Jump to content

Kris-A

Arsenal Norway
 • Posts

  696
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Elverum

Kris-A's Achievements

Seniorspiller

Seniorspiller (4/9)

 1. Trudde Jack skulle bli årets Vermaelen, men det ser vist ut som han klarer å gjenta bedriften fint selv..
 2. Kris-A

  Jack Wilshere

  Sikker på at Jack ikke bare har tatt 4-5 mnd pappaperm?
 3. Kris-A

  Arsene Wenger

  Nå må vi roe oss ned her! Jeg kan være enig i at Wenger sin tid er forbi, og at han har blitt for gammel og sta, men jeg vil ikke se at noen setter spørsmålstegn ved hans betydning for klubben! Arsene er den mestvinnende manageren i Arsenals historie, og han er grunnen til at vi kan kalle oss et topplag og et av de lagene som spiller den vakreste fotballen i verden. Ja det er en stund siden sist, men vi blir fortsatt assosiert med dette. Wenger har fostret opp den ene verdensklasse spilleren etter den andre, og vi har fått en av de vakreste stadioene i verden. Dette fantastiske laget under Graham alle snakker om vant jo faktisk nesten ingenting. I perioden 91-98 vant vi kun en FA cup tittel og Cupvinnercupen av trofeer som betyr noe, så Wenger hadde da faen ikke noen overkommelig oppgave da han tok over. Henry, Anelka, Vieira, Fabregas, Cole, Clichy, Toure, Adebayor, Van Persie, Alex Song osv osv. Alle ukjente gutter i sin tid som Wenger har gjort om til verdensklassespillere. Fa cupen 98,02,03,05, PL 98, 02, 04, 2 x double, C. Shield 98,99,02,04, CL finale 06, CL hver eneste sesong, "the Arsenal way" og ikke minst Unbeaten Season! Det er nå kanskje tid for å bytte ut Wenger, men la oss ikke synke så dypt at vi undervurderer jobben han har gjort i Arsenal!
 4. Kris-A

  Arsene Wenger

  Liker hvert fall at Wenger legger seg flat på pressekonferansen, og sier rett ut at vi har problemer med å forsvare oss. Det første steget mot friskmelding er å godta at noe er feil, dette har dessverre professoren hatt et problem med tidligere. Nå ser det ut som at han godtar virkeligheten, da får vi håpe det skjer noe drastisk også. Godt å se at han ikke prøver å dytte skylden over på dommerne eller uflaks, for det var kun vår egen skyld i dag. Trur vi kommer til å spille Bolton av banen neste helg, og jeg skal bidra med mitt fra tribuneplass!
 5. At vi i 89 hadde tysk preg må jo være fordi vi hadde Adidas som sponsor, og de er jo tyske Henger meg på at 03/04 drakta er en av de vakreste vi har hatt, men synes nesten 04/05 var enda flottere, den hadde på en måte enda mer stil. Den blå bortedrakta fra samme år er også utrolig flott, samtidig de eneste draktene jeg mangler fra nyere tid...
 6. Kris-A

  Useriøse rykter

  Trur det godt er mulig at vi er interesserte, og at vi følger med på han. Moa har hatt en enorm utvikling de siste årene, og er nå en toppspiss som skorer jevnt og trutt i Bundesligaen, en liga som ikke skal undervurderes. Som Drillo sier vil jeg tørre å påstå at han er en av de beste avslutterne i Europa. Han er nok ikke Arsenal materiale riktig enda, men at han kan bli det? Det trur jeg er meget mulig!
 7. YoungGunsBlog Jamie Sanderson Arsenal have confirmed to the BBC they will sign André Santos from Fenerbahçe, subject to a medical and personal terms. virker merkelig at vi skal bekrefte ovenfor BBC og ikke vår egen hjemmeside
 8. Kris-A

  Arsene Wenger

  Hvordan kan han si noe sånt? Vi hadde keeper krise i mange år før Szczesny tok steget frem, i fjor starta Wenger med Almunia som 1. keeper, at det endte opp med polakken var en ren tilfeldighet! Jeg tørr nesten tippe at hadde ikke Almunia blitt skadet hadde han fortsatt vært vår 1. keeper! I mange sesonger sto vi med en middelmådighet i mål, mens vi supportere ropte på ny keeper, og det trur jeg faktisk har kostet oss titler.. At Wenger tar fram dette som et eksempel gjør meg faktisk meget bekymret
 9. Også verdt å nevne at at Frimpong nå selger DENCH t-skjorter sammen med den britiske rapperen Lethal Bizzle, og de går visstnok som varmt hvetebrød skal vi tru sistnevnte HER kan du kjøpe din helt egen DENCH t-shirt!
 10. Herregud Viasat 4 og reklamene deres..... Gruppe F forresten, siste lag som ble trukket
 11. Kris-A

  Useriøse rykter

  Helt enig, vi har kun en stjerne stopper, Vermaelen, og de andre er gode når de spiller med han, fordi da føler de seg sikre og trygge.. Så hva skjer når Vermaelen blir skada? Velger å skrive når, fordi dette er Arsenal.. I fjor vil jeg tørre å si at vi kunne vunnet 2 trofeer med en skadefri Vermaelen tilgjengelig, skal vi virkelig gamble på dette i år også? Lærte vi ingentint?
 12. Ønsketrekning; Arsenal CSKA Moskva Basel Otelul Galati Ja takk
 13. Synes Frimpong viste i dag at han har kvaliteter til å bli en topp spiller, men pdd er han langt fra topp Premier League klasse. Han er alt for uferdig for dette nivået, og tenningnivået alt for høyt. Jeg synes han burde få sjansen av og til, mest av alt i cup, men å ha han som backup for Song mener jeg blir å gamble. I jan/feb drar Song til Afrika, og da håper jeg vi har et annet alternativ til den defensive plassen på midten. Noen nevnte Lass Diarra, jeg ville valgt han foran Frimpong når som helst, men det kommer nok ikke til å skje
 14. Kris-A

  Arsene Wenger

  Hvis det som skjer i klubben vår om dagen er "full kontroll", så vil jeg like å høre din definisjon på "full kontroll". Og når du snakker om Mata og Diarra, så vil ikke alt være bra fordi vi har brukt 40 mill, da hadde alt vært bra fordi vi hadde hentet inn 2 klassespillere som ville hevet nivået i klubben vår umiddelbart..
×
×
 • Create New...