Jump to content

Oskar16

Arsenal Norway
  • Posts

    280
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Oskar16

  1. Oskar16

    David Ospina

    http://www.arsenal.com/news/news-archive/20140727/arsenal-to-sign-goalkeeper-david-ospina
  2. Starter nå for Spania u19 mot Frankrike. Kampen sendes på eurosport.
  3. Byttet ut etter 60 min. Gjorde en grei figur uten og imponere nevneverdig. Mangler mye av den gnisten han har hatt hos oss
  4. Hvorfor er det greit da? Det er jo akkuratt det samme, bare i en mindre skala. Det er jo like ille!
  5. At rasismekortet trekkes fram alt for ofte er det liten tvil om, alikevel mener jeg at 14Robinho's kommentar går i kategorien rasisme. Og ikke like Tyrkere bare fordi de er Tyrkere, mener jeg er rasisme. Det er også veldig urettferdig mot Tyrkere at alle stemples som "møkkafolk" bare pga enkelte personers handlinger.
  6. Er ikke dette det vi alle sitter og snakker ned om, nemlig rasisme? Alle land har sine drittsekker, her var det bare flere på ett sted. Skal alle andre hate oss nordmenn pga Anders Behring Breivik, eller skal vi hate alle afrikanere pga Idi Amin? Det ville vert for dumt. Skal du dømme noen, døm dem som enkeltpersoner og ikke flertall!
  7. Har ikke sett så mye av han i det siste, men han har vel aldri vert fantastisk på klubblag. Han har først og fremst skapt navnet sitt på landslaget, hvor han har 83 kamper og 42 mål i en alder av 25-26 år.
  8. Vi trenger kanskje en spiss, men synes vi burde fokusere på posisjonene i denne rekkefølgen; midstopper(FV), venstreving (FV), venstreback(FV), anker(BKU), kreativmidtbane (BKU/RT), spiss (BKU). Edit: FV= Førstevalg RT= Rotasjon BKU= Backup
  9. Jeg mener Wenger bør skjerpe seg på overgangsmarkedet, og at styret denne sesongen burde vurdere Wenger nøye. Allikevel er jeg redd for hva som skjer dagen Wenger forlater klubben. "You never really know what you got, until it's gone"
  10. Hvorfor skal vi drite i og hente en midtstopper som vi virkelig trenger, og konsentrere oss å kjøpe en spiss som vi ikke nødvendigvis trenger? Vil gjerne høre logikken i det.
  11. Oskar16

    Useriøse rykter

    Szczesny Sagna - Samba - Vermaelen - Abidal/Traore Gervinho - Song - Wilshere - Robben/Hulk/Gøtze/Ribery/Hazard/Mata/Kagawa/Elia/Quaresma V.Persie - Walcott/Hulk/? Så snakker vi
  12. Oskar16

    Useriøse rykter

    Tror han kan være et godt kjøp, utenatt jeg har sett så veldig mye av han. Er også en god mulighet for at han valgte og smi mens jernet var varmt og utnytte ryktene for og presse andre klubber. Uansett skal vi hente noen fra Shakhtar skulle jeg gjerne sett Srna, Douglas Costa, Willian og Chygrynskiy komme inn.
  13. Vil gjerne høre om forslaget mitt er en mulighet? Synes selv det er og løse "problemet" på en veldig god måte.
  14. Oskar16

    Useriøse rykter

    Hadde ikke hatt noe imot Sol Campbell så lenge det hentes inn et solid førstevalg i tilleg. Tror han kan ha en veldig positiv påvirkning på de yngre spillerene.
  15. Oskar16

    Useriøse rykter

    Men der konkurerer han med Hernandez, Rooney, Berbatov, Macheda, Owen og Diouf, hos oss er det bare Van persie, Chamakh, Vela og Afobe. Tror han kan bli en hit om han signerer, men om det sjer er vel heller usansynlig.
  16. Forstår at dere valgte og fjerne thumbs up/down, siden det var flere som oppførte seg som idioter og missbrukte denne funskjonen. Synes alikevell at den hadde en mening, da vi kunne gi en + på gode innlegg, og gi gode brukere den annerkjennelsen de fortjener. Når det gjelder thumbs down knappen burde den enten fjernes eller ordnet slik at den kan brukes maks et bestemt antall ganger per uke/måned. Mitt forslag er at thumbs up/down kommer tilbake, men med ett maks antall rundt 5 thumbs down i måneden.
  17. 10 angry smileyer..? Enten er du enormt barnslig/umoden eller 10 år!
  18. Da var Chelsea enig med Anderlecht om overgangssum for Lukaku. Nettavisen (Norsk) og RSCA (Fransk)
  19. Spiller ikke de i 4-5 nivå i England?
  20. Oskar16

    Useriøse rykter

    Spilt 8 år i Flamengos ungdommsavdeling.
  21. Hvis de slår til og blir gode forsterkninger er det jo flott, men problemet ligger i ordet "HVIS". Det er ingen garanti for at de vil slå til og når de også er så uskrevne kort, er det rett og slett gambling. Det har vi gjort nå i 6 år uten suksess, mens Man Utd, Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen osv, alle erstatter svake punkter i laget. Det jeg vil fram til er rett og slett at det er på tide vi slutter og håpe at en 18-20 år gammel guttunge nesten uten tidligere spilletid, kan komme inn og hjelpe laget til gull.
  22. Tipper desverre at Bartley og Frimpong blir klubbens "nye" defensive forsterkninger.
×
×
  • Create New...