Jump to content

Noname

Arsenal Norway
 • Content count

  391
 • Joined

 • Last visited

About Noname

 • Rank
  Juniorspiller

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,081 profile views
 1. Noname

  2018.07.14 - 2018.08.04 Pre-season

  Synes Rowe imponerte i første omg!
 2. Noname

  2018.07.14 - 2018.08.04 Pre-season

  Ikke spesielt fin den nye bortedrakten..
 3. Noname

  Unai Emery

  Han er en sånn fyr som klarer å bli bortvist til tribunen under kamp, som assistent. Den eneste haken jeg er ser er at flere av de nye i støtteapparatet er (svært) begrenset i engelsk. Håper det kommer seg raskt. For de som så pressekonferansen i går så virket det som at Emery hadde øvd inn et par svar på spørsmål han tenkte ville komme og dro dem litt sånn i tide og utide. Greit nok at han er tøff som tør å stille opp og ta det på engelsk osv, men jeg håper inderlig kommunikasjonen på treningsfeltet er hakket smoothere og mer effektiv.
 4. Noname

  VM chit chat

  Var noe fryktelig spursy over den kampen der ? Gleder meg til å lese reaksjonene i engelsk presse imorgen!
 5. