almunia og Nicklas Bendtner.

 

Som erstattere ønsker franskmannen seg Lille-vidunderet Eden Hazard, Southamptons supertalent Alex Oxlade-Chamberlain, Evertons landslagsback Leighton Baines, Schalke-keeper Manuel Neuer og Blackburns unge forsvarsspiller Phil Jones.

 

Ja stemmer sikkert ikke alt sammen men på tide ser seg selv i speile og skjønner at han må kvitte seg med de spilleren som ikke er goe nok for et Arsenal lag som burde snart klare å vinne PL.

Link to comment
Share on other sites

I Arsenal kan det være duket for storrengjøring i spillerstallen til sommeren. Arsène Wenger planlegger ifølge ryktene å kvitte seg med Andrej Arsjavin, Emmanuel Eboue, Gaël Clichy, Tomas Rosicky, Denilson, Manuel Almunia og Nicklas Bendtner.

 

Som erstattere ønsker franskmannen seg Lille-vidunderet Eden Hazard, Southamptons supertalent Alex Oxlade-Chamberlain, Evertons landslagsback Leighton Baines, Schalke-keeper Manuel Neuer og Blackburns unge forsvarsspiller Phil Jones.

 

Ja stemmer sikkert ikke alt sammen men på tide ser seg selv i speile og skjønner at han må kvitte seg med de spilleren som ikke er goe nok for et Arsenal lag som burde snart klare å vinne PL.

 

Link?

Link to comment
Share on other sites

På de 14 siste kamper i PL har vi vunnet 8 og spilt 6 uavgjort, deriblant en overbevisende seier over chelsky, that`s the fact, vi er i aller høyeste grad med i kampen om tittelen når vi skriver midten av april.

Mange lags supportere hadde kanskje ment at det var noe i nærheten av brukbart, så ikke i Arsenal, her diskuteres det heftig at vår manager er utrangert og moden for utskifting ;)

Det har nok vært en 2-3 uavgjorte for mye i løpet av denne perioden og vi har vel samtidig gått ut av noen cuper men av og til er det vel på sin plass å sette seg ned i sofaen sin og tenke seg litt om, etter min mening har poengfangsten på de 14 siste kampene vært meget god, 30 poeng, det samme har sesongen vært, spesielt når vi tenker på dommedags-profetiene som florerte her inne før sesongstart.

Link to comment
Share on other sites

Wenger i 2009, if we win nothing in the next 1-2 years i will be responsible!

 

Arsene Wenger has admitted that if Arsenal do not end their trophy drought in the next "one or two years" his strategy for the club will have failed.

 

Siden vi nå er i 2011 og han ikke har vunnet noe prøver han seg med å si at 2 plass er suksess.

Vi har brukt mindre midler enn bla bla bla, men har penger til å forsterke så det blir bare et idiotisk argument.

 

Link: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...nal/8051143.stm

Link to comment
Share on other sites

På de 14 siste kamper i PL har vi vunnet 8 og spilt 6 uavgjort, deriblant en overbevisende seier over chelsky, that`s the fact, vi er i aller høyeste grad med i kampen om tittelen når vi skriver midten av april.

Mange lags supportere hadde kanskje ment at det var noe i nærheten av brukbart, så ikke i Arsenal, her diskuteres det heftig at vår manager er utrangert og moden for utskifting ;)

Det har nok vært en 2-3 uavgjorte for mye i løpet av denne perioden og vi har vel samtidig gått ut av noen cuper men av og til er det vel på sin plass å sette seg ned i sofaen sin og tenke seg litt om, etter min mening har poengfangsten på de 14 siste kampene vært meget god, 30 poeng, det samme har sesongen vært, spesielt når vi tenker på dommedags-profetiene som florerte her inne før sesongstart.

Så du likestiller arsenal me lag som wolves, west-ham, blackpool, wigan. etc...?

Link to comment
Share on other sites

Så du likestiller arsenal me lag som wolves, west-ham, blackpool, wigan. etc...?

 

 

Har wolves, west ham, blackpool og wigan tatt 30 poeng på de 14 siste kampene da?

Eller har city, chelsky, tottenham eller liverpool det???

Jeg kan svare for deg, svaret er NEI, manu har tatt 31 poeng på de 14 siste kampene og leder foreløpig PL.

Poenget er at Arsenal allikevel har levert meget bra denne sesongen og har absolutt muligheten til å stikke av med pokalen til slutt, til tross for dette krisemaksimerer altså supportere situasjonen og hevder at Wenger er ferdig :)

L A T T E R L I G, og ingenting annet enn latterlig.

Link to comment
Share on other sites

Har wolves, west ham, blackpool og wigan tatt 30 poeng på de 14 siste kampene da?

Eller har city, chelsky, tottenham eller liverpool det???

Jeg kan svare for deg, svaret er NEI, manu har tatt 31 poeng på de 14 siste kampene og leder foreløpig PL.

Poenget er at Arsenal allikevel har levert meget bra denne sesongen og har absolutt muligheten til å stikke av med pokalen til slutt, til tross for dette krisemaksimerer altså supportere situasjonen og hevder at Wenger er ferdig :)

L A T T E R L I G, og ingenting annet enn latterlig.

Snakker ikkje om poengene som blir sanka inn, eg snakker om at du nevner at andre lags supportere ville vært fornøyd med situasjonen hvis de var i vår situasjon. men dette er lag som ikkje har samme ambisjoner eller forutsetning for suksess som Arsenal og dermed ville dei selvfølgeleg vært happy i vår situasjon, i Arsenal derimot skal det være normalt å kjempe om gull. Derfor er det heilt håplaust tanketomt argument. Poenget til mange kritikere er at det er veldig få grep som skal til for å gjøre Arsenal mer komplett som fotballklubb. Enkelte, inkluder meg sjølv, har snakka om keepersituasjonen i 4-5 år, utan at noko har gjort. Alle sier at Almunia er langt i fra nokon toppkeeper som burde vært førstevalg i Arsenal i så mange år. Dèt er kritikkverdig.

