Jump to content

Carl Jenkinson


Arsenalboy93

Recommended Posts

Arsenal nærmer seg Jenkison

 

etter det Skysports.com melder skal Arsenal ha blitt enige om en avtale for å signere den talentfulle Charlton unggutt Carl Jenkinson.

 

Carl-Jenkinson.jpg

 

Jenkinson skal nå være klar til å ankomme Emirates Stadium på free transfer etter å ha takket nei til en ny avtale med "The Addicks".

 

Den talentfulle tenåringen har klart å etablere seg i Charlton's start 11'er denne sesongen, og hans prestasjoner har tiltroket seg en rekke speidere.Men, nå har Arsenal sent et stikk til sine rivaler ved å bli enige om en langtidskontrakt med Jenkinson.

 

Jenkinson, som har spilt for England på ungdomsnivå, men har nylig byttet sin internasjonale lojalitet, til Finland på grunn av sin finske mor.

Link to comment
Share on other sites

Virker som en spennende spiller.

 

Forøvrig er Jenkinson primært en høyreback som har måtte fylle inn på venstreback (temmelig lett å se mtp. at han mest bruker høyrefoten), men kan samtidig også spille midtstopper.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Det er et nødvendig kjøp mtp. at vi trenger en ung talentfull høyreback. Slik sett litt kjipt med Nordtveit mtp. at han kunne spille i like mange posisjoner som Jenkinson og vi da ville spart litt penger ved at han ble i klubben istedet, men uansett et nødvendig kjøp og for 1-3 millioner pund ikke akkurat et kjøp som svir i lommeboka heller.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...