Jump to content

olem11

Arsenal Norway
  • Posts

    255
  • Joined

  • Last visited

About olem11

  • Birthday 09/27/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sarpsborg

olem11's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. olem11

    Santi Cazorla

    Tanken på at han kan få Suarez foran seg gir meg en flod av vann i munnen. Blir ikke mangel på målsjanser da.
  2. olem11

    Useriøse rykter

    En sommer hvor vi muligens henter inn solide forsterkninger - kommer ikke til å få sove stort denne sommeren gett. Ryktene om Fellaini kom vel etter uttalelsene om Gazidis, så enten stemmer det eller så er det 1+1-journalistikk. En god spiller, men føler vi trenger forsterkninger andre steder.
  3. Kampen går også på viasat fotball, litt mer stabilt bilde.
  4. olem11

    Nacho Monreal

    Høres omtrent ut som oss når noen forlater Arsenal. "Går for pengene", "hva vinner han der?". Den samme regla, litt artig.
  5. olem11

    Jack Wilshere

    For en spiller. For en leder. Denne mannen vet hva som gjelder når man spiller med logoen på brystet: ingen kødder med oss! Er så deilig å se Wilshere gå bort til Owen og sette han på plass. Skal være på enhver drakt jeg kjøper fremover!
  6. olem11

    Useriøse rykter

    De har vel Arsenal DNA?
  7. olem11

    Useriøse rykter

    De kan tilvenne seg PL og bli solide i Newcastle før vi henter dem.
  8. olem11

    Useriøse rykter

    Når det gjelder M'Vila så ønsker han seg til PL, men Rennes vil selge han. Altså leder de russiske klubbene an, er vel også de eneste som er interessert vil jeg tro. M'Vila kunne sikkert roet seg ned og blitt en hit under Wenger, kunne godt kommet for en god pris og "skremt" motstanderene litt.
  9. olem11

    Useriøse rykter

    Newcastle og deres mange kjøp av utlendinger får meg til å tenke på dette: http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=361160&cc=5739 Til topic: om vi henter Mbiwa og Stekelenburg så er ikke det så ille. Luiz Gustavo fra Bayern er også blitt nevnt, usikker på hvor seriøse Arsenal er på den fronten.
  10. olem11

    Useriøse rykter

    Virker som om Arsenal fremskynder planene angående Mbiwa ettersom Newcastle er inne i bildet. Skal ikke se bort ifra at han ender opp hos oss, faktisk.
  11. olem11

    Useriøse rykter

    Om vi henter Cavani skal jeg ta meg en tre dagers fest. Ryktes om Sneijder også, kunne vært en spennende spiller, dog ikke for enhver pris. Kommer det inn en tanks på DM-posisjonen også så kan ikke folk ha mye å klage på. Griser flyr vel før dette skjer...
  12. Ryktes om at alle supporter-organisasjonene skal gå sammen og få redusert prisene og få et tak på det. Akkurat nå kan jo nærmest klubbene sette hvilken som helst pris. Synes mye av sjarmen forsvinner når jeg må punge ut nesten 1000 kroner for billetten til City kampen.
  13. olem11

    Useriøse rykter

    Tja http://goonertalk.com/2012/12/15/ex-arsenal-midfielder-asked-wenger-to-take-him-back/ Desperate tider krever desperat tiltak. Nasri på lån ut sesongen, hvem er for?
  14. Vil ha Falcao. Herregud for en spiller han er! *sikle*
  15. olem11

    Useriøse rykter

    Vil si det er en bragd med tanke på de midlene minst to av klubbene foran har tilgjengelig. At Wenger år etter år blir spådd nord og ned av alle og enhver, men leverer topp 4 er noe jeg mener er imponerende. Om bare laget hadde hatt en slik jevnhet og mentalitet når det kom til å vinne noe...
×
×
  • Create New...