Jump to content

21.03.21 West Ham (B)


Simbad

Recommended Posts

  • Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

2 minutes ago, elx said:

Vi burde faktisk hatt minimum 1 straffe i denne kampen. Kanskje til og med 2.

Spesielt den til Pepe. Laca får tross alt avsluttet ordentlig. Pepe får ikke. Men VARbruken er konstant ikke med oss.

Likevel. Det å komme tilbake til 3-3 i dag ser jeg på som en seier etter den forferdelige førsteomgangen.

Link to comment
Share on other sites

Ikke ofte vi har ligget under med 3 mål og fått med oss poeng. Det var en utilgivelig start. Det var et skikkelig gufs fra Wenger og Emerys dager. 

Syntes Ødegaard var en meget viktig bidragsyter i dag . Chambers hadde en god kamp , Laca likeså. Så hadde vi noen som sviktet totalt i dag. Det må Arteta ta tak i . Auba la inn en meget sterk søknad i dag om å starte på benk i neste kamp.

Vi leverer veldig ujevne prestasjoner. Det som er positivt uansett er at vi ikke kapitulerer fullstendig. Det gjorde vi i de siste sesongene til Wenger . Det syntes som om at vi har fått gjort noe med det . Det var sterkt å klare uavgjort etter den fatale starten på kampen.

Link to comment
Share on other sites

Sterk opphenting der vi viser hva vi kan offensivt. Martin blir bare bedre og bedre for hver kamp som går, og viser hvilken klassespiller han er. Chambers god offensivt med gode innlegg, Laca enorm vilje og god i kombinasjonsspillet. Tierney skuffende i dag sammen med stopperne, men mest av alt skremmende svakt av vår kaptein. Han er ikke i nærheten!!

Link to comment
Share on other sites

Ødegård og Lacazette de to beste, og så lyktes vi med mange av de stikkerne inn mot spissene, håper vi får se mer av det, angrepsspillet ble jævlig bra etter hvert, får vel være fornøyd tross alt - og Ødegård må vi bare signe permanent, koste hva det koste vil.

Link to comment
Share on other sites

Er vi i ferd med å få en ny Özil-situasjon med Auba? En aldrene spiller på en latterlig fet kontrakt, som ikke er i nærheten av å rettferdiggjøre en plass i startelleveren. Spill med hvem som helst andre enn Auba for min del nå, for han er helt ute av det

Nå har han sikkert også signert med Øzil Esport team i Fortnite.

Edited by sas2002
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...