Jump to content

n1ck

Arsenal Norway
 • Content Count

  845
 • Joined

 • Last visited

About n1ck

 • Rank
  Rutinert spiller
 • Birthday 04/23/1991

Contact Methods

 • MSN
  blast_91@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.gunners.no

Profile Information

 • Location
  Haugesund
 • Interests
  Arsenal <3 Arsenal <3 Arsenal <3 Arsenal <3 Arsenal <3 Arsenal <3 Arsenal <3 Arsenal <3 Arsenal <3 Arsenal <3 <br /><br /><br />Fotball er livet uten tvil !!
 1. Se på kamp programmet til Arsenal de neste ukene.. Jeg mener personlig at det er mye kjekkere å vinne en liga enn å tape ligaen for å bruke de mest rutinerte spillerene i en FA cup. Det er slike kamper en skal "prøve" ut forskjellige formasjoner og spillere ikke ellers. Arsene knows best!!
 2. Da var Arshavin nr. 23 bestilt på Arsenal.com Endelig en ny drakt i hus! Håper dette ikke blir en flopp da..
 3. n1ck

  Tippekonkurransen

  Arsenal - Bolton 1-0 H FM: Adebayor
 4. Må hive meg på her å sende inn en jeg også Joda, alt er mulig for dere. Lykke til i "The Championship"
 5. Jeg har bare en ting og si! THEOOO!
 6. n1ck

  Live Chat?

  Går faktisk også ann å diskutere kampen i pausen, hadde vært greit med en Chat da istede for å rote til kamp-tråden Ikke at jeg kommer til å bruke chaten så mye, men ja til dette forslaget
 7. Norges herrelandslag.......
 8. n1ck

  Samir Nasri

  Samir Nasri Et fint lite klipp med noen finter og noen skudd fra den nye Arsenal gutten (kanskje) En ny franskmann i troppen. Er det ikke typisk wenger å la en franskmann gå og kjøpe en ny en?
 9. n1ck

  Bildelek!

  Finn et bilde på nettet, kopier linken til bilde, etter på trykker du på "Insert Image" (treet) på toolboksen Så limer du inn linken, da skal det fungere PS: Jeg er ikke den beste forklareren i huset, men håper du skjøntee det
 10. Her var bortedrakten langt penere. Faktisk veldig fin. Men hjemmedrakten er fremdeles stygg i mine øyne. De hvite stripene er alt for voldsomme og tykke. Skal vi ha hvit på drakten (noe vi alltid skal), så skal hele armene være hvite, ikke bare en tykk stripe! Sant det du sier her Helmik'n. Den er fremdeles stygg i mine øyne også. Det passer ikke helt inn med de tykke stripene. Hadde blitt penere med en liten hvit stripe på sidene (slik gullstripen fra denne sessongen)
 11. Har hånden min oppe nå, men tviler på noen ser då så jeg må også kommentere. Som vi ser så er det mangen spillere som er linket oss som spiller Afrikamesterskapet, så det Wenger bør tenke på er å kjøpe noen spillere som kan være i klubben hele året og ikke mister all konsentrasjonen pga. Afrikamesterskapet.
 12. Blir urealistisk å tenke at Wenger kommer til å kjøpe en som erstatter Flamini. Wenger kommer nok til å gi Gilberto sjangsen.. Trist, men men.
 13. Hjemmedrakt 04/05: Bergkamp Bortedrak 04/05 : Pires Hjemmedrakt 06/07: Henry Hjemmedrakt 07/08: Fabregas Bortedrakt 07/08: Hleb Tredjedrakt 07/08: Flamini Har også tre hjemmedrakter hengene på veggen som det står; Winners 98, Winners 02 og Winners 04 på
 14. Herlig seier, herlig kamp og herlig at Ade puttet tre mål Nå er jeg på skinnene igjen mot 1000 lappen. Jeg og en kompis veddet før sessongen hvem som kom først av Torres og Adebayor på toppscorerlisten
×
×
 • Create New...