Jump to content

2006.09.30 Charlton Athletic B


Andain

Recommended Posts

Charlton Athletic - Arsenal

The Valley, Lørdag 30 September, klokken <kommer>

 

Lagoppstilling:

Charlton Athletic:

-

 

Arsenal:

-

 

Dommer:

 

TV kanaler:

ART Sports 5

 

TV / Radio streams:

 

Nedlastning av de ulike stream programmene:

PPLive | PPLive Synecast | SoPCast | Coolstreaming Media Center | PPStream | Tvkoo | TVAnts

 

Skader/suspendert/utilgjengelig:

 

Før avspark

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Har stor tro på seier i denne kampen også, ettersom vi er inne i en "flytsone" nå. Etter en litt dårlig start har vi nå fire seire på rad og jeg tror dette kommer til å fortsette.

 

Det eneste som uroer meg litt før lørdagens kamp er midtforsvaret. Senderos er som kjent skadet, Djourou måtte melde pass mot Porto og senere i samme kamp hinket Gallas ut... Så også at Toure holdt seg litt til hofta ved enkelte anledninger, men dette kan selvfølgelig være helt tilfeldig. Forhåpetligvis vil både Djourou og Gallas bli friskmeldt, men i værstefall er Toures makker et stort spørsmålstegn. Hvem har vi å velge blandt med tre ute?

 

Matthew Connolly er for meg et ubeskrevet blad, men han er sikkert ikke i klubben uten grund. Han er den eneste erstateren som i utgangs punktet er midtstopper.

 

Gilberto kan være en nødløsning, men dette innebærer en sterk svekkelse av midtbanen.

 

Flamini? Muligens, han har tilpasset seg nye roller før.

 

Uansett blir det en helt ny bakre firer, noe som er svært synd ettersom denne lagdelen har fungert svært bra i det siste.

Link to comment
Share on other sites

Ja, vi får håpe Djourou blir frisk til da, ellers er det bare å sette innpå Song sentralt, eller flamini på venste flanke og trekke Hoyte innover mot midten av forsvaret. Uansett er det så mange talenter å ta av så det er ikke noe problem til denne kampen.

 

Denne kampen blir en lekestue hvis spillerne er konsentrerte og yter god innsats. Da finns det ikke mulighet for å ikke vinne. :P

 

Skulle de derimot ikke yte maks og selv tror det blir en lekestue da vinner vi da også :)

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - siste kamper:

26.09.2006 Arsenal - FC Porto 2 - 0

23.09.2006 Arsenal - Sheffield United 3 - 0

17.09.2006 Manchester United - Arsenal 0 - 1

13.09.2006 Hamburger SV - Arsenal 1 - 2

09.09.2006 Arsenal - Middlesbrough 1 - 1

26.08.2006 Manchester City - Arsenal 1 - 0

23.08.2006 Arsenal - Dinamo Zagreb 2 - 1

19.08.2006 Arsenal - Aston Villa 1 - 1

08.08.2006 Dinamo Zagreb - Arsenal 0 - 3

 

Charlton - siste kamper:

23.09.2006 Aston Villa - Charlton 2 - 0

19.09.2006 Charlton - Carlisle 1 - 0

16.09.2006 Charlton - Portsmouth 0 - 1

09.09.2006 Chelsea - Charlton 2 - 1

26.08.2006 Charlton - Bolton 2 - 0

23.08.2006 Charlton - Manchester United 0 - 3

19.08.2006 West Ham - Charlton 3 - 1

 

Siste møter :) :)

18.03.2006 Arsenal - Charlton 3 - 0

26.12.2005 Charlton - Arsenal 0 - 1

01.01.2005 Charlton - Arsenal 1 - 3

02.10.2004 Arsenal - Charlton 4 - 0

28.02.2004 Arsenal - Charlton 2 - 1

26.10.2003 Charlton - Arsenal 1 - 1

02.03.2003 Arsenal - Charlton 2 - 0

14.09.2002 Charlton - Arsenal 0 - 3

01.04.2002 Charlton - Arsenal 0 - 3

 

