Jump to content

2018.07.14 - 2018.08.04 Pre-season


Polljen

Recommended Posts

Noen ord om det som skal skje i oppkjøringen til en ny sesong.

 

Årets oppkjøring sparkes i gang dagen før finalen spiles i årets VM i Russland.

 

Oppkjøringen starter "tradisjonelt" mot Boreham Wood den 14. Juli kl 16:00 (norsk tid) på Meadow Park. Denne banen som tilhører klubben Boreham Wood blir også brukt av Arsenal som hjemmearena for Arsenal Women og våre akademilag.

Arsenal vil stille med et såkalt "Arsenal XI" så det blir vel i hovedsak unge og lovende og noen benkeslitere som spiller denne kampen (antar jeg).

 

Det blir ingen Emirates cup i år, i stedet så skal Arsenal delta i International Champions Cup . Dette er en turnering bestående av 18 Europeiske lag, hvorav seks er engelske, fire er spanske, fire er italienske, to tyske og ett fra henholdsvis Frankrike og Portugal (alle av de beste i sine land)

Hvert lag skal spille tre kamper og det settes opp en tabell der en mester kåres (regler)

Kampene spilles på tre "kontinenter", Nord-Amerika (USA), Asia (Singapore) og Europa (Sverige, Polen, Sveits, Østerrike, Spania og Italia.

 

Arsenal spiller sine kamper i Singapore (to kamper) og den siste i Sverige.

 

26. Juli: Atletico Madrid - Arsenal, klokken 13:25 (norsk tid), Singapore National Stadium

 

28. Juli: Arsenal - PSG, klokken 13:25 (norsk tid), Singapore National Stadium

 

4. August: Arsenal - Chelsea, klokken 20:00 (norsk tid), Friends Arena, Solna (Stockholm) Kamp flyttet både geografisk og når det gjelder tidspunkt.

 

1. August: Arsenal - Chelsea, klokken 21:05 (norsk tid) Aviva Stadium, Dublin. Denne kampen skulle opprinnelig vært spilt i Stockholm.

 

4. August: Arsenal mot Sevilla Lazio, kl 19:00, Friends Arena, Solna, Stockholm. (oppdatert 19.06.18/22.07.18) Motstanderlag vil bli annonsert om kort tid. Denne kampen er en vanlig vennskapskamp og ikke en del av ICC-turneringen Sevilla måtte trekke seg fra denne kampen og blir erstattet av Lazio som motstander

 

Så sant jeg har mulighet, og klarer å finne info, så vil jeg prøve å oppdatere denne tråden med eventuelle tv-kanaler som sender disse kampene når kampdatoene nærmer seg.

 

 

 

Premier League starter helgen 11. og 12. august. Kampoppsettet for Premier League sesongen 2018/19 blir offentliggjort 14. juni 2018.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 204
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

 

Takk!

 

Ser av turneringens hjemmeside:

 

"General public tickets go on sale beginning:

All other European Matches: TBD".

 

Da er det vel bare å klikke seg inn med jevne mellomrom.. Rart de ikke klarer å sette en dato et par måneder i forkant.

 

PS: For interesserte er billetter til alle de andre kampene sluppet.

Link to comment
Share on other sites

Var det selv. På en av langsidene nesten bakerst. 690.-

 

Gøy kamp ja ;)

Tok feil.

840.- per billett inkl avgift osv. Betalte 1680.- for meg og samboer på ganske grelle plasser selv om det var midt på langsiden.

 

Nå er det sikkert ikke bare Arsenal som setter krav til prisen, men for en treningskamp er det ganske hinsides priser.

Link to comment
Share on other sites

Når det gjelder kampen var satt opp mellom Arsenal og Chelsea i Stockholm 4. august så er den nå "flyttet" til Dublin og blir spilt 1. august.

 

Arsenal opplyser at de vil spille kamp (pre-season friendly) i Stockholm 4. august, og hvilket lag Arsenal kommer til å møte vil bli offentliggjort om kort tid.

 

PS!!! Flyttingen av kampen er vel sannsynligvis årsaken til at billettene ikke ble lagt ut sammen med resten av kampene i turneringen.

Link to comment
Share on other sites

Vi møter City i serieåpningen. Tror det er et godt tidspunkt å knuse de på.

 

BE

 

Enig at det er et godt tidspunkt. Vi har mange nøkkelspillere som ikke har VM-bakrus. City har sannsynligvis flere spillere som har spilt mange VM-kamper og er utladet både fysisk og psykisk. Vi tar'em!

Link to comment
Share on other sites

 

Enig at det er et godt tidspunkt. Vi har mange nøkkelspillere som ikke har VM-bakrus. City har sannsynligvis flere spillere som har spilt mange VM-kamper og er utladet både fysisk og psykisk. Vi tar'em!

Det tror jeg også.

 

BE

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...