Jump to content

cinsalabim

Arsenal Norway
  • Posts

    339
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cinsalabim

  1. Ser rett og slett deilig ut.
  2. Tenkte jeg skulle gjøre det samme som i 2010! "Chamakh - 29"..
  3. Ser for meg at Reid blir billigere. Er 4 år yngre også! Selvom noe tyder på at vi har navnene på blokka, så betyr ikke det all verden.
  4. Tor-Kristian Karlsen ‏@karlsentk 2m I have on good authority that two Premier League clubs (one apparently being Arsenal) are interested in West Ham's centre-back Winston Reid Javel. Erstatter for Djourou?
  5. Mener å vite at det skal være sånn for å ikke havne i rettighetsproblemer? Altså at han ikke har rett til å legge ut videoen med riktig bilde.
  6. Adler var vel 2. keeper bak Leno i det siste året av kontrakten sin?
  7. Nja. Var vel på en måte et større talent før skadene kom, om jeg husker riktig. Mistet da plassen på det landslaget til Neuer, og Manuel har aldri sett seg tilbake. Adler er på vei opp igjen, men var 2. keeper i Leverkusen. Tyskerne er vel kjent for å foretrekke hjemlandet, så det er selvfølgelig en mulighet.
  8. Stemmer. Ikke bare at Arsenal sov, men det var det veldig mange klubber som gjorde. Bedre enn Neuer er jeg uenig i, men en fantastisk keeper.
  9. Bemerkelsesverdig hvor mange av målene som har kommet via høyresiden, for begge lag.
  10. Det er det liten tvil om. Men hadde han rukket det? Er ikke imponerende keeperspill uansett, bare så det er sagt.
  11. Iliev skal ta en god del av skylden, men den spretten der er uberegnelig.
  12. Har forsøkt å gjøre signaturen mindre, uten hell. Men sånn helt seriøst. Frank Lampard gratis, anyone? Helt usannsynlig, selvsagt, men jeg hadde tatt imot.
  13. Skal ikke være kjempepåståelig her, men mener at om du signerer en spiller i januarvinduet eller sommervinduet har ikke det så mye å si? Mener det kun går på årstallet du er født? Altså signere X (født 01.01.95) 02.01.13, eller Y (født 31.12.95) 02.01.13?
  14. Det gjorde han også for et par år siden (??)
  15. http://www.eyefootball.com/news/13153/Arsenal-ready-Marouane-Fellaini-offer.html Regner med at dette er rimelig useriøst.
  16. Lisandro Lopez > Juventus (lån) Matri/Quagliarella > Fiorentina Jovetic > Arsenal Hadde ikke gjort noe
  17. Det er jeg forsåvidt enig i, men om vi ser på prisene disse spillerne går for, så er det ikke tvil om at vi burde kjempet om et par av dem (spesielt Mbiwa og Sissoko). Jeg er hvertfall veldig trygg på at de ville levert, kanskje ikke umiddelbart, men etterhvert. Spanske og tyske talenter blir ofte mye dyrere også.
  18. Newcastle gjør det vi var gode på før, støvsuger Frankrike for talenter.
  19. At M'Vila er så mye raskere enn Arteta er jeg uenig i. Årslønna til M'Vila vil i Russland være rundt det Walcott har for oss nå, hvertfall i følge rapportene. Flere klubber er interesserte, men ikke veldig mange som ønsker å gi like mye for spilleren som de to russiske klubbene. Rennes vil da selvfølgelig selge til dem, men M'Vila er ikke like interessert i å reise opp dit. Dette det meldes om hvertfall, men hva vet vel jeg.
  20. M'Vila virker å være på vei til Russland.
  21. Har ikke sett sinnsykt mye til han, men det jeg har sett har vært lovende. Newcastle ser virkelig ut til å gjøre noen kupp dette overgangsvinduet. All ære til dem og Graham Carr
  22. Elsker falske forhåpninger
×
×
  • Create New...