Jump to content

Mikl02

Arsenal Norway
 • Content Count

  1,215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About Mikl02

 • Rank
  Rutinert spiller

Contact Methods

 • MSN
  mikkel_2803@hotmail.com
 • Website URL
  http://gunners.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kristiansand
 1. Vi blir nok en gang ydmyket men førsteomgangen og starten av andre er vi virkelig gode, det er noe vi må ta med oss videre. Det er skandaløs dømming og lufta går ut. Wenger er nok ferdig etter sesongen, og jeg tviler neimen ikke på at Sanchez og Özil også forsvinner, og det får da heller bare være. Vi må ta med oss denne førsteomgangen videre inn i PL-avslutningen og FA-cup!
 2. Det er jo Chelsea om igjen, bare i enda større grad. Får med oss 1-1 til pause etter et heldig straffespark. Da skulle man tro at gutta har trua på at det kan holde helt inn. Igjen skjer det samme som mot Chelsea, vi rakner fullstending. Ja, en stor del av grunnen er at Koscielny må ut med skade, men at det skal rakne så til de grader er rett og slett pinlig. Mustafi er jo en vandrende katastrofe, det er absolutt ingenting som imponerer meg med han. Vi har kun én klassestopper, og da kan man se hvordan det går når han blir skada. Det må gjøres noe defensivt, vi lekker som ei sil. Det virke
 3. Denne kampen kan vi vel egentlig bare bruke på å hvile spillere, vi har vel ikke særlig stor sjanse til å gå videre uansett? Når det er sagt trenger vi bare at Bayern gjør jobben mot Olympiakos. Vinner vi de to siste med fin margin går vi vel videre på målforskjell? Sett at resultatene går vår vei. Jeg ønsker rotasjoner, og ønsker Mertesacker ut og Gabriel inn. Også Debuchy inn for Bellerin, han trenger å spille seg i form. Ønskelig er det jo at Sanchez og Özil får hvile, men uten de blir det ikke mye krutt dessverre... Vi bør uansett vinne denne kampen greit uavhengig av hvilket mannskap
 4. Syns Wenger gjør alt riktig idag hva bytter angår. Mye bedre å sette inn en løpssterk Ramsey enn Walcott når vi allerede har så offensive spillere som Özil og Sanchez på banen. Digg med seier, og vi er litt heldig med dommeren (Bellerin). Filminga til Januzaj er derimot latterlig og fortjent gult. Di Maria er bare idiot. Grattis! For en deilig start på uka
 5. Er det mulig? Dette må være det dårligste jeg har sett av Arsenal på lang tid. Idag hadde ikke Giroud truffet om han så sto inni mål, og det samme med Welbeck. Resta av laget er ræva, men shoutout til Mertesacker for banens dårligste. Fy faen å ræva den treige tyskeren er idag, jeg trodde ikke det jeg så. Hele forsvaret var helt på trynet. Også når vi så klarer å score et mål og holde spenningen, klarer selvfølgelig spilleren som til tider virker totalt ukonsentrert å gi de 3-1. Fy faen jeg har lyst til å knuse noe.
 6. Vet noen om en brukbar stream? http://premier-league-lives DOT net/live/arsenal-live-stream/channel-1/
 7. Idag er vi heldige som får uavgjort, men faen å surt det er uansett. Æsj. Syns Ox er en vandrende katastrofe utpå der idag, noe av det verste jeg har sett tror jeg. Må vel være bedre å spille med Coquelin da? Eller Coquelin istedet for Flamini? Vi lider av at vi verken har Ramsey eller Wilshere på midten der, og blir spilt sønder og sammen av et egentlig middelmådig Liverpool-lag. Vi blir rett og slett rundspilt, og det er veldig uvant å se. Alexis dessverre totalt fraværende da, og da har vi ikke mye å by på. Syns Cazorla er bra idag, resten er egentlig mer eller mindre dårlige. Men
 8. Tror også det kan være lurt å gi Sanchez litt hvile nå. Inn med Poldi, han må jo få en sjanse fra start snart?! Martinez kan bare fortsette i mål, virker å være vel så god som polakken for meg. Giroud fra start!!! Welbeck ikke god nok om dagen.
 9. Mikl02

  Yaya Sanogo

  4 mål, rått. Er også svært imponert over Campbell. Håper han ikke går på lån.
 10. Mikl02

  Calum Chambers

  Wenger har jo klikka helt denne sommern Keep it coming.
 11. Syns konken igår alene er nok til å gi han ny kontrakt. Szczesny bør ikke føle seg for trygg, jeg er ikke lenger sikker på at han er så mye bedre enn Fab. Fabianski har hvertfall vært meget god de gangene han har stått for oss i år.
 12. jeg gidder hvertfall ikke å klage etter å ha kommet til finalen!!! DEILIG
 13. Deilig!! Syns vi har god kontroll jeg, med unntak av Szczesny som roter noe veldig der. Fabianski ligger å lurer i sivet - kanskje bytte til neste kamp? Uansett - klarer ikke klage på dette. Byttene Wenger gjør på slutten er også helt riktige. Og for et deilig mål av Rosicky!!!!!!!
 14. Vanskelig å erkjenne dette akkurat nå, men ja. Som sagt ser jeg jo at den klart er borti hånda og armen hans er i en svært unaturlig posisjon. Dessverre. Ikke noe å skylde på.
 15. Fy faen å ræva. Det går 94 minutte før vi skaper en reell sjanse, eller? Den hadde forresten mora mi satt 10/10 ganger. Det er bare for dårlig å BREDSIDE den over på den måten. Men - det var jo helt umulig å hente forsterkninger i angrep i januar, så... Syns heller ikke det er straffe, men det nytter ikke å skylde på det. Ballen er jo klart borti handa til Kos. Drittkamp, alle får stryk av meg. Alle. Edit: Wilshere er banens klart dårligste.
×
×
 • Create New...