Jump to content

Useriøse rykter


Mads

Recommended Posts

Hertsgunner ‏@Hertsgunner

Rumours circulating that Cazorla to Arsenal will be announced, together with Sahin, on Monday. That same Monday will be van persie' birthday

 

Ah. Disse folkene har virkelig livlig fantasi dere!

 

Dog.. hadde ikke det vært usannsynlig deilig? Cazorla og Sahin på samme dag. Pluss RvP som signerer ny kontrakt.. :gimme:

Link to comment
Share on other sites

Kunne ikke funnet en bedre tråd for å legge ut dette ryktet. Nå har ekspertene på twitter prøvd å spå hvilken dag Cazorla blir presentert i 2-3 uker, og dette er vell bare en av de alt for mange som søker oppmerksomhet eller såkalte "følgere".

 

Skulle det dog skje at Sahin og Cazorla signerer og vi tidlig i august har fått inn 4 solide forsterkninger, så må van Persie være passe teit om han forlater oss grunnet manglende ambisjoner i alle fall...

Link to comment
Share on other sites

Føler denne passer fint inn her, for dette er bare for godt til å kunne være sant.

 

Wiel inn for 7 millioner pund ville vært helt utrolig, men da må han være innstilt på å måtte være andrevalg bak Sagna. Vi trenger nok en back-up til Sagna uansett, og om den back-upen skulle være av slik kvalitet hadde det bare vært helt enormt. Om det i tillegg skulle gjøre at Van Persie signerer...Nei, det er for godt til å være sant.

Link to comment
Share on other sites

Useriøse rykter er nok rette tråden ja. :P

 

Som sagt så hadde det vært fantastisk om van Persie ble i klubben, men helt siden februar har jeg hatt en magefølelse om at han kom til å forlate oss etter å ikke ha signert ny kontrakt. Håper selvfølgelig at han gjør det, men jeg tviler fortsatt. Dog har han ingen unnskyldning for klubbens ambisjoner hvis vi ender opp med å kjøpe Podolski, Giroud, Cazorla og van der Wiel pluss Sahin på lån. Forsvinner han da til tross for at klubben gjerne vil ha han til å signere ny kontrakt så viser det bare at han er P€r$i.

 

Når det gjelder van der Wiel så har han hatt 2 svake sesonger og to forholdsvis svake mesterskap i VM og EM. Har en litt feil innstilling utifra hva jeg har sett i Ajax, men besitter uten tvil store kvaliteter. Dog tviler jeg på at dette stemmer også. :P

Link to comment
Share on other sites

Begynner å bli to sterke lagoppstillinger vi kan stille med hvis Sahin, Cazorla og Wiel skulle komme inn.

Lag 1.

Szczesny

Sagna - Koscielny - Vermaelen - Gibbs

Song - Sahin

Walcott - Cazorla - Podolski

van Persie

Lag 2.

Fabianski

Wiel - Mertesacker - Bartley - Santos

Coquelin - Arteta

OX - Wilshere - Gervinho

Giroud

Lag 3.

Martinez

Jenkinson - Djourou - Miquel - Yennaris

Diaby - Ramsey

Miyaichi - Rosicky - Arshavin

Chamakh

 

Edit: fikk til tre lag, der det siste ble ganske så sterkt også.

Edited by 49 unbeaten
Link to comment
Share on other sites

Mexes er ikke noe å satse på ihvertfall. Har kanskje erfaring, men synes han har stagnert veldig siste årene.

Treig og vært bare middels god i flere år nå. Kommer til å bli spist opp i PL og er neppe stort bedre enn Squallaci og Djourou.

Innehar også en god dose dirty tricks å litt småstygge taklinger til tider. Ingen spiller jeg vil ha til Arsenal.

 

Mye bedre å cashe inn for Bendtner enn noen byttehandel.

Link to comment
Share on other sites

Det sies at walisiske medier påstår vi snuser på Swanseas Angel Rangel med tanke om å hente han inn som backup til Sagna. Han blir 30 år i oktober, med kun en god sesong bak seg i PL. Syns det høres veldig u-Wengersk ut, men nå er det ikke helt enkelt å vite hva man skal forvente av Wenger og Arsenal for tiden uansett.

Link to comment
Share on other sites

Javier Hernandez har forøvrig vært en del linket til Arsenal etter at avtalen her kom frem. Håper virkelig ikke det stemmer. Folk snakker om at Walcott er en begrenset spiller, men da spør jeg: Har de noen gang sett Hernandez spille? Mannen har en like stor forståelse for offsidereglene som Adebayor. Eier ikke spesielt med ballkontroll/teknikk og er utrolig lite anvendelig på annet enn spissplass. Han er en forholdsvis god avslutter og er overraskende god på hodet og er visstnok en veldig ydmyk person, men det eneste han er god nok til er å være backup for backupen i så fall.

 

Walcott > Hernandez med mange hakk.

Link to comment
Share on other sites

Synes Hernandez har spennende ferdigheter som en rettvendt spiss. Jobber bra, litt "uferdig" på den taktiske biten (offside), men har et stort øye for mål. Men; jeg tror han er best i et system der han har en makker ved sin side på topp (f.eks 4-4-2). Og; spillet må gå kjapt i lengderetningen.

Nå får jo antakelig ikke Theo prøve seg som midtspiss over tid, så da blir det kanskje feil å sammenligne disse...... eller; Hernandez hadde vel også blitt flyttet ut på kanten. (sukk!)

 

Slett ikke et dumt kjøp, om man skal ha en spiller som jakter bakrom og som lukter mål innenfor boksen. Men; det skjer neppe. Han er fornøyd med tilværelsen i Utd. Persie blir hentet inn, men Berbatov forsvinner nok ut. Da får han nok av kamper iløpet av sesongen i denne squad-rollen sin, og det er han tydeligvis fornøyd med.

Edited by vieira04
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...