Link to comment
Share on other sites

Snakker ikkje om poengene som blir sanka inn, eg snakker om at du nevner at andre lags supportere ville vært fornøyd med situasjonen hvis de var i vår situasjon. men dette er lag som ikkje har samme ambisjoner eller forutsetning for suksess som Arsenal og dermed ville dei selvfølgeleg vært happy i vår situasjon, i Arsenal derimot skal det være normalt å kjempe om gull. Derfor er det heilt håplaust tanketomt argument. Poenget til mange kritikere er at det er veldig få grep som skal til for å gjøre Arsenal mer komplett som fotballklubb. Enkelte, inkluder meg sjølv, har snakka om keepersituasjonen i 4-5 år, utan at noko har gjort. Alle sier at Almunia er langt i fra nokon toppkeeper som burde vært førstevalg i Arsenal i så mange år. Dèt er kritikkverdig.

 

 

Du må gjerne kritisere så mye du vil, gjerne også prate om tanketomme argument og i neste åndedrag påstå at ingenting er gjort med keepersituasjonen i Arsenal, da beviser du nemlig samtidig at du prater piss.

Almunia er tredjekeeper i Arsenal per i dag, muligens fjerdekeeper faktisk, Wenger har bevist at pisset ditt ikke er verdt noe, våre polske venner har hatt meget gode sesonger, begge to.

Keepersituasjonen i Arsenal er m.a.o meget god, jeg foreslår at du tenker tanken om at manu, chelsky og city mangler sine to beste keepere, hva står de så igjen med?

Situasjonen er at manu har tatt 1 poeng mere enn oss på de 14 siste kampene, de andre av våre konkurrenter har tatt færre, i den samme perioden har det blitt opplest og vedtatt av deg at Wenger er moden for skraphaugen, jeg avstår fra å kommentere slike utspill noe mere.

Link to comment
Share on other sites

Du må gjerne kritisere så mye du vil, gjerne også prate om tanketomme argument og i neste åndedrag påstå at ingenting er gjort med keepersituasjonen i Arsenal, da beviser du nemlig samtidig at du prater piss.

Almunia er tredjekeeper i Arsenal per i dag, muligens fjerdekeeper faktisk, Wenger har bevist at pisset ditt ikke er verdt noe, våre polske venner har hatt meget gode sesonger, begge to.

Keepersituasjonen i Arsenal er m.a.o meget god, jeg foreslår at du tenker tanken om at manu, chelsky og city mangler sine to beste keepere, hva står de så igjen med?

Situasjonen er at manu har tatt 1 poeng mere enn oss på de 14 siste kampene, de andre av våre konkurrenter har tatt færre, i den samme perioden har det blitt opplest og vedtatt av deg at Wenger er moden for skraphaugen, jeg avstår fra å kommentere slike utspill noe mere.

ta det med ro nå, eg har vært en av de som har åpna for Sceszny skulle få prøvd seg allerede i forkant av forrige sesong så nå er det du som driter deg ut. Det var mer tilfeldigheter enn noko anna som gjorde at Sczezny plutselig er på alles lepper, og at du drar fram Wenger som geni for å satse på han viser at du ikkje er heilt på bølgelengde med de fleste andre da det var Fabianski som stod for tur i Almunias fravær og når han blei skada i tillegg fekk Sceszny sjansen, og gjorde sine saker meget bra. Hadde ikkje Almunia blitt skada hadde vi sannsynligvist mista minst en polakk iløpet av sumaren.

 

Og når du farer med løgn beviser du bare kva materiale du er lagd av. Da har du bare tapt. Finn innlegget der eg har sagt Wenger er moden for skraphaugen eller i det hele tatt burde være sparka i Arsenal i det hele tatt. Løgner!

 

Du må jo ha diplomatisk immunitet på detta forumet.

Link to comment
Share on other sites

Begynner å bli noe jævlig irritert når Wenger går ut og sier at spillerne for eksempel er ute resten av sesongen for så å komme tilbake etter 4 uker. Eksempler på det er jo Djourou, RvP, Szczesny og Vermaelen.

 

Blir du virkelig irritert over at spillere blir friskere fortere enn forventet? Hadde det gledet deg om de spillerne du nevner hadde forblitt skadde resten av sesongen? Spørsmålet er da, hvorfor? :P

Link to comment
Share on other sites

Etter å ha lest gjennom innleggene i denne tråden, så kan jeg lett huske hvorfor det er en stund siden sist jeg var innom forumet.

 

Personangrep og egotripper fra enkeltpersoner på forumet ser ut til å overskygge det viktige. Det blir nok en stund til jeg stikker innom tråder igjen her på forumet.

Jeg er skuffet over det "synkende" nivået på kamptrådene dei siste par sesongene.

 

 

 

 

Editert post

Link to comment
Share on other sites

Etter å ha lest gjennom innleggene i denne kamptråden, så kan jeg lett huske hvorfor det er en stund siden sist jeg var innom kamptråder.

 

Personangrep og egotripper fra enkeltpersoner på forumet ser ut til å overskygge det viktige. Det blir nok en stund til jeg stikker innom kamptråder igjen her på forumet.

Andre tråder som har med Arsenal å gjøre vil jeg nok kikke på av og til, men personlig så er jeg skuffet over det "synkende" nivået på kamptrådene dei siste par sesongene.

Du får prøve å bidra til at de blir bedre istedet for å syte da vet du. Dette er forresten ikke en kamptråd :P

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...