Vi har i alle fall form og statistikk mildt sagt på vår side :)

 

Dette er en kamp vi skal vinne og jeg er 100% sikker på at vi tar. Man skal heller ikke se bort ifra at laget vårt fortsetter tradisjonen med å vinne 7 - 0 en gang pr sesong i denne kampen :)

 

Uansett om både Djourou og Gallas er skada, skal ikke dette være et problem. Jeg synes det hadde vært spennende å settet Gilberto ned sammen med Toure, og flyttet Baptista inn på defensiv midtbane. Eventuelt også flamini siden Charlton ikke er så veldig hardtspillende.

Link to comment
Share on other sites

At Charlton ikkje er hardtspelande var vel ein overdrivelse... Syns dei tok godt i, i enkelte taklinga.

 

Grei siger på ein middels dag. Vi er best, men ikkje fantastiske. Hleb er vår bestemann, medan Robin er vår viktigaste i dag, trass i at han har ein svart/kvitt dag. Det blei anten bra eller dårlig. Det beste var jo i tillegg fantastisk.

 

Gallas såg prega ut av skada, medan backane våre slit posisjoneringsmessig defensivt, noko som fører til 1-0. Hoyte opphevar offsiden. Lehmann er som vanlig stødig. Litt mykje feil frå resten av midtbana, sjølv om Fabregas må få godkjent. Henry har ikkje ein maksimal dag, spesielt med avslutningane. Når avslutningane sit, hadde Henry hatt fleire mål i ein kamp som denne. Alt i alt tre fullgode poeng, på ein dag då både Chelski og Liverpool snublar.

Link to comment
Share on other sites

Dette var en litt "lurvete" forestilling av Arsenal. Synes det til tider gikk på tilfeldighetene løs i vårt defensive spill. Spesiellt Gallas hadde svak kamp til han å være. Sannsynligvis var han ikke 100% skadefri og han slet både med posisjonering og tempo.

 

Fremover på banen var det litt mer "gammellikt" seg. Vårt dominerende ballinnehav bør resultere i enda flere sjanser, samtidig som de sjansene vi fikk brude gitt oss enda flere mål.

 

Charlton overrasket positivt og var nær ved å få med seg poeng. Gallas handset tydelig og hjemmelaget ble snytt for straffe. For en gangs skyld hadde vi litt tur samtidig som jeg vil si at resultatet var fortjent.

 

Kort spillerbørs:

Lehmann, en redning i verdensklasse og som alltid veldig tilstedeværende............................................7

Eboue, litt varierende og spesiellt i det defensive spillet, offensiv men ikke alltid heldig med inleggene.....6

Toure, bestemann i forsvarsrekka, holder hodet kaldt og er trygg kampen igjennom..............................7

Gallas, ikke den Gallas vi kjenner fra tidligere. Virket ikke matchfit og skaper en del trøbbel for oss........5

Hoyte, Synes forsåvidt at han er bedre nå enn i starten av sesongen men er ikke helt fortrolig på v.back.6

Hleb, man of the matc. Blir bedre og bedre. Utrolig fart og teknikk. "Lager" vårt utlikningsmål.................9

Gilberto, god kamp. Mindre feilpassninger enn vanlig. Rolig i pressede situasjoner..................................7

Fabregas, meget god. Legger ned ett kjempearbeid. Var ballvinner og playmaker..................................8

Ljungberg, også han hadde en god kamp. Kjemper som en løve og er ett stort aktivum..........................8

VanPersie, to glimrende mål men ser vi bort fra scoringen så var han lite synlig men for all del...............8

Henry, en av våre svakeste i går. Bommer på en 100% sjanse og får mindre til enn vanlig.....................6

Link to comment
Share on other sites

:::Målene:::

 

RvP 1-1

RvP 1-2

Credits: Buffcuff. @ SP

 

Jeg er veldig fornøyd med kampen. Alle spilte bra unntatt backrekka i dag for en gangs skyld. Charlton fikk et billig mål, noe som Hoyte var mest skyld i. Men nok om det. van Persie spilte herlig i går. Et fantastisk bra matchvinner mål!! På hel volley fra 16 meter og rett i kassa!! Eboue hadde noen brukbare innlegg i går også.

