Jump to content

piscator

Arsenal Norway
 • Content count

  3,171
 • Joined

 • Last visited

About piscator

 • Rank
  Assistant Manager

Recent Profile Visitors

2,274 profile views
 1. piscator

  Pierre-Emerick Aubameyang

  nettopp. På dette nivået må det leveres hver eneste kamp. Man må i hvert fall gjøre et helhjertet forsøk. Det er den med det høyeste bunnivået som pleier å bli ligamester, ikke den med det høyeste toppnivået.
 2. piscator

  Pierre-Emerick Aubameyang

  sommerens beste signering! 😎
 3. piscator

  Let's all laugh at Tottenham

  --- jo, det er helt forståelig, helt Tottenham! 😁
 4. piscator

  Useriøse rykter

  trodde et øyeblikk du mente N17-Tottenham-strøket...!
 5. Arsenal fremstår som mer spennende enn på mange år. Tar nok litt tid før prestasjonene blir stabile nok til å bli tittelutfordrere, men de har noe på gang. Noe av den gamle entusiasmen er på vei tilbake!
 6. piscator

  Mens vi venter...

  vi kan jo bytte Elneny med Messi...! 😁
 7. piscator

  01.08.20 FA-cupfinale Arsenal-Chelsea (N)

  selv drar jeg til fjells i morgen, en tur som var planlagt lenge før det var bestemt når FA-cupfinalen skulle spilles, og på et tidspunkt da det var helt usannsynlig at Arsenal skulle nå finalen. Uten dekning vil jeg være "lykkelig" uvitende om resultatet i mange dager... her blir det fullt fokus på ørret istedet! vi får bare krysse fingrene for gutta!
 8. piscator

  2020.07.15 Liverpool (H)

  jeg forstår det, men da er det noe riv ruskende galt med kontrakter i fotballen. Når man skriver en kontrakt må det jo være noen forventninger og krav begge veier. Sånn er det jo i næringslivet for øvrig. Spillere kan jo grine seg til å avbryte kontrakter. Klubbene burde jo også ha visse rettigheter til å kunne bryte en kontrakt hvis den blir misligholdt fra spillerens side. Det ser jo ut til å være tilfellet her. Men generelt; alt dette tullet, der klubben har mistet folk for lett, blant annet ved å være for lite bevisste på forhandling av kontrakter, for lite kyniske og unnlatt å selge unna folk der de burde cashet inn når sjansen bød seg, og hvor de nå har bundet seg på hender og føtter, viser en generell amatørmessig drift i Arsenal.
 9. piscator

  2020.07.15 Liverpool (H)

  kan ikke Arsenal gi Özil sparken? Det er jo det man pleier å få hvis man ikke gjør jobben sin... ellers enig i din analyse Gunners68.
 10. piscator

  2020.07.15 Liverpool (H)

  et ran ja, vi vant på den måten vi har pleid å tape mot Pool, gavepakker. Og solide dose flaks. Ja, Arsenal har en lang vei å gå.
 11. piscator

  Mens vi venter...

  Ja, her pirker du Marius. Klart at man kan måle fremgang i løpet av en sesong. Selv om man ikke møter eksakt de samme lagene i to utvalgte deler, vil jo ulike prestasjoner rent fotballmessig slå ut rent statistisk. Det betyr ikke at det absolutt sikkert er slik, men at det gir en god pekepinn. Men man kan jo også ha flaks en hel sesong. Det er ikke slik at 38 kamper gir absolutt sikre svar, mens halvparten ikke forteller noe som helst. Det er mange klubber som har vunnet ligaen med rent flaks, og det er lag som har tapt på uflaks, Arsenal inkludert. Og prestasjonene selv hos ligamestere kan variere mye gjennom en sesong. Da Arsenal ble mestere i 1998, var det ingenting ved juletider som tilsa at de skulle vinne. De vant på at de var ustoppelige etter nyttår. I 2003 tapte Arsenal så og si på målstreken etter å ha åpnet forrykende, og egentlig spilt best gjennom største delen av sesongen. Men noen dårlige kamper på slutten ødela alt. Det er liten tvil om at Arsenal er blitt et bedre lag under Arteta. Ja, prestasjonen er på ingen måter overbevisende, og de har enormt mye å gå på, både defensivt og offensivt, og en lang vei til å være tittelutfordrere. Men Arteta har klart å "stramme opp" laget. De er mer robuste, de taper ikke så mange kamper på tull og tøys som under Emery (og Wenger på slutten). Derfor er jeg nå vesentlig mer optimistisk enn på lenge, samtidig som jeg innser at det tar tid å bygge gode lag. Men pila peker oppover, det er det overhodet ingen tvil om.
 12. piscator

  2020.07.07 Leicester (H)

  med fleksibel mente jeg en evne til å tilpasse seg endringer i kampbildet, for eksempel når motstander gjør endringer, altså en evne til å gjøre grep underveis som nøytraliserer motpartens taktisk grep. Wenger gjorde stort sett ingen endringer, han kjørte sin plan (A) uansett hva motparten svarte med. Emery gjorde endringer, ja, men ikke nødvendigvis det som skulle til for å motvirke motpartens grep.
 13. piscator

  2020.07.07 Leicester (H)

  Ja, Arteta fremstår som langt mer fleksibel taktisk enn både Wenger og Emery. Liker også at han setter tydelige krav til spillerne. Enten er det med på hans planer, hvis ikke bør de selges.
 14. piscator

  2020.07.01 Norwich City (H)

  veldig enig i dette. Selv i de to dustetapene (av ulike årsaker) mot ManC og Brighton var det vel positive tegn å spore? Men selv om det er positive tendenser på mange områder mener også jeg at laget har en vei å gå før de kan betraktes som en utfordrer i toppsjiktet. De må forsterke troppen, og den troppen de allerede har har mye å gå på.
 15. piscator

  Let's all laugh at Tottenham

  det bør vel være rom for både optimister og pessimister. Spørsmålet er vel bare HVOR optimistisk eller pessimistisk man er?
×