Jump to content

Gratis fotballmagasin


arsenal_1886

Recommended Posts

Som alle vet får vi i suporterklubben verdens beste blad seks ganger i året (tror det var seks), men noen som ofte har hatt lyst enda et fotballmagasin hjem i postkassa. Da har du jo alltid FireFireTo og andre lignende blader, men disse koster jo litt penger... Men nå har det kommet et nytt alternativ, og dette er gratis. Altidfotball.no lager et eget blad. Dette er helt gratis og du trenger ikke engang å betale porto. Har selv bestilt magasinet, og venter spent på første nummer.

 

for mer info, se:

http://www.alltidfotball.no/artikkel/vi-la...et-nytt-magasin

 

For å bestille, se:

http://www.alltidfotball.no/magasin

Link to comment
Share on other sites

Virker jo litt merkelig dette her. Alle kan skrive de skal gi noe gratis så lenge de får noen til å dekke tapet. Virker som et triks for å folk på sidene spør du meg.

Helt enig!

Dette er for godt til å være sant!

Tenk på stoffet, arbeiderne, trykk osv. Dette koster penger, da kan de ikke gi det gratis.

 

Lureri :)

Link to comment
Share on other sites

Skaptisk til sånn gratis ting uansett hva det er <_< :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Har ikkje fått det enda men er det noken andre som har fått det ???

 

nix.. Og det ser ikke ut som det heller.. Kanskje noen bør sende en mail til de og spørre om dette virkelig er sant, og hvor mange medlemer de trenger til??!

Link to comment
Share on other sites

Hentet fra artikkelen:

 

* Vi vil selvfølgelig ikke sende deg noe annet eller misbruke adresseopplysninger på noen som helst måte. Dette gjelder både e-post og vanlig adresse.

 

- Neida sikkert ikke.

 

Lurer du fortsatt på noe er det bare å sende en e-post til magasin@alltidfotball.no, så lover vi å svare.

 

- Det var en merkelig formulering. "så lover vi å svare". Må man love å svare altså? Trodde det var ganske naturlig å få svar uansett når man først sender en forespørsel.

 

For å få finansieringen på plass er vi avhengige av at et visst antall abonnenter har registrert seg.

 

- Jaha? Ettersom dette bladet skal være såpass bra og gratis etc så burde man kanskje ha finansieringer på plass før man går ut med artikler om dette. (eller kanskje det er en slik pyramide-ting på en måte hvor Alltid fotball får noen kr for hver person som melder seg på).

 

Syns de greiene der var ganske useriøst. Man lover og lover, men det er en fordel å vise frem produktet skal man kunne bli tatt seriøst. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

har fått svar fra han nå og det ser dårlig ut med dette bladet, her er hva han skrev:

 

Hei Jens Kristian,

 

Skjønner at du kanskje er skuffet over dette, men det har seg slik at vi er totalt avhengige av at noen skyter inn et betydelig beløp før dette prosjektet kan realiseres. Vi lovet aldri noe fra starten av, men snarere opplyste om at det er mye som må "klaffe" før dette blir virkelighet. Status pr dags dato er at det meste egentlig er i boks, men vi mangler de berømmelige pengene som trengs. Dette er snakk om såpass mye at vi ikke har sjans til å gjøre det uten en ekstern investor, fordi vi vil være hundre prosent sikre på å kunne drive magasinet i minst ett år hvis vi først starter.

 

Håper dette var litt oppklarende,

 

MVH

Eirik Solberg

 

 

dvs: ikke noe blad i nærmeste fremtid.. :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...