Jump to content

Birger

Arsenal Norway
  • Posts

    774
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Birger

  1. Birger

    Tippekonkurransen

    Man C 1-1 Arsenal U, FM: Yaya Toure
  2. Noen som vet hvorfor Chelsea spiller kamp i dag?
  3. Å vips var det 2-1 til Chelsea -.-
  4. Villa leder 2-1 over Chelsea. Står dette resultatet seg, vil vi med seier idag og i henge kampen ligge a-poeng med Chelsea.
  5. Birger

    Tippekonkurransen

    Arsenal 4 - 2 Portsmouth H FM; RvP
  6. Birger

    Kolo Touré

    http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/art...hp?artid=565377 Hva er det med spillere som forsvinner? Det første de gjør er å kritisere gammleklubben.
  7. Birger

    Kolo Touré

    Det er rett og slett bare trist. Men jaja, takk for noen minnerike år Kolo. Du har alltid vert en av favoritt spilleren mine. Nå håper jeg Wenger har en bra plan....
  8. Er selv 188 høy og normal bygning ca. 80 kg. Anbefaler deg å kjøpe "L" fra arsenal.com. Kjøpte årets bortedrakt i L, og den sitter perfekt. Skal sies at jeg ikke liker når t-skjorten sitter klistret til kroppen, så den er ikke stram og heller ikke for stor. Har den hvite bortedrakta 07/08 i "M" og kjenner at den er litt liten nå. Så jeg tror du skal gå for "L". OnT: Vet ikke helt hva jeg syntes om drakta. Med første øyekast så den stygg og kjedelig ut. Og som andre her, er jeg skeptisk til kragen. Men, men den blir sikkert fin når vi skal knuse manu neste år på Old Trafford. Likte bedre årets bortedrakt, skulle bare hatt den...
  9. NÅ må det være avgjort! Underholdningen skal dem ha for, begge to.
  10. Og godt er det, ingen pokaler til Loserpool i år heller!
  11. ...Og da er Macheda-skryte startet for fullt. Er det mulig... http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/art...hp?artid=552251
  12. Det hadde vært helt forferdelig.... Håper den kommentaren var ironi, Birger. Hvis ikke har du virkelig ikke forstått det... Må desverre skuffe deg der, Ravenghost. Jeg tåler veldig mye, men Liverpoolfansa her jeg bor er helt forferdelig. Og det flyter av dem... En seier, og dem er best i verden!!! Da er det bedre med Manu som ikke er like galne.
  13. Det hadde vært helt forferdelig....
  14. Der sendte dommeren Liverpool videre i CL....
  15. Birger

    Tippekonkurransen

    Arsenal 5-0 Fulham FM: Arshavin
  16. Jeg kan si den billetten jeg kjøpte til Roma i CL kostet 740 kr via AN. Ble overrasket at det var så billig. Var det trekning eller? 740 kr er jo kjempepris med tanke på kampen. Hvor på stadion? Ja det var trekning. Har ikke fått vite enda hvor på stadionen vi skal sitte.
  17. Jeg kan si den billetten jeg kjøpte til Roma i CL kostet 740 kr via AN. Ble overrasket at det var så billig.
  18. VG: "Gigantoppgjør i FA-cupen" Jeg måtte le da jeg leste dette. Giganten United som kjemper i toppen i PL, mot giganten Tottenham som kjemper i bunnen av PL. VG er kjendt for å få det til. Link: www.vg.no (Du må bla ned litt, så finner du det). Edit: Oii, Manchester U. - Tottenham 0 - 1 Pavlyuchenko (5).
  19. Ser ut til at Liverpool går på en liten smell mot Everton. Er 1-1 med få minutt igjen. Kjenner jeg Liverpool rett får de ett mål to minutter på overtid. Edit: Evju kom meg i forkjøpet.
  20. Angående krasjet til Ronaldo. "Noen mente Ronaldo rullet rundt utenfor bilvraket i fem minutter før han fant ut at han faktisk ikke var skadet. Andre mener Sir Alex Ferguson er rasende på veggen, som var altfor tøff med portugiseren. Mens noen mener han bare filmet, og at tunnelen aldri var nær ham. "
  21. Birger

    Tippekonkurransen

    Arsenal 3-1 Bolton H FM: V.Persie
  22. Birger

    Useriøse rykter

    "Arsenal, Everton and Manchester City are battling it out to sign St Etienne striker Bafetimbi Gomis for £9.5m. Gomis, 23, has been told he can leave in January and is desperate to show he can compete against the best defenders in England. Arsene Wenger knows a great deal about the prolific forward and is keen to add more firepower to his squad." http://www.sport.co.uk/news/Football/12061..._for_Gomis.aspx Har aldri hørt om mannen.
  23. Takk for postingen gunnersfan! Fantastisk video. Fikk frysninger og nesten en tårer i øynene da jeg såg første delen av filmen. Raidet til Walcott mot pool, Fabregas mot Milan, Bendtner mot Totteham, Flamini mot Newcastle. For en fantastisk sesong vi hadde ifjord. Trist med skaden til Eduardo som også er med. En av de beste fotballfilmene jeg har sett på lenge.
  24. Birger

    Tippekonkurransen

    Arsenal 5 - 0 Plymouth H FM: V.Persie
×
×
  • Create New...