Jump to content

Kris-A

Arsenal Norway
 • Posts

  696
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kris-A

 1. Trudde Jack skulle bli årets Vermaelen, men det ser vist ut som han klarer å gjenta bedriften fint selv..
 2. Kris-A

  Jack Wilshere

  Sikker på at Jack ikke bare har tatt 4-5 mnd pappaperm?
 3. Kris-A

  Arsene Wenger

  Nå må vi roe oss ned her! Jeg kan være enig i at Wenger sin tid er forbi, og at han har blitt for gammel og sta, men jeg vil ikke se at noen setter spørsmålstegn ved hans betydning for klubben! Arsene er den mestvinnende manageren i Arsenals historie, og han er grunnen til at vi kan kalle oss et topplag og et av de lagene som spiller den vakreste fotballen i verden. Ja det er en stund siden sist, men vi blir fortsatt assosiert med dette. Wenger har fostret opp den ene verdensklasse spilleren etter den andre, og vi har fått en av de vakreste stadioene i verden. Dette fantastiske laget under Graham alle snakker om vant jo faktisk nesten ingenting. I perioden 91-98 vant vi kun en FA cup tittel og Cupvinnercupen av trofeer som betyr noe, så Wenger hadde da faen ikke noen overkommelig oppgave da han tok over. Henry, Anelka, Vieira, Fabregas, Cole, Clichy, Toure, Adebayor, Van Persie, Alex Song osv osv. Alle ukjente gutter i sin tid som Wenger har gjort om til verdensklassespillere. Fa cupen 98,02,03,05, PL 98, 02, 04, 2 x double, C. Shield 98,99,02,04, CL finale 06, CL hver eneste sesong, "the Arsenal way" og ikke minst Unbeaten Season! Det er nå kanskje tid for å bytte ut Wenger, men la oss ikke synke så dypt at vi undervurderer jobben han har gjort i Arsenal!
 4. Kris-A

  Arsene Wenger

  Liker hvert fall at Wenger legger seg flat på pressekonferansen, og sier rett ut at vi har problemer med å forsvare oss. Det første steget mot friskmelding er å godta at noe er feil, dette har dessverre professoren hatt et problem med tidligere. Nå ser det ut som at han godtar virkeligheten, da får vi håpe det skjer noe drastisk også. Godt å se at han ikke prøver å dytte skylden over på dommerne eller uflaks, for det var kun vår egen skyld i dag. Trur vi kommer til å spille Bolton av banen neste helg, og jeg skal bidra med mitt fra tribuneplass!
 5. At vi i 89 hadde tysk preg må jo være fordi vi hadde Adidas som sponsor, og de er jo tyske Henger meg på at 03/04 drakta er en av de vakreste vi har hatt, men synes nesten 04/05 var enda flottere, den hadde på en måte enda mer stil. Den blå bortedrakta fra samme år er også utrolig flott, samtidig de eneste draktene jeg mangler fra nyere tid...
 6. Kris-A

  Useriøse rykter

  Trur det godt er mulig at vi er interesserte, og at vi følger med på han. Moa har hatt en enorm utvikling de siste årene, og er nå en toppspiss som skorer jevnt og trutt i Bundesligaen, en liga som ikke skal undervurderes. Som Drillo sier vil jeg tørre å påstå at han er en av de beste avslutterne i Europa. Han er nok ikke Arsenal materiale riktig enda, men at han kan bli det? Det trur jeg er meget mulig!
 7. YoungGunsBlog Jamie Sanderson Arsenal have confirmed to the BBC they will sign André Santos from Fenerbahçe, subject to a medical and personal terms. virker merkelig at vi skal bekrefte ovenfor BBC og ikke vår egen hjemmeside
 8. Kris-A