 

Forresten bra at gunners.no er oppe igjen også. Men hvordan blir det med forum fargene? De skal vel ikke forbli i disse stygge fargene her? Edit: Fant ut av det nå. Nå er det de herlige røde fargene igjen! :)

Link to comment
Share on other sites

Kampen var veldig underholdende, men det var dog mange stygge situasjoner. Dommeren ga noen håpløse kort, mens han i andre burde gitt kort, og kanskje t.o.m. blitt utvist. Generelt kan jeg si at det fløt bra og vi kom til mange sjanser, men forsvarspillet var den dårligste hittil i år, noe som er urovekkende. Det virket som at spillerne våre ikke hadde ro bak, og de gjorde det ofte vanskelig for seg selv. Kanskje forsvaret ikke duger uten Djourou :) Uansett adde det beste vært Gallas på venstre med Djouru i midten, selv om Gallas misliker dette. Gilberto var veldig viktig og sammen med Toure og Lehmann + noe flaks slapp vi bare inn ett mål. Gallas synes jeg spilte sin svakest kamp, mens Hoyte ikke klarte å følge opp den gode kampen mot Porto. Eboue var som alltid god framover (assist i 3. kampen på rad sier sitt!!!!) og hadde et par nydelige innlegg, men sleit litt defensivt til tider. Lehmann var meget god. Fabregas var meget bevegelig og var meget god til å posisjonere seg riktig og komme til sjanser. Men han hadde uvanlig mange feilpasninger, kunne virke litt lett til tider og hadde flere svake avslutninger. Hleb var vår beste og hadde et herlig samarbeid med Eboue som alltid. Ljungberg var i likhet med Hleb veldig arbeidssom, men i motsetning til Hleb klarer han ikke å drible lenger. Det at Hoyte kommer sjelden opp gjør det også mye vanskligere for Ljungberg. Likevel synes jeg ikke Ljungberg skal spille på venstre, bare i midten og på høyre. RvP var uvenn med tilslaget sitt tidlig i kampen, men kom godt tilbake :). Ellers var han god til å posisjonere seg og begynte endelig å vise skillsa han viser i landslagskampene. Henry spilte en MEGET GOD KAMP! Han var involert i det første målet, og grunnet dårlige avslutninger fikk han ikke 2/3/4 assists. han viste at han fungerte godt som targetman og var flink til å løpe opp de lange pasningene fra Toure.

 

Det er leit at vi ikke har like god venstreside som vi vanligvis har hatt de siste årene. Det at begge på venstresiden er høyrebeinte er et STORT problem. Det blir ikke noe flyt når spillerne skal ned på kanten, for så å måtte snu seg før de kan legge inn. Det er også frustrerende at vi ofte er for få i boksen når innleggene kommer. Ellers har jeg ikke må å klage over offensivt ettersom vi kom til mange sjanser, varierte spillet, skøyt og var uforutsigbare. Dødballene er vi fortsatt ikke gode nok på. Defensivt var det som sagt mye slurv. På målet er jeg veldig sikker på at det var offisde, men tv bildene er så elendige at det er umulig å si. Vi var noe heldige som ikke fikk straffe mot oss, men det hadde vært urettferdig dersom vi ikke hadde vunnet denne kampen.

