Jump to content

Kris-A

Arsenal Norway
  • Posts

    696
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Elverum

Kris-A's Achievements

Seniorspiller

Seniorspiller (4/9)

  1. Kris-A

    Jack Wilshere

    Sikker på at Jack ikke bare har tatt 4-5 mnd pappaperm?
  2. Kris-A

    Arsene Wenger

    Nå må vi roe oss ned her! Jeg kan være enig i at Wenger sin tid er forbi, og at han har blitt for gammel og sta, men jeg vil ikke se at noen setter spørsmålstegn ved hans betydning for klubben! Arsene er den mestvinnende manageren i Arsenals historie, og han er grunnen til at vi kan kalle oss et topplag og et av de lagene som spiller den vakreste fotballen i verden. Ja det er en stund siden sist, men vi blir fortsatt assosiert med dette. Wenger har fostret opp den ene verdensklasse spilleren etter den andre, og vi har fått en av de vakreste stadioene i verden. Dette fantastiske laget under Graham alle snakker om vant jo faktisk nesten ingenting. I perioden 91-98 vant vi kun en FA cup tittel og Cupvinnercupen av trofeer som betyr noe, så Wenger hadde da faen ikke noen overkommelig oppgave da han tok over. Henry, Anelka, Vieira, Fabregas, Cole, Clichy, Toure, Adebayor, Van Persie, Alex Song osv osv. Alle ukjente gutter i sin tid som Wenger har gjort om til verdensklassespillere. Fa cupen 98,02,03,05, PL 98, 02, 04, 2 x double, C. Shield 98,99,02,04, CL finale 06, CL hver eneste sesong, "the Arsenal way" og ikke minst Unbeaten Season! Det er nå kanskje tid for å bytte ut Wenger, men la oss ikke synke så dypt at vi undervurderer jobben han har gjort i Arsenal!
  3. Kris-A

    Arsene Wenger

    Liker hvert fall at Wenger legger seg flat på pressekonferansen, og sier rett ut at vi har problemer med å forsvare oss. Det første steget mot friskmelding er å godta at noe er feil, dette har dessverre professoren hatt et problem med tidligere. Nå ser det ut som at han godtar virkeligheten, da får vi håpe det skjer noe drastisk også. Godt å se at han ikke prøver å dytte skylden over på dommerne eller uflaks, for det var kun vår egen skyld i dag. Trur vi kommer til å spille Bolton av banen neste helg, og jeg skal bidra med mitt fra tribuneplass!
  4. At vi i 89 hadde tysk preg må jo være fordi vi hadde Adidas som sponsor, og de er jo tyske Henger meg på at 03/04 drakta er en av de vakreste vi har hatt, men synes nesten 04/05 var enda flottere, den hadde på en måte enda mer stil. Den blå bortedrakta fra samme år er også utrolig flott, samtidig de eneste draktene jeg mangler fra nyere tid...
  5. Kris-A

    Useriøse rykter

    Trur det godt er mulig at vi er interesserte, og at vi følger med på han. Moa har hatt en enorm utvikling de siste årene, og er nå en toppspiss som skorer jevnt og trutt i Bundesligaen, en liga som ikke skal undervurderes. Som Drillo sier vil jeg tørre å påstå at han er en av de beste avslutterne i Europa. Han er nok ikke Arsenal materiale riktig enda, men at han kan bli det? Det trur jeg er meget mulig!
  6. YoungGunsBlog Jamie Sanderson Arsenal have confirmed to the BBC they will sign André Santos from Fenerbahçe, subject to a medical and personal terms. virker merkelig at vi skal bekrefte ovenfor BBC og ikke vår egen hjemmeside
  7. Kris-A

