Jump to content

2019.01.25 Manchester United (H) FA-cup


Polljen

Recommended Posts

arsenal.png?2016-2017   Arsenal   v   Manchester United  Manchester United    crest
Fredag 25. januar 2019, kl. 20:55. Emirates Stadium
FA-cup, 4. runde
Kampen vises direkte på Viasat4/Viaplay

 

Hector Bellerin skadet et ligament i kneet mot Chelsea og er antatt ute i en periode på seks til ni måneder. Fra før er også Welbeck og Holding langtidsskadde. 
Mkhitaryan som har vært ute en periode kommer tilbake i full trening denne uken.
Det er ingen spillere på listen over korttidsskadde.

Vår motstander har hatt en meget god periode etter skiftet av manager, samtidig som Arsenal har opplevd en liten bølgedal før kampen mot Chelsea som var en særdeles flott opptur.

Når det gjelder laget som bør starte så er jeg litt ambivalent. Jeg vil selvsagt se et lag som moser møkka som blir ledet av en overvurdert nordmøring, men samtidig så er PL og EL kanskje viktigere med utgangspunkt i håpet om en CL-plass neste sesong.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply
On 1/23/2019 at 5:12 PM, gunnersfan said:

Solskjær ubeseiret. Det er på tide å endre dette, kjør på med våre beste menn. 

Våre beste menn, skal ut i strid igjen. Vi gir alt, alt for Gunners. Ofrer alt om vi må. Vi er røde, kvite, hata blå. Hele kampen ut skal vi stå på for Emeryyyyy! Solskjærs nemesis!

 

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Ben Elfen said:

This kamptråd is on fire 🔥🔥

Helt enig. Jeg blir helt svett og utslitt av å lese alle innleggene. Massene kommer nok tilbake når vi har banket livskiten ut av United og Solfjær.

 

Eller, kanskje det er sånn at massene kommer tilbake hvis vi taper? Da kommer Emery til å være teit, ledelsen komplett inkompetente og Kroenke det største rasshølet som har levd, ever.

Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, Guest Ollie99 said:

ER jo ikke rart da.. deres folk sletter innleggene dere ikke er enigge i... tåler ikke høre andres meninger... alle som har andre meninger er vel troll.. lol. Sier det igjen, dere har ikke sjanse ikveld, er bare for deres del at det ikke bli ydmykandes hehe. 😜

😘

Link to comment
Share on other sites

Guest Sas2002

Så fort mustafi kom inn så visste man vel dette.Den linja på 2 målet er verre en wenger perioden. Inn med øzil. Redd tap her så gidder ikke fansen mer. Halvfullt ut sesongen. Topp 4. Aldri i livet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...