 

Lehmann 8 (Pluss for redning på Reid)

Eboue 7 (Pluss for assist)

Toure 7.5 (Mange gode oppspill gir pluss)

Gallas 6 (Opp og ned)

Hoyte 5.5 (Skyld i målet)

Ljungberg 6 (Jobber godt, men ikke god nok offensivt)

Fabregas 7 (Pluss mye løpig)

Gilberto 7.5 (Pluss for mange viktige involveringer)

Hleb 8 (Pluss for assist og involvert i 2. mål)

RvP 8 (Pluss for herlige mål)

Henry 8 (Involvert i mye, vinner mange baller, får til mye)

 

Noen som tørr å vedde imot at vi kommer til å bruke over 100 cornere før vi putter? :) Vi har forløpig hatt 60 corner i PL (84 i hele år. 1 annulert mål det eneste vi har fått ut av det). I tilegg har vi enormt mange frispark vi heller ikke har putta på. Dødballeffektiviteten er det jeg frykter kan være det lille som mangler som gjør at vi ikke klarer å vinne Ligaen / CL / FA.

 

Kan bare ikke få nok av dette målet:

http://www.youtube.com/watch?v=Ui7fpiHwsIM

HER VISES HELE ANGREPET + engelske kommentatorer :)

Link to comment
Share on other sites

Konge kamp 5 strake seire nå, vi er på rette veien, nå skal vi ta opp kampen med MoanU og Chelski.

Tror ikke Liverpool blir med i gullkampen, de har startet dårlig.

Nå har vi medgang, også bra at Chelski ikke vant, 5 poeng bak og en hengekamp er ikke verst, tror vi vinner mot Wigan så det blir vel 2 bak.

Sinnsykt mål av van Persie, det må jo bli årets mål, hadde aldri klart det der på 100 forsøk.

 

Stå på Arsenal vi skal vinne Premier League igjen!!!

Link to comment
Share on other sites

:::Målene:::

 

RvP 1-1

RvP 1-2

Credits: Buffcuff. @ SP

 

Jeg er veldig fornøyd med kampen. Alle spilte bra unntatt backrekka i dag for en gangs skyld. Charlton fikk et billig mål, noe som Hoyte var mest skyld i. Men nok om det. van Persie spilte herlig i går. Et fantastisk bra matchvinner mål!! På hel volley fra 16 meter og rett i kassa!! Eboue hadde noen brukbare innlegg i går også.

 

Forresten bra at gunners.no er oppe igjen også. Men hvordan blir det med forum fargene? De skal vel ikke forbli i disse stygge fargene her? Edit: Fant ut av det nå. Nå er det de herlige røde fargene igjen! :D

 

Imerslundio, du som er høydepunktsklippskongen. Har du mulighet til å legge ut et klipp av redningen til Jens?

På forhånd takk, mvh

 

Ben Elfen

Link to comment
Share on other sites

Imponerende spillemessig overtak i første omgang, men elendig å ikke lede ved pause. Charlton-målet en ren gave. Etter ledermålet falt Arsenal litt sammen, og forsvarsspillet var som andre påpeker svært så rufsete. Charlton snytt for straffe, vanvittig redning fra Lehmann, og utrolig at Charlton ikke scorer på blank kasse innenfor femmeteren. Men alt i alt likevel en fortjent seier. Arsenal hadde klart flest sjanser, mesteparten av spillet sett kampen under ett. Og hvilke mål! Seiersmålet til VP må jo være en klar kandidat til årets mål. Og Hleb blir tydeligvis stadig mer varm i Arsenal-trøya. Lagets beste på lørdag. Henry kjører fortsatt på sparebluss. Selv om han gjør mye bra er det for lite sting i avslutningene. Laget må bli mer konsentrert i begge ender av banen, og unngå å falle tilbake slik de gjorde på lørdag. Og vi må for all del håpe at det defensive lurveriet var en engangsforeteelse.

Link to comment
Share on other sites

Underholdende kamp og spennende.

Prestasjonene litt variable på noen men spillere som Hleb,Eboue og VP står fram i denne kampen.Målene til VP oser det klasse av.

Henry er rett og slett svak på avslutninger for tiden.

Ellers syns jeg midtstopperne våre ikke var sitt sedvanlige jeg på lørdag.Gallas virka prega av skaden.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...