    Arsene Wenger

    Hvordan kan han si noe sånt? Vi hadde keeper krise i mange år før Szczesny tok steget frem, i fjor starta Wenger med Almunia som 1. keeper, at det endte opp med polakken var en ren tilfeldighet! Jeg tørr nesten tippe at hadde ikke Almunia blitt skadet hadde han fortsatt vært vår 1. keeper! I mange sesonger sto vi med en middelmådighet i mål, mens vi supportere ropte på ny keeper, og det trur jeg faktisk har kostet oss titler.. At Wenger tar fram dette som et eksempel gjør meg faktisk meget bekymret
  8. Også verdt å nevne at at Frimpong nå selger DENCH t-skjorter sammen med den britiske rapperen Lethal Bizzle, og de går visstnok som varmt hvetebrød skal vi tru sistnevnte HER kan du kjøpe din helt egen DENCH t-shirt!
  9. Kris-A

    Useriøse rykter

    Helt enig, vi har kun en stjerne stopper, Vermaelen, og de andre er gode når de spiller med han, fordi da føler de seg sikre og trygge.. Så hva skjer når Vermaelen blir skada? Velger å skrive når, fordi dette er Arsenal.. I fjor vil jeg tørre å si at vi kunne vunnet 2 trofeer med en skadefri Vermaelen tilgjengelig, skal vi virkelig gamble på dette i år også? Lærte vi ingentint?
  10. Synes Frimpong viste i dag at han har kvaliteter til å bli en topp spiller, men pdd er han langt fra topp Premier League klasse. Han er alt for uferdig for dette nivået, og tenningnivået alt for høyt. Jeg synes han burde få sjansen av og til, mest av alt i cup, men å ha han som backup for Song mener jeg blir å gamble. I jan/feb drar Song til Afrika, og da håper jeg vi har et annet alternativ til den defensive plassen på midten. Noen nevnte Lass Diarra, jeg ville valgt han foran Frimpong når som helst, men det kommer nok ikke til å skje
  11. Kris-A

    Arsene Wenger

    Hvis det som skjer i klubben vår om dagen er "full kontroll", så vil jeg like å høre din definisjon på "full kontroll". Og når du snakker om Mata og Diarra, så vil ikke alt være bra fordi vi har brukt 40 mill, da hadde alt vært bra fordi vi hadde hentet inn 2 klassespillere som ville hevet nivået i klubben vår umiddelbart..
  12. Kris-A

    Arsene Wenger

    Det som overrasker meg mest med Wenger om dagen, er da han får spørsmål angående signeringer og erstatninger, så svarer han, helt klin seriøs, at vi allerede har signert Jenkinson, Chamberlain, Gervinho, Myiaichi og Campbell, at vi fans ikke må glemme dette.. Av disse er det kun Gervinho som kan regnes som en ordentlig forsterkning! Vi kan da ikke forvente at 17-18 åringer som kommer fra lave divisjoner skal gå inn i laget vårt og utgjøre en stor forskjell? Da noen stiller meg spørsmål angående signeringer, ramser jeg opp de unge gutta som en spøk. Jeg er selvfølgelig glad for at vi henter talenter, og disse gutta virker veldig bra, men Wenger snakker om dem som om det skulle være rutinerte herremenn som skal gå inn å erstatte de vi har mista. Og når Wenger snakker om dem på en slik måte, legger han ikke da et enormt press på skuldrene til disse unge gutta?
  13. Da forsvinner en stor personlighet fra klubben, en ekte Arsenal supporter og en gledesspreder! Eboue var alltid først ut på matta da pause eller sluttsignalet gikk, for å enten gratulere, oppmuntre eller trøste spillerne.. Måten han kom tilbake på etter å ha blitt hetsa av egne fans står det stor respekt av. Jeg så alltid på Eboue som et godt 2. valg på høyreback bak Sagna, men han kunne jo også bekle alle andre roller på høyresiden.. Nå er vel Carl Jenkinson, med noen kamper fra League 2 bak seg, sett på som erstatter. Lykke til videre Manu! Du vil bli husket! Og da forsvant forresten siste spilleren som startet Champions League finalen mot Barca i 2006..
  14. Dzeko, Aguero, Johnson, Silva, Yaya, kanskje Tevez... jeg er redd
  15. Kris-A

    Arsene Wenger

    Ja ser kampen, tapt seg veldig i 2. omgang
×
×
  • Create New...