  Arsene Wenger

  Hvordan kan han si noe sånt? Vi hadde keeper krise i mange år før Szczesny tok steget frem, i fjor starta Wenger med Almunia som 1. keeper, at det endte opp med polakken var en ren tilfeldighet! Jeg tørr nesten tippe at hadde ikke Almunia blitt skadet hadde han fortsatt vært vår 1. keeper! I mange sesonger sto vi med en middelmådighet i mål, mens vi supportere ropte på ny keeper, og det trur jeg faktisk har kostet oss titler.. At Wenger tar fram dette som et eksempel gjør meg faktisk meget bekymret
 9. Også verdt å nevne at at Frimpong nå selger DENCH t-skjorter sammen med den britiske rapperen Lethal Bizzle, og de går visstnok som varmt hvetebrød skal vi tru sistnevnte HER kan du kjøpe din helt egen DENCH t-shirt!
 10. Kris-A

  Useriøse rykter

  Helt enig, vi har kun en stjerne stopper, Vermaelen, og de andre er gode når de spiller med han, fordi da føler de seg sikre og trygge.. Så hva skjer når Vermaelen blir skada? Velger å skrive når, fordi dette er Arsenal.. I fjor vil jeg tørre å si at vi kunne vunnet 2 trofeer med en skadefri Vermaelen tilgjengelig, skal vi virkelig gamble på dette i år også? Lærte vi ingentint?
 11. Synes Frimpong viste i dag at han har kvaliteter til å bli en topp spiller, men pdd er han langt fra topp Premier League klasse. Han er alt for uferdig for dette nivået, og tenningnivået alt for høyt. Jeg synes han burde få sjansen av og til, mest av alt i cup, men å ha han som backup for Song mener jeg blir å gamble. I jan/feb drar Song til Afrika, og da håper jeg vi har et annet alternativ til den defensive plassen på midten. Noen nevnte Lass Diarra, jeg ville valgt han foran Frimpong når som helst, men det kommer nok ikke til å skje
 12. Kris-A

  Arsene Wenger

  Hvis det som skjer i klubben vår om dagen er "full kontroll", så vil jeg like å høre din definisjon på "full kontroll". Og når du snakker om Mata og Diarra, så vil ikke alt være bra fordi vi har brukt 40 mill, da hadde alt vært bra fordi vi hadde hentet inn 2 klassespillere som ville hevet nivået i klubben vår umiddelbart..
 13. Kris-A

  Arsene Wenger

  Det som overrasker meg mest med Wenger om dagen, er da han får spørsmål angående signeringer og erstatninger, så svarer han, helt klin seriøs, at vi allerede har signert Jenkinson, Chamberlain, Gervinho, Myiaichi og Campbell, at vi fans ikke må glemme dette.. Av disse er det kun Gervinho som kan regnes som en ordentlig forsterkning! Vi kan da ikke forvente at 17-18 åringer som kommer fra lave divisjoner skal gå inn i laget vårt og utgjøre en stor forskjell? Da noen stiller meg spørsmål angående signeringer, ramser jeg opp de unge gutta som en spøk. Jeg er selvfølgelig glad for at vi henter talenter, og disse gutta virker veldig bra, men Wenger snakker om dem som om det skulle være rutinerte herremenn som skal gå inn å erstatte de vi har mista. Og når Wenger snakker om dem på en slik måte, legger han ikke da et enormt press på skuldrene til disse unge gutta?
 14. Da forsvinner en stor personlighet fra klubben, en ekte Arsenal supporter og en gledesspreder! Eboue var alltid først ut på matta da pause eller sluttsignalet gikk, for å enten gratulere, oppmuntre eller trøste spillerne.. Måten han kom tilbake på etter å ha blitt hetsa av egne fans står det stor respekt av. Jeg så alltid på Eboue som et godt 2. valg på høyreback bak Sagna, men han kunne jo også bekle alle andre roller på høyresiden.. Nå er vel Carl Jenkinson, med noen kamper fra League 2 bak seg, sett på som erstatter. Lykke til videre Manu! Du vil bli husket! Og da forsvant forresten siste spilleren som startet Champions League finalen mot Barca i 2006..
 15. Dzeko, Aguero, Johnson, Silva, Yaya, kanskje Tevez... jeg er redd
 16. Kris-A

