Jump to content

Hvilke nye spillere ønsker dere?


ashcole3
 Share

Recommended Posts

jeg ønsker meg Adriano og Daniele Bonera. ser ut so noen veldig gode spillere.

 

det hadde vært gøy å vinne neste sesong som blir vår siste på¨Highbury. til denne anledningen hadde det vært gøy å kjøpe noen gode spillere for å nå dette målet.

 

eller hva mener så dere???????????????????????????????????????????? :D ;) ;) :unsure: :blink:

Link to comment
Share on other sites

Guest Sir Jørgen Hoel

Ha verre kjekt mæ Adriano ja, men e tru itj åss fåren :blink:

e ha tøkt det ha verre kjekt med en keeper, frey kanskje :unsure: og en ny mittstopper lucio, king, bonera, mexes, heitinga :D hehehehehehehehe

Link to comment
Share on other sites

Guest Sir Jørgen Hoel

Ha verre kjekt mæ Adriano ja, men e tru itj åss fåren :blink:

e ha tøkt det ha verre kjekt med en keeper, frey kanskje :unsure: og en ny mittstopper lucio, king, bonera, mexes, heitinga :D hehehehehehehehe

Link to comment
Share on other sites

Guest Arsenal_4ever

Jeg ønskr meg Kaka, Sedorf og.....Alessandro Nista, alle tre fra Milan riktignok, men er spesielt impornert over Sedorf. Passningene hans og....nei assa....det er bare så bra :blink:

Men jeg vet ikke helt hvordan de ville ha passet inn i Arsenal spillet da...... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Guest Alex89

Jeg ønsker meg Owen, S.W.P, Valdes, Mexes, King, Ifil, Gattuso, Essien og Fernando Torres! Og da vil ingen lag i verden klare og stille opp mot oss :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Arsenal 4 ever

Jeg ønsker meg gattuso, kompany (ung og lovende spiller), frey og adriano!!!

da ville laget vært slik:

Frey

 

Lauren Toure Campbell Cole Benk:Lehman

Kompany

Ljunberg Viera Gattuso Reyes Eboue

Pires

Adriano Henry Fabregas

 

 

Ingen ville klart å slå oss med dette laget, eller hva?? :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Arsenal 4 ever

ops!! litt feil det over!!!

laget ville vært slik:

Frey

 

Lauren Toure Campbell Cole

 

Ljunberg Viera Gattuso Reyes

 

Adriano Henry

 

Benk: Lehman

Kompany

Eboue

Pires

Gilberto

Link to comment
Share on other sites

Jeg føler at vi trenger en keeper (selvfølgelig), midtstopper (føler meg ikke helt trygg på Toure) og en spiss (all ære til Bergkamp, men jeg syns at denne sesongen bør bli hans siste).

 

Jeg ønsker meg følgende spillere:

 

Andreas Issakson - stabil og god keeper, som ikke blir for dyr.

 

Lucio - et mirakel av en midtstopper, som er både sterk og rask, god til å lese motstanderens spill og takler som en okse. Men han kan bli litt for dyr.

 

Michael Owen - Superrask goalgetter, som vil passe godt inn i laget med sine offensive løp. Kan bli en del av bytteavtale med Real Madrid dersom Reyes vil hjem, noe man kan mistenke på det demotiverte spillet og holdningen hans i det siste.

 

Ellers har Figo gått ut tidligere og sagt at han vil avslutte i England, og det kunne jo være en interessant spiller på laget hvis vi får han som bosmanspiller. Riktig nok er han litt gammel, men det er bare en tanke fra min side.

 

Med årets transferbudsjett mener jeg disse spillerne bør være overkommelig.

Link to comment
Share on other sites

Tja, masse spennende her, men skal en være litt realistisk så er vel Lucio utelukket... Han kan vi rett og slett bare glemme...Det samme gjelder Adriano og halve Milan som ble nevnt her... :D

 

Keeper: Fortsatt håp om Cudicini, men la gå, jeg stiller meg bak de som mener Isaksson er en god mann for oss....Han har jeg dessverre ikke sett så ofte at jeg kan gå 100% god for ham. La oss si 50 mill for Cudicini eller Isaksson.

 

Midtstopper: Hva med Chivu? Har sett han har vært nevnt tidligere her.... Sliter med økonomi i Roma, og Chivu er fortsatt ung. Er ikke så lenge siden han var blant de beste i Europa (under Ajax). I tillegg er han venstrefotet, så han blir perfekt sammen med Campbell.. Vil vel koste oss rundt 80-100 mill tenker jeg. I tillegg kan vi snappe opp Samuel Kuffour gratis fra München. Har uttalt han vil til oss, og vi skal selge Cygan, så grei som squad player....

 

Midtbane/vinger: Her trenger vi definitivt ikke forsterke ennå (mi mening igjen). La oss prioritere det som virkelig trengs.

