Jump to content

2012.10.30 Reading B


49 unbeaten

Recommended Posts

Reading - Arsenal

Capitol One Cup, Madejski Stadium

Tuesday, October 30, 2012, 20:45

Da er det klart for den fjerde runden i årets Capital One Cup, og motstander er Reading på Madejski Stadium. Det er forventet fra Arsenals side at laget vil være preget av reserver/juniorspillere, spesielt med tanke på at Manchester United venter på Old Trafford til tidlig avspark neste lørdag. Reading har et helt annet kampprogram og vil antakelig stille med et toppet mannskap som vil gå fullt inn for det ene trofeet de har sjanse på å vinne. I ligaen ligger Reading helt nede på en 18. plass med 4 uavgjorte og 4 tap hittil i sesongen - sammen med QPR det eneste laget som ikke har vunnet enda. Vi kommer fra en etterlengtet seier over nevnte QPR, der en offsideplassert Mikel Arteta ble matchvinner etter at Arshavin og Walcott kom inn og tilførte laget ny energi. Ellers var det et gledelig gjensyn med Wilshere og Sagna, som begge virket friske etter et lengre skadefravær.

Skader:

 

- Szczesny

- Gibbs

- Fabianski

- Diaby

- Rosicky

- Gervinho

Mulig lagoppstilling:

Martinez

Jenkinson - Djourou - Koscielny - Coquelin

Frimpong - Yennaris

Gnabry - Arshavin - Chamberlain

Chamakh

 

Spillerbørs til etter kampen

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Lagoppstillingen jeg vil se:

Martinez

Jenkinson - Djourou - Koscielny - Miquel

Frimpong - Coquelin

Gnabry - Arshavin* - Chamberlain

Walcott**

Vil veldig gjerne se både Arshavin og Walcott fra start mot United så begge to ville i så fall blitt byttet ut tidlig i andreomgang, men hvis ikke så ser jeg Ramsey for Arshavin og Giroud for Walcott.

Link to comment
Share on other sites

"I august sikret TV 2 seg rettighetene til all engelsk fotball. I tillegg til de eksisterende Barclays Premier League-rettighetene kan mediehuset nå tilby norske tv-seere tilgang til FA-cupen, Ligacupen, Championship, League 1, League 2, opprykkskampene (play off), Community Shield og de engelske A- og U21-landskampene.

....

 

Dessuten er det mulig å se alt av sport som TV 2 har rettigheter til på TV 2 Sumo web-tv."

 

Regner med de ikke har tilgang til alle kampene i ligacupen. Noen som vet om vi blir vist? Var ikke så lett å finne ut av

Link to comment
Share on other sites

http://www.tv2.no/sp...er-3908317.html

 

Vi som har Canal Digital får dermed ikke sett LC/FAC på TV lenger...

 

Nei, men samtidig håper jeg virkelig Canal Digital står på videre i kampen mot TV2. Etter at TV2 sikret seg rettighetene til Premier Leauge, så har stort sett alle uttalelser fra ledelsen i TV2 vedr Canal Digital vært usmakelige og uprofesjonelle. Bare kommentaren om at man ikke trengte å få iland en avtale med Canal Digital for å få regnskapet til å gå opp viser hvor latterlige de er. Alle som har et snev av forståelse for bedriftsøkonomi skjønner at TV2 var avhengige av å få med den desidert største distributøren på laget for at denne investeringen skulle være av det lønnsomme slaget.

 

Jeg støtter Canal Digital i at det er helt latterlig at de skal være nødt til å betale dyre dommer for flere av kanalene til TV2 som faktisk er reklamefinansierte. Skal bli spennende å se hvordan det går med reklameinntektene på Zebra, Bliss osv når stort sett halvparten av alle TV-seere i Norge ikke lenger har tilgang til disse kanalene.

 

Så ja, det er surt å ikke få sett disse kampene hjemme, men har heldigvis muligheten til å se disse kampene på pub. Og det vil være verdt det å eventuelt gå glipp av noen kamper fra sofakroken, dersom resultatet blir at TV2 må krype til korset. For maken til usmakelige folk i ledelsen som man finner i TV2, skal man lete lenge etter.

Link to comment
Share on other sites

Med fare for å spore helt av - jeg er enig med Kims synspunkter i TV2/CD-konflikten. Begge parter har opptrådt dårlig, men TV2 tar kaka. Den kampanjen de kjører på alle nivå, ledd og plattformer er helt latterlig. De har tatt konflikten ut av styrerommet og ut i det offentlige, hårreisende politikk.

 

PS: Denne vinner vi!

Link to comment
Share on other sites

Tv2s oppførsel står desverre i stil med deres PL-sendinger. Høyst uprofesjonell, og delvis nærmest forkastelig. Men så til kampen. Arsenal bør rett og slett satse litt på de nasjonale cupene i år. Er vi litt realistiske, er de faktisk det eneste Arsenal har en reell mulighet til å kunne vinne.

 

Skulle vi ikke vise CD vår støtte, og gå hardt ut mot Tv2 og deres idiotoppførsel? Det er noe vi som supportere av engelsk fotball burde stå sammen om.

Link to comment
Share on other sites

http://www.tv2.no/sp...er-3908317.html

 

Vi som har Canal Digital får dermed ikke sett LC/FAC på TV lenger...

 

Hva tv2 egentlig sier i denne artikkelen er følgende:

- Til nå har vi gitt kundene våre på TV2 PL en ekstraservice ved at de har fått noen ligacupkamper eller Championshipkamper for prisen de har betalt. Men det er det nå slutt på. Skal de få se favorittlaget sitt spille noen cupkamper må de fra nå av betale på to ulike abonnement. Forhåpentligvis blir det mange fjols som gjør det, sånn at den store pengekista vår kan vokse seg enda større. Mohahahahaha!!!!

 

Møkkagjeng. :xxx:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...