Jump to content

2017.01.31 Watford (H)


Polljen

Recommended Posts

Arsenal arsenal.png?2012-13 watford.png?2016-2017 Watford


Tirsdag 31. januar 2017, 19:45. Emirates Stadium


Premier League, 23. serierunde


Kampen vises IKKE direkte på TV2 Sport Premium / Sumo,


men sendes i opptak på TV2 Sport Premium 2 kl 23:00

Jeg finner det vanskelig å velge det laget jeg ønsker å starte med mot Watford, av to grunner. Vi møter Chelsea kommende helg så det må være litt i bakhodet og det var flere av de som startet (for vårt "2. lag") mot Southampton på lørdag som bør være med i diskusjonen om en plass blant de elleve som starter mot Watford.De fem bak blir nok de vanlige fem, selv om Kos også kunne fått hvile denne kampen med Gabriel som erstatter. Coq blir nok vår DM, men i "boks til boks" rollen er det litt vanskeligere å velge. Våre to fremste alternativer har hatt en relativt svak sesong, men begge har gjort det bra i sin siste kamp, Ramsey mot Burnley og OX mot Soton. Jeg må innrømme at OX virkelig imponerte meg i går, men samtidig så har han vært særdeles ustabil fra kamp til kamp. Jeg klarer ikke å bestemme meg her.Offensivt har vi mange alternativer. Özil er nok klar, selv om vi har alternativer slik at vi kunne hvilt han før helgens storkamp. på kant og på topp er det vanskeligere å velge.


Med spillere som Alexis, Iwobi, Walcott, Lucas, Welbeck, Giroud og OX (hvis han ikke er på midten) så kan vi også her tenke fremover mot kommende helg.


Vi skal selvsagt ha i tankene at Welbeck spilte store deler av kampen mot Soton, med lite kamptrening etter skaden så han trenger kanskje å hvile på tirsdag, men jeg vil gjerne se han og Lucas på banen igjen, så kanskje klarer han en omgang eller vel så det på tirsdag også. Det hadde vært meget interessant å teste ut den offensive kvartetten Özil, Alexis, Welbeck og Lucas.Mitt særdeles usikre lag.


Cech


Bellerin - Mustafi - Koscielny/Gabriel - Monreal


Coq - Ramsey/OX


Alexis - Özil - Iwobi/Welbeck


LucasEDIT: Det er verdt å merke seg at i forkant av kampen mot Southampton så ble Ramsey og Coquelin beskrevet som "utilgjengelige" av Wenger.


Om dette betyr at de kan slite med skade, sykdom eller om det er andre årsaker bak den beskrivelsen vet jeg ikke. Hvis den ene eller begge sliter med skade så vil det endre mitt lagoppsett.


Spesielt gjelder dette Coquelin, hvis han er i "risikosonene" for å slå opp en skade så bør han ikke risikeres mot Watford, da jeg mener vi har behov for han når vi skal møte Chelsea kommende helg.


Link to comment
Share on other sites

  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Jeg lurer virkelig på hva som skal til for at Lucas skal få en skikkelig sjanse i denne klubben?

 

At Welbeck blir hvilt, selv om han hadde en god kamp på lørdag er ok, siden han nok trenger litt lenger tid å ta seg igjen etter et langt skadeavbrekk, men Lucas ville nok klart dette selv med en nylig kamp i beina.

 

Jeg ber ikke om at Lucas skal få klippekort, slik enkelte andre synes å få til tider, jeg ønsker bare å se han i to kamper på rad :shy:

Link to comment
Share on other sites

Helt enig, selv om jeg forstår giroud her i dagens kamp vil jeg ikke se han mot Chelsea. Da vil jeg ha fart x1000 på topp så vi kan ta de på overganger ALA kampen på emirates

 

100% enig.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...