 

Spiss: Drømmer om Torres i spann med Henry. Kommer til å koste skjorta, men da har vi spiller i 10 år fremover. Mulig klarer Dein å trylle frem en lignende avtale med Atletico Madrid som med Sevilla. Hørte noen fra BBC nevne at den avtalen er blant de beste som er laget... Koster oss lite i begynnelsen, men kan øke med champions league suksess (og med slik suksess så er pengene allerede inntjent).

Utenom Torres så kan jeg ikke se så utrolig mange. Mange gode spisser, men enten helt umulige å hente, eller begynt å bli gamle....

 

 

Jeg mener at med disse 3-4 spillerene + langt færre skader enn i år, så er vi kapabel til å bli best igjen.... :D

Link to comment
Share on other sites

Guest FabregasNr.15
jeg ønsker meg Adriano og Daniele Bonera. ser ut so noen veldig gode spillere.

 

det hadde vært gøy å vinne neste sesong som blir vår siste på¨Highbury. til denne  anledningen hadde det vært gøy å kjøpe  noen gode spillere for å nå dette målet.

 

eller hva mener så dere???????????????????????????????????????????? ;)  ;)  ;)  :D  :D

2648[/snapback]

Adriano er vel noe vi bare kan drømme om, men han ække så gærn.

Vi trenger sårt en ny keeper Wenger burde ha kjøpt Frey eller Hildebrand i januar.

en ny forssvarspiller hadde heller ikke vært så halvgærent.

Link to comment
Share on other sites

Guest sir wenger

kan tenke meg Rosicky til klubben, tror han kan tilføre klubben veldig mye, en genial spiller mener no jeg da, men en stopper og en keeper av lvalitet er også noe og bruke de 500mill wnger har fått til disp:)

Link to comment
Share on other sites

Med Lucio, Casillas, Gattuso og Bojinov da skulle det vært vanskelig å slå oss men jeg mener at en ny keeper og satsing på Quinsy og Lupoli på topp sammen med Henry er det viktigste, for de to unge har en strålende fremtid og det ville egentlig vært feil å putte både dem og de andre ungdommene i klubben nedover rangstigen. I år har mange sagt at vi har lagt for mye press på ungdommene men det lønner seg for til neste år har alle de som har spilt i år mer erfaring og trenger ikke å bli testa så mye før de blir hivi innpå i kamp etter kamp.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hvilke nye spillere jeg ønsker? Hehe.. <_<

Vi trenger vel en ny keeper, selv om Jens viser fremgang.. Kameni og Leo Franco i A.madrid buret er begge keepere som har imponert meg, særlig Leo franco. Hadde ikke skadet om Wenger hadde hentet en av dem!

Ellers ville en spiss som Torres vært noe, men det er vel urealistisk..

Alberto Gilardino, er en spiss jeg ville likt å se i Arsenal trøya! B) 22 år, per idag på andreplass på toppscorer-lista i Italia med 16 mål for middelmådige parma. Han ligger foran navn som Adriano, Zlatan og Shevtschencko.

Ellers har jeg alltid ønsket meg Aimar til Arsenal.. :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg ønsker neste å se Timo Hildebrand mellom stengene på Highbury neste år, fantastisk keeper med STOR fremtid.

 

Kunne tenke meg Benficas høyreback Miguel ( trolig verdens beste på plassen sin ), vi har Eboue og Lauren men husk at kun det beste er godt nok dersom vi skal hevde oss i mesterligaen . Miguel er en moderne back som ville passet Arsenals spillestil perfekt. Han har kondisjon og innsatsvilje på høyde med Toure i fjorårssesongen og offensive kvaliteter i verdensklasse.

 

På midtstopperplass kunne jeg tenkt meg å se Lucio fra Bayern. En spiller som ville utfylt Sol på en mesterlig måte, bidrar med både fart og duellstyrke.

Tror faktisk vi ikke trenger å forsterke med mer enn en midtstopper, for med Sol, Senderos og Kolo fra før så skulle vi ha bra dekning.

 

På midtbanen trenger vi i mine øyne kun en forsterkning, uavhengig om Edu velger å forlate oss. Ballack ville i mine øyne vært den perfekte makker både for Vieira og Gilberto, han er en av verdens mest komplette midtbanespillere og han er det Arsenal har manglet siden Petit pluss litt til.

 

På høyreving burde vi hatt en til som holder høy internasjonal klasse i tillegg til Freddie.

Wright-Phillips ville da i mine øyne vært den beste å investere i. Ligner veldig på Freddie og er ung og sulten.

 

På topp har vi minimale problemer NÅ, men når Dennis takker for seg tror jeg at det trengs en erstatter i verdensklasse til Highbury/Emirates.

Michael Owen passer Arsenals spillestil perfekt og er veldig godt egnet til å avslutte våre kremangrep. Han sliter med lite spillestil i Madrid og vil derfor ikke være svinaktig dyr. Wenger: Her kan du gjøre et røverkjøp! :P

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...