Jump to content

2018.01.24 Chelsea (H) Carabao Cup


Polljen

Recommended Posts

Arsenal arsenal.png?2016-2017 chelsea.png?itok=Seh-ADW2 Chelsea


Onsdag 24 januar 2018, 21:00. Emirates Stadium


Carabao Cup - Semifinale 2 av 2.


Resultat første kamp 0-0


Kampen vises direkte på Viasat 4
Det er såvidt jeg kan se kun Giroud som ikke vil være klar til kampen mot Chelsea. Monreal måtte ut tidlig i kampen mot Crystal Palace, men i følge Wenger så var dette et forebyggende bytte etter at Monreal fikk et spark i "hamstringen". Monreal skal være klar til kampen.Siden kommende helg er avsatt til kamper i FA-cupens fjerde runde. og Arsenal ikke er en del av den turneringen, så blir neste kamp etter denne først tirsdag 30. januar da vi skal møte Swansea borte. Med en så lang "hvileperiode" mellom kampene så kan vi stille med vårt sterkeste lag når vi møter Chelsea.Hovedspørsmålet slik jeg ser det er om vi skal stille med to eller tre stoppere i denne kampen, jeg er usikker og kommer med forslag for begge oppstillingene.


Det er enkelte spillere jeg er usikker på. Bør Monreal spille når han måtte ut sist (selv om det var et forebyggende bytte). Jeg mener vi må få Kolasinac i gang igjen så jeg vil gjerne se han spille. Iwobi har ikke direkte imponert i det siste, men hvilke alternativer er bedre? Vi har Nelson, men han har heller ikke vist det samme i det siste som tidlig i sesongen. Hvem bør starte hvis det bare er plass til enten Xhaka eller Elneny?Tre stoppere:


Cech


Kos - Mustafi - Monreal


Bellerin - Wilshere - Xhaka/Elneny - Kolasinac/Maitland-Niles


Özil - Iwobi


Lacazette
Firebackslinje:


Cech


Bellerin - Kos - Mustafi - Monreal/Kolasinac


Wilshere - Elneny - Xhaka


Özil - Iwobi/Maitland-Niles


Lacazette
Forhåpentligvis så har vi fått inn en eller to nye spillere når vi møter Swansea og dermed får litt flere alternativer fremover på banen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Er Ramsy helt i kulden hos deg Per?

 

BE

For å være helt ærlig så glemte jeg å nevne han.

 

Ramsey var syk i helgen og jeg er usikker på om han vil være klar. Det burde jeg nevnt under "skadeseksjonen" i innlegget mitt.

Når det er sagt så er jeg likevel usikker på om jeg ville tatt han med. For meg er han uaktuell i den bakre del av midtbanen. Wilshere har på mange måter tatt den rollen Ramsey har hatt og gjort den til sin, men jeg burde selvsagt vurdert han som et alternativ til Iwobi.

Link to comment
Share on other sites

Ser gjerne Ramsey i Iwobi sin posisjon ja. Det tror jeg fort vekk kan være en mye bedre posisjon for Ramsey selv, så slipper han miste ballen som DM og kan heller tenke på det offensive.

 

Ellers er jeg nok en gang usikker på om man her skal toppe laget. Mikki mus cup'en er for meg mindre verdt enn CC. Sikkert noen nå som mener denne cup'en nærmest er sidestilt med FA, men der er absolutt ikke jeg. Argumentet for å stille sterkt er jo at det er endel dager til neste kampen igjen. Men å drive å risikere nå spillere som er på vippen i denne kampen forstår jeg lite av. Fokuset i resterende av sesongen burde være på EL og PL. (i den rekkefølgen)

Link to comment
Share on other sites

Carabaocup er selvfølgelig ikke sidestilt med The Emirates FA cup. Kommer heller aldri til å bli det.
Dog håper jeg vi satser på denne nå siden vi allerede er i semifinale og har gode muligheter til å få en finale(max to kamper igjen).

Det er en stund til neste seriekamp(30.1) og Europa League er ikke før 15. og 22. februar(og vi burde klare å gå videre her selv med redusert lag).

 

Jeg håper vi stiller slik:


Cech

Debuchy-Mustafi-Kos-Kolasinac

Wilshere-Elneny-Niles

Özil-Iwobi

Lacazette

Link to comment
Share on other sites

I en eventuell finale venter City, som til tross for å henge med i CL, FA-cup og forsvare 1steplassen i PL durer på med Walker, Stones, Otamendi, de Bruyne, Fernandinho, Silva, Sane og Agüero mot et Championship-lag med 2-1 i bagasjen..... i ligacupen, "Mikke Mus"-cupen. Der de også frem til nå har spilt med mange faste i tidligere runder. Imponerende. Hvorfor kan de og ikke vi?

 

Anyway, Morata og Fabregas meldes skadet og Curtouis er usikker. Hva gjør Conte?

 

Jeg mener vi i hvert fall skal stille med 11 av de beste, og satse på en finale.

 

Cech

 

Bellerin Koscielny Mustafi Kolasinac

 

Iwobi Wilshere Xhaka Niles

Özil

Lacazette

Link to comment
Share on other sites

Også i denne kampen blir det brukt VAR for å "hjelpe" dommeren i enkelte situasjoner.

 

Siden det var litt forvirring for for tilskuerne på tribunene når dommeren valgte å konsulterer VAR, så har Arsenal mottatt offisiell grafikk fra EFL som vil bli vist på de to store skjermene på Emirates når dommeren velger å bruke VAR.

 

For de av oss som ser kampen på TV så ser det ut som at når VAR er inne og vurderer situasjonen så vil vi få høre prosessen mellom banedommer og VAR-dommer, samt at vi skal få se de samme bildene som VAR-dommer ser på.

Om dette stemmer får vi se om en times tid.

Link to comment
Share on other sites

Kolasinac har tydeligvis gjort det helt forferdelig på trening . Hva har skjedd der da?

 

BE

Spørsmålet et vel like mye hva Monreal har gjort for å skulle bli vraket til fordel for Kolasinac?

Så lenge vi tydeligvis også i denne kampen spiller med en firer bak og Monreal var involvert i tre av målene mot Palace, så er det ikke bare bare å sette ut Monreal.

 

 

Det er selvsagt mulig at Wenger ikke har tillit til Kola, men jeg kan ikke se noe i laguttaket i dag som skulle tilsi det.

 

Jeg har sansen for Kolasinac og jeg anser han som fremtiden for oss på backen, men akkurat nå så er det ikke bare Monreal som han må kjempe mot om plassen der, Maitland-Niles har også gjort sine saker bra som back/vingback så Kola er pr dato ikke noe opplagt valg.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...