Jump to content

Useriøse rykter


Mads

Recommended Posts

Bare å drømme om Cavani. Gjør det samme selv. Problemet er bare at han trolig er en av verdens 5 beste spisser og det er ikke akkurat rent ofte at vi henter inn en spiller som er innenfor topp 5 i sin posisjon. Særlig ikke når prisen er rundt £30-40M+

Link to comment
Share on other sites

Tipper wenger kjører "mind games" med media. Cavani kommer neppe, skjer det spretter jeg champisen. Men den lever nok trygt i skapet ennå!

 

 

Deler du den med deg om han kommer? :P

Fest hos deg:p

Edited by elx
Link to comment
Share on other sites

Cavani har jeg lite tro på. Men Wenger har en egen evne til å forhandle ned priser, så det er ikke umulig at vi klarer å få en langt bedre pris enn det som er avfeid av sportsdirektøren i media. Er også mulig at denne sportsdirektøren forsøker å skremme bort interesse ved å gjøre det på den måten. Men alt i alt så er det et svært lite sannsynlig rykte.

 

Sneijder og Kaka vil jeg ikke ha. Vi så Wilsheres evner på OMS plassen i går, og vi veit at Cazorla er fantastisk i den posisjonen. Der trenger vi ikke flere spillere, jeg ønsker at Wilshere skal få den plassen så tidlig som mulig. Heller en spiller som kan ta den posisjonen han har hatt dypere i banen. Det vil etter min mening være langt mer fornuftig både på kort og lang sikt. Wilshere er mannen for 10er rollen, og bør være så nær den posisjonen som mulig til enhver tid.

 

Har fått troen på at Wenger pønsker på noe. Hadde han ikke vært interessert i noe i det hele tatt ville han ikke kjørt de mindgamesa som han kjører nå. Da er det noe på gang, at vi har noen store bud inne er ikke nytt. Det veit vi at har skjedd tidligere også. Men det er gjerne store stjerner vi har prøvd å signere for en sum som er 20 millioner pund under markedspris, da er det klart at vi aldri har vært i nærheten. At det for eksempel har blitt gitt et bud på Cavani for 30 m. p. er ikke usannsynlig, det ville vært en signering med eksepsjonell kvalitet for en forholdsvis lav pris.

 

Blir spennende framover nå, har trua på at det skjer noe. Frykter at det blir et mageplask i tomt badebasseng til slutt, men er morsomt fram til det er over...

Link to comment
Share on other sites

Interessant artikkel om Cavani og presidenten til Napoli sine mindgames og forsøk på å presse opp prisen

http://sportwitness.ning.com/forum/topics/arsenal-could-get-edinson-cavani-for-much-less-than-many-think-as

 

Men om det faktisk er Cavani vi har lagt inn bud på, så blir jeg ikke overasket om Napoli kontakter Chelski og $hitty og prøver å få en høyere sum fra dem

Edited by Geiraldo
Link to comment
Share on other sites

Hvis det er sant som det sies at vi har lagt inn bud på en så god spiss så er det helt fantastisk for min del, jeg tror han tar tempoet, fysikken og nivået med en gang... Det jeg derimot ikke tror er at vi faktisk er i gamet for å få han. Da hadde vel aldri Wenger snakket noe om han, hadde han vel? Hvis vi ser opp gjennom de senere årene så har vel ikke Wenger kommentert så mange spillere som han har lagt inn bud på?

Link to comment
Share on other sites

"Listen, [with regards to] Cavani; Napoli are playing for the title and the Champions League in Italy. What is Napoli's interest in selling Cavani? None, unless you say, ‘OK, we will pay twice the price of what the player is worth'.

 

"On top of that, all the players who can strengthen us are cup-tied in the Champions League."

 

Wenger says he weighs up the extra spend against what he might lose by not qualifying for the Champions League, but is confident his squad will do it anyway.

 

"Even if you buy somebody, you have no guarantee that you will be in the top four," he said. "We want to be in the top four of course. That's the priority."

 

Enig i den første.

 

Den andre derimot når det er snakk om Cavani stemmer vel ikke da Napoli ikke var kvalifisert for Champions League spill. Samtidig som spillere som Diame, Capoue, M'Vila og Fellaini alle er tilgjengelig for Champions League spill. Bare vrøvl det der.

