Jump to content

RunningForPresident

Arsenal Norway
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RunningForPresident

  1. Jeg synes det var en jevn og spennende kamp, indeed. Vi kom litt tregt i gang og var usikre på cornere i mot oss. Men vi var pokker meg stabile og hadde til tider vakker Gunners five-a-side med de barneskoleklassen fra Manchester. Om det var noen som dominerte kampen så var det Arsenal. UTEN tvil. Husker jeg satt med en skikkelig "dette er så forbanna ufortjent"-følelse da Rooney snubla og tilfeldigvis fikk hodet på ballen i 2. omgang. RvPs redusering og Henrys praktheading ble følgelig også sweet vengence! Av medier, så har jeg bare inntrykk av at det bare er Dagsavisen og til dels Aftenposten (den lille plassen de vier gunners) som er objektive. Resten er så farget av sine egne fotballsympatier at det skinner lett igjennom. Skammelig!
  2. VG klarer det utroligste. I papirutgaven skrev de at Man U dominerte første omgang. Dette blir like dumt som når NRK bare viser sjansene som Man U produserte. Folk som ikke har sett kampen må jo tro at seieren nærmest var ufortjent. Sånn mediaomtale er vel noe vi burde være godt vant med. Og verre blir det, dersom VGs påstander om at Carew har skrevet under for Villa holder vann. Men jeg tror ikke Arsenals mediaomtale mot WoMan eller L`pool blir noen forskjellig, dersom vi selv skulle henta en nordmann. De norske tradisjonene stikker dypere enn som så i de to andre røde klubbene. Det er om vi ser bort fra Lydersen, selvsagt
  3. Det er ikke rart Jol er forbanna. Dette hadde jeg også vært om jeg måtte trene the scum.
  4. Skal ikke se bort i fra at spurvz-fansen snart konverterer til badminton eller sjakk alle mann. Føler for å danse fugledansen
  5. Jeg tror kanskje det er lettere sagt enn gjort. Hvis den dagen noen gang kommer, så tror jeg du ville fått veldig store problemer med å kutte tvert med Arsenal.
  6. Hvis klubben selger sjela si til en russisk forbryter, som gjør alt han kan for å ødelegge siste rest av integritet i klubben, vil jeg kutte alle bånd til klubben. Ville du elska kona/kjæresten din om hu endte opp som hore i Skippergata? Jeg kan være enig med deg at det hadde vært tragisk dersom Arsenal fikk en russisk oligark ved roret, og at jeg av den grunn nok hadde revet av meg det meste av håret jeg har på hodet. Men det er helt hodeløst å si at du hadde kuttet alle bånd til klubben. Man glemmer jo tross alt aldri sin første forelskelse... Men don`t worry, det kommer aldri til å skje. Selvfølgelig, jeg vil jo alltid følge med på hvordan Arsenal gjør det, og selv om du aldri glemmer din første forelskelse ligger du ikke med han/henne to ganger i uken? Jeg hadde ikke erklært meg selv som Arsenal-supporter dersom Arsenal ender opp som Chelsea. Og selv om det aldri kommer til å skje, er det vel fullt mulig å diskutere på hypotetisk grunnlag? Diskusjonsgrunnlaget er greit nok. Men jeg håper og tror du likevel hadde presentert deg som Arsenal-supporter. Skjønt med en liten bismak i munnen. Metaforen din skjønte jeg ikke, forresten.
  7. Hvis klubben selger sjela si til en russisk forbryter, som gjør alt han kan for å ødelegge siste rest av integritet i klubben, vil jeg kutte alle bånd til klubben. Ville du elska kona/kjæresten din om hu endte opp som hore i Skippergata? Jeg kan være enig med deg at det hadde vært tragisk dersom Arsenal fikk en russisk oligark ved roret, og at jeg av den grunn nok hadde revet av meg det meste av håret jeg har på hodet. Men det er helt hodeløst å si at du hadde kuttet alle bånd til klubben. Man glemmer jo tross alt aldri sin første forelskelse... Men don`t worry, det kommer aldri til å skje.
  8. Jeg fikk visst ikke med meg alvorligheten av skaden. Så bare en notis i Aftenposten om at han fikk en smell og ble ute i 6 mnd, ergo ble jeg skadefryd. Står det om livet, som det visstnok har gjort her, så er det ingen spøk lenger.
  9. Helt enig med deg. Litt skadefryd er bare sunt, særlig etter hvordan Chel$ki har fått med seg pengebingen til Onkel Skrue på handletur. Cudicini er også bra som bakerste mann, menn han kan ikke måle seg med Cech.
  10. Cole er nesten verdt 25 mill bare for å stjele ham ut av klørne til Spurvs. Det faktum at han er en god spiller er udiskutabelt sidestilt.
  11. Sportslighet har alltid vært Henrys greie, både på og utenfor banen. Jeg har umåtelig stor respekt for denne mannen. Hail #14!
×
×
  • Create New...