  Arsene Wenger

  Ja ser kampen, tapt seg veldig i 2. omgang
 17. Kris-A

  Arsene Wenger

  "- Vi er fornøyde med dem vi har hentet. Jeg tror det hjelper troppen, og det hjelper supporterne å se frem mot sesongen. Vi måtte forbedre kvaliteten i troppen vi hadde, sier Dalglish." Enkelt og greit, her er en manager som har skjønt hva det handler om. Liverpool har virkelig forsterka seg i sommer, etter en sesong langt under pari i fjor. Nå presenterer den ene nysigneringen etter den andre seg på Anfield.. Jeg er lei av å høre at vi "drives fornuftig", Arsenal er en toppklubb med en stolt historie, og skal vi forbli en toppklubb må vi vinne trofeer, og da må vi forsterke de lagdelene hvor vi ikke er gode nok.. At vi ikke har midler er tull, kan vi kjøpe en 17 åring til 12 mill kan vi hente en etablert spiller som kan gå rett inn på laget også menmen, Wenger og styret er tydeligvis fornøyde så lenge det blir topp 4..
 18. Kris-A

  Arsene Wenger

  "Vi har ikke vunnet noen trofèer, men vi har konsistent vært blant topp 4. Vårt mål denne sesongen er den samme. Topp 4 samt kvalifisering til gruppespillet i Champions League. Klarer vi det vil det være det 16 året på rad vi kvalifiserer oss til gruppespillet i Champions League!" Har virkelig ikke Arsenal FC høyere ambisjoner?!
 19. Kris-A

  Useriøse rykter

  http://www.givemefootball.com/premier-league/arsenal-set-for-long-awaited-defender-signing---re Er det Bruno Ecuele Manga, mannen som fylte tomrommet etter Kos i Lorient, som er svaret på våre midtstopper problemer? Er jo virkelig en typisk Wenger signering..
 20. Ikke så dum denne heller trenger noen moral boostere fra youtube nå!
 21. Kris-A

  Arsene Wenger

  Virkelig skremmende.. Det virker nesten som at Wenger nekter å se det alle andre ser, og om han ser det er han for sta til å gjøre noe med det.. Hvert år skriker vi etter forsterkninger der det er åpenlyst at vi trenger det, nesten hvert år har Wenger lovet det, og sikkert som at hovemestern blir full på lillejulaften blir vi skuffa hvert år.. Det er nå for andre sommer på rad at vi skriker etter forsterkninger defensivt, SKIKKELIGE forsterkninger, ikke en fransk 2. divisjons spiller eller en avdanka franskmann. Wenger har til og med godt ut å innrømmet dette, men med to uker til seriestart har enda ingenting skjedd! Spørr du meg burde det første vi foretok oss i sommer vært å få inn en slagkraftig midtstopper, så hadde vi fått satt ett stopperpar i pre season! Er det så mye vanskeligere for oss enn for andre klubber? United solgte O`Shea og Wes Brown, Ferdinand er på vei ned, og de viste de trengte en midtstopper, så hva gjorde de? De kjøpte Phil Jones før noen rakk å blunke.. De trengte en offensiv spiller, de kjøpte Ashely Young. De trengte en keeper, de kjøpte De Gea. Liverpool ville ha Adam, Henderson og Downing, så de kjøpte Adam, Henderson og Downing.. Vi trenger desperat en midtstopper som kan få orden på det hårreisende forsvarsspillet vårt og dødball problemene, så hvorfor kjøper vi ikke det? Er det så mye vanskeligere for oss enn det er for United og Pool? Er vi ikke en attraktiv klubb? Har vi ikke god nok økonomi? Har vi ikke ambisjoner? Damn.. Etter alle mine år som Gooner og medlem på forumet har jeg aldri opplevd en sliken skepsis før seriestart.. Vi skriver 4. August og enda er ingenting avklart angående hverken Cesc, Nasri eller forsvarern(e) Wenger har lovet oss. Og i tillegg til dette har vi blitt bygd opp med rykter rundt Mata, nå ser det ut til at vi skal bli rivd ned der også.. Nei, Arsene.. Håper virkelig du har kontroll
 22. Jeg bestillte min drakt fra Arsenal.com i fjor, jeg fikk pusestoff som du kaller det, det får jeg også alltid i supportershoppen.. Er dette spillerne bruker og Sett en del Liverpool og United trøyer med plastikk trykk, men aldri opplevd det på en Arsenal drakt faktisk
×
×
 • Create New...