 

Den siste der er vel typisk Wenger? Bruke minst mulig penger selv om det er en gamble i januar for å nå 4. plassen.

Link to comment
Share on other sites

Det er et ikke spesielt godt argument mot å signere en spiller at den ikke kan spille Champions League i år. Om Cavani kan skyte oss til topp 4 så er det langt viktigere enn om vi når kvartfinale eller finale i år. Det handler om å holde oss inne i blant de 4, nå handler det om å skape engasjement og optimisme. Det viktige er ikke CL, det viktige er å styrke stallen. For min del bryr jeg meg katta om spilleren kan spille CL førstkommende halvår eller ei!

 

Det er også viktig å huske at én toppsignering vil ikke føre til at vi blir i toppkampen i CL. Da må laget rundt videreutvikles. Henter vi Cavani nå, må det styrkes på holding midfield og stopperplassene til sommeren, da kan vi begynne å snakke om toppen. Derfor er det først og fremst viktig å sikre oss de inntektene som holder klubben vår i live.

 

Drit i cup-tied, det er ikke det som er viktig i dagens situasjon.

Link to comment
Share on other sites

Ser ikke bort i fra at ryktene om Cavani er plantet av Arsenal slik at presse og tweeterne følger med der, mens han i det stille forhandler med en annen klubb om en annen spiller ;-)

 

Ja i mellomtiden jobber han med den svært ettertraktede Han'gogo m'bawian. Håper på å snappe han rett forran snuta på IK Start og Han-chon-chen

Link to comment
Share on other sites

Götze anyone?

 

Ingenting jeg har hørt rundt Götze antyder det hvertfall. Signerte ny kontrakt i fjor, har uttalt at han ikke vil vekk fra Dortmund. Er for Dortmund det Wilshere er for oss og det er en klubb som har vunnet en god del de siste årene og for alvor er på vei opp. Litt svakere i år, men fortsatt meget imponerende under Klopp.

 

Så man skulle ikke tro at det kunne være Götze, men det er jo merkverdig stille rundt han da.

Link to comment
Share on other sites

Det at Wenger sier at han ikke akter å hente inn en midtbanespiller kan jo tyde på det motsatte, da han ofte sier det motsatte av det han gjør mtp overganger. Tar gjerne i mot Götze, men mener det ikke er den spillertypen vi har mest behov for men det er selvsagt greit å ha noen å rotere på. Han har vl spilt en del ute på kanten også i BD og det er jo en grei oppstilling med Götze og Cazorla på hver side med Wilshere i midten, og med Diaby og Arteta bak dem :)

 

Vi får se om det er noe i de ryktene jeg har hørt vedørende Götze. Uansett under to uker igjen med rykter for denne gang :)

Link to comment
Share on other sites

Diaby? :P Han varer ikke uansett, Få inn et skikkelig rivjern ala M'Vila eller Capoue(Litt tvilsom på M'vila etter alle "hendelsene" men)

Jeg har tro på Diaby vil klare å bli kvitt skadeplagene sine en gang og gjør han det blir han av de alle beste av den typen, men selvsagt må vi ha en backup siden han er så mye ute.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har tro på Diaby vil klare å bli kvitt skadeplagene sine en gang og gjør han det blir han av de alle beste av den typen, men selvsagt må vi ha en backup siden han er så mye ute.

 

Tviler sterkt på dette. Wenger har selv uttalt at kroppen til Diaby ikke er egnet for fotball da muskelfibrene hans eller noe slikt ikke er i stand til å helbrede seg raskt nok slik at han kan spille uke inn og ut. I så fall så blir det i beste fall 20-25 kamper i ligaen i løpet av en sesong for Diaby.

 

Det om fibrene sier han i dette intervjuet her:

Wenger: We are missing Diaby

 

 

Samme artikkelen er/var på Arsenal.com også, men fant den ikke nå når jeg sjekket.

Link to comment
Share on other sites

Vel Stefan B, denne uken uttalte han hadde han hadde tro på Diaby kunne bli bra igjen og sammenlignet med van Quisling,

 

http://news.arseblog.com/2013/01/wenger-vieira-esque-diaby-an-important-piece-in-the-puzzle/

 

Uansett, jeg regner med at de fleste av oss håper at Diaby vil bli en spiller som kan bidra gjennom en hel sesong og samtidig skjønner jeg at mange tviler på at det vil skje.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...