Jump to content

Transfer Deadline 31.08.2012


Fabulous

Recommended Posts

Transfer-Deadline-Day.jpg

 

 

 

 

 

Da er den avgjørende overgangsdagen på plass, transfer deadline 2012. Vi har solgt og solgt, kjøpt 3 klassespillere, men nødvendigheten for noen nye storsigneringer er absolutt til stede!

 

Bekreftede signeringer:

Santi Cazorla (Malaga, £16.5m)

Olivier Giroud (Montpellier, £13m

Lukas Podoloski (Cologne, £11m)

Total: £40,5m

 

Bekreftet ut:

Alex Song (Barcelona, £15m)

Robin van Persie (Manchester United, £24m)

Gavin Hoyte (Dagenham, free)

Manuel Almunia (Watford, free)

Joel Campbell (Real Betis, loan)

Denilson (Sao Paulo, loan)

Ryo Miyaichi (Wigan, loan)

Kyle Bartley (Swansea, £1m)

Henri Lansbury (Nottingham Forest, £1m),

Carlos Vela (Real Sociedad, £4m)

Park Chu-Young (Celta Vigo, lån)

Nicklas Bendtner (Juventus, lån+opsjon)

Total: £45m

 

Linkede spillere:

Loic Remy (kjøp)

Michael Essien (lån)

Yohan Cabaye (kjøp)

Cheikh Tiote (kjøp)

Mapu Yanga-Mbiwa (kjøp)

Clint Dempsey (kjøp)

 

Linkede ut:

 

Theo Walcott (Manchester City, bytte?)

Maroanne Chamakh

 

 

Det er lite rykter for øyeblikket. Wenger har utalt at han vil kjøpe om han finner en spiller som er av "Top, top, top quality", hva han legger i det er vanskelig å si. Om vi skulle ende opp med å hente Essien, Cabaye og Remy er vi meget godt forspent på midtbanen og angrepet, men vi har store mangler defensivt. Det går også rykter om Mbiwa fra Montepellier, hvorvidt det ønsker å selge noe mer er vanskelig å si.

 

Om vi ser på overgangsbalansen i summer, så ser vi at vi har cashet inn 41 millioner pund, og brukt 40,5 millioner pund på å kjøpe spillere. Det vil si at vi i utgangspunktet ikke har penger, sett i vårt "kjære" styres syn. Det er ingen tvil om at klubben har penger. Om det er slik at Wenger hadde inne et seriøst bud på Gøtze i fjor på 30 millioner pund, som failet. Så er det mulig at man er villig til å putte inn store summer i år også, men det er lite som tyder på at vi vil se de store signeringene i dag.

 

Det er enighet om at vi trenger en midtbanespiller til, samt at vi bør ha en forsvarsspiller. Om vi selger backupen vår på spissplass, så må det komme inn signeringer på spissplass også. Hva Wenger bestemmer seg for å gjøre, er ufattelig vanskelig å si. Han var kryptisk i fjor, i år er han like kryptisk. Forskjellen var at på dette tidspunktet i fjor, var Mertesackerryktene svært, svært sterke. I år ser vi lite av rykter rundt spillere inn.

 

Hva skjer i år?

 

Transferdeadline transfers:

Ut:

Park Chu-Young (Celta Vigo, lån)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Bekreftet ut:

Alex Song (Barcelona, £15m)

Robin van Persie (Manchester United, £24m)

Gavin Hoyte (Dagenham, free)

Manuel Almunia (Watford, free)

Joel Campbell (Real Betis, loan)

Denilson (Sao Paulo, loan)

Ryo Miyaichi (Wigan, loan)

Kyle Bartley (Swansea, £1m)

Henri Lansbury (Nottingham Forest, £1m)

 

Total: £41m

 

 

+ Carlos Vela

Link to comment
Share on other sites

Dette er som den julaften der man koser seg hele dagen med familien, kommer i stemning med Donald Duck julespesial og til slutt finner en pakke under treet med en fire-pack med sokker fra Prix. Arsene McDuck blir vel å feire overskuddet med sine kumpaner til langt utpå natta mens agentene og de ledige spillerne skraper på døra utenfor The Emirates.

 

Tror det blir et eneste antiklimaks for oss, men håper jeg tar feil.

 

Dempsey er på vei til Aston Villa for £7m. Van der Vaart er på vei til HSV for €13m. Maicon har en medisinsk sjekk hos City og Bodø/Glimt har signert en småtjukk brasiliansk spiss fra Molde.

Link to comment
Share on other sites

Av ryktene som er mest aktive nå, så syns jeg Cabaye og Essien virker som de mest sannsynlige. Essien på lån ville vært en grei signering, han har nok noe å bidra med. Men det MÅ være en opsjon på kjøp inne i bildet, Essien har så høyt toppnivå, at vi ikke kan risikere å spille han i form, for så å sende han tilbake til Chelsea. Essiens toppnivå er milevis over toppnivået Benayoun har, så de to casene er det stor forskjell på.

Link to comment
Share on other sites

Vi snakket om i vinter at dersom vi kjøper en backup for Song og RvP, så hadde vi vært med i toppen. Vi kjøpte tre solide spillere, og med det så var vi der. Vi selger unna nettopp de to spillerne som vi trengte backup på. Og nå som det er omlag ti timer igjen, så fortsetter vi å selge. Kan de ikke forstå at det er altfor naivt å tro at vi kan være med i toppen med den troppen vi har prøve dags dato.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...