Jump to content

David Moyes


Charlie George

Recommended Posts

Ser ikke at dette er nevnt på forumet...

 

Evertons David Moyes er kåret til årets manager i England. Dermed tok han innersvingen på favoritten José Mourinho. Meget gledelig med tanke på den enorme forskjellen når det er snakk om midler. Everton solgte sine to største navn, men endte opp med fjerdeplass i ligaen.

 

Fullt fortjent og meget imponerende!

Link to comment
Share on other sites

Moro at Moyes vant, og med ytterst begrensede midler har han gjort en kjempejobb med dette Everton-laget, som tross alt var nevnt som dumpekandidat før sesongstart (og det var FØR de solgte Rooney). Likevel var det litt merkelig at Mourinho ikke vant, penger eller ikke. Uansett hvor rik man er, den prestasjonen Chelsea har gjort savner sidestykke. Det eneste de ikke klarte var å kopiere Arsenal fra i fjor, og gå hele sesongen ubeseiret. De var rimelig nære får man si....

Link to comment
Share on other sites

ja det satt som ett skudd at Moyes vant foran Mourinho.helt utrolig prestasjon Moyes har fått til i år. neste år så blir det 2. plass etter Arsenal. da går Manshit på trynet ut av PL og Chelski klarer å rote seg bort i spillersvindel som fører dem ned til Conference League.

Link to comment
Share on other sites

Guest Young Gun

Fullt fortjent! han mistet sin største stjerne i Wayne Rooney! (vi må bare innrømme at rooney var en stor stjerne i everton og at han ikke blir noen mindre stjerne i ManU) Likevel har han klart å lede everton til 4.plass og champions league, og om Liverpool skulle stjele denne siste kvalik plassen vil jeg bli veldig skuffet! de har ikke fortjent det..

Høyt høyt hipp hurra for Everton og en av premier leagues beste trenere i David Moyes!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...