Jump to content

taugooneren

Arsenal Norway
  • Posts

    1,672
  • Joined

  • Last visited

About taugooneren

  • Birthday 01/18/1994

Contact Methods

  • MSN
    joifisk@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    joifisk@yahoo.no

Profile Information

  • Location
    Tau, Strand, Rogaland

Recent Profile Visitors

1,103 profile views

taugooneren's Achievements

Trener

Trener (6/9)

  1. Tydelig at vi er desperate på å beholde RvP når vi plasserer et hollandsk flagg på armene. Får håpe det funker
  2. Jo, jeg ser den. Forumet er uforandret siden jeg så mine første dager her i 2006. Det tror jeg likevel ikke trengs en ekstra administrator til for å gjøre. Det er vel heller noe som først må bestemmes i Arsenal Norway, og hvis de bestemmer deg for å bruke penger på oppgradering av forumet, så tipper jeg at det er gjort med ett eller to klikk (uten å være helt sikker). Men jeg ser jo helt klart hvor du vil hen
  3. Jeg mener som mange andre at det blir feil å kaste Wenger ut dørene nå. Naiviteten hans er til en viss grad frustrerende til tider. Han feilet på den såkalte 5-årsplanen. Likevel tror jeg at Wenger er rett mann til å hove inn trofeer på the Emirates. Hvorfor? Fordi jeg tror at Wenger har vært uheldig. Jeg tror at Wenger har mye mer peiling på fotball enn de aller fleste av oss. Han ønsker suksess med å gjøre det på hans måte og han har vært utrolig nære opptil flere anledninger. Hadde ikke Eduardo brukket foten oppi Birmingham og de hadde utlignet, tror jeg at vi hadde vært mestre for tre år siden. Hadde ikke Koscielny og Almunia og rotet seg oppi hverandre på Wembley i februar, tror jeg at vi hadde vært framfor United med flere poeng med seier på Emirates på søndag. Så små tror jeg at marginene er. Hadde dette gått seg til så ville vi sett på Wenger som en manager som utenkelig kunne sparkes. Wenger er ikke feilfri, overhodet ikke, det er ikke det jeg sier, for Wenger kunne overlatt mindre til disse ørsmå marginene med små enkle, men svært viktige grep. Nå har tross alt Wenger mer eller mindre innrømmet at han har gjort ting feil, så jeg tror det er en veldig god start foran the next campaign. Arsene knows (i think)
  4. Hehe, ikke for å virke frekk eller uhøflig eller noe, men uten å være 100% sikker, så tipper jeg at administreringen av dette diskusjonsforumet går på mer eller mindre autopilot. Virker som om moderatorene gjør det meste av moderering på selve forumet, mens hovedoppgaven til admin sannsynligvis er å godkjenne nye medlemmer og svare på eventuelle henvendelser. Tror du har lite å bekymre deg over, Legend
  5. Tipper at det er favoritten til Arshavin også!
  6. Ja! Helt klart min favoritt. Jeg kan ikke huske at vi har hatt en finere bortedrakt, dog jeg likte veldig godt den hvite vi hadde i 07/08, men den du har der overgår det meste!
  7. Gibbs! Jeg tror virkelig han kan overta rollen til Clichy med glans, problemet hans er som alt for mange andre i troppen vår; han er skadeforfulgt, så jeg vet ikke. Kanskje vi måtte fått inn en i tillegg hvis Clichy forsvinner ut.
  8. Seriemester 2010/2011 blir det laget som har vært minst dårlige. Det er en tittel jeg gledelig ser for meg går til Arsenal. Så lenge det står 2011 etter 2005 på Emirates til neste sesong, så er jeg fornøyd
  9. Nei, den var absolutt ikke lett å skjønne.
  10. Ok, Safe Hands, jeg er en del mer begeistret over Almunias første omgang, enn hva Ben Elfen later til her, men jeg mener likevel at mennet har sin plass i honnøren.
  11. Enorm brøler tok sted: Ashburton Grove, London N5, rundt klokken 21:50, norsk tid.
  12. Hva var det egentlig som i dine øyne, Chaz, førte til en som ikke er en god gooner? Jeg synes det er helt i orden å kritisere Almunia for det første målet (ikke det andre). En keeper som skal spille i en klubb som Arsenal har i mine øyne rett til å få honnør når det fortjenes og kritikk når det gjøres en dårlig jobb. Jeg tror at de aller fleste her inne er enige i at han grunnen til at vi fortsatt er med, men det blir jo feil å ignorere den enorme brøleren han hadde, det skal jo kunnes forvente at en Arsenal keeper skal ta den? Ja, jeg vet at det blir et MEN, men det er jo et faktum! "Almunia storspilte i første omgang, men hadde en kjempe tabbe i andre omgang." Les i aviser og du finner dette mennet over alt. Rett og slett pga. at det mennet ikke er noe annet enn et faktum. Fordi at han spiller tidenes første omgang, synes jeg det blir helt feil at det skal skygge over den store tabben. Hvor mener du grensen går for at han hadde fortjent litt pepper, Chaz? To tabbemål, tre? Når han slipper inn et så åpenbart tabbemål syns jeg at det er et fortjent MEN han får i honnøren. Personlig syns jeg at BE har gitt den honnøren Almunia fortjener og den kritikken han fortjener, så jeg ser ikke helt hvorfor du hisser deg sånn opp Uansett; god påske til dere alle!
  13. Det at Arsenal fortsatt er med i CL er uten tvil takket være Almunia. Når det er sagt er jeg 100% på side med BE. Almunia har vært grunnen til masse poengtap denne sesongen og som påstått av en debattant på forumet så ville Arsenal ledet serien med flere poeng om vi hadde byttet keeper med United eller Chelsea. Det så man klart forskjellen på i siste kamp mot Chelsea. Chelsea med en enorm trygghet bakerst, mens stikk motsatt hos oss. Jeg er en Arsenalsupporter og ønsker klubben alt godt og det innebæres at noe gjøres med keeperplassen til sommeren. Det vil jeg påstå at er et helt lovlig å ønske. Det er et ønske for Arsenals fremtidige suksess, så jeg vil ikke se på meg selv som en mindreverdig gooner av den grunn.
  14. taugooneren

    Thierry Henry

    Jeg trodde nesten at det var en tradisjon å hylle legenden i det han entrer banen, men bue på ham i det han får ballen for da er han i motstanderens trøye. Litt symbolsk på en måte. Men hvis det ikke er sånn og at de som buet var av oyvindhermans kaliber, så er det skremmende at vi har så mange, ekstremt utakknemlige gooners blant oss. FLAUT!
×
×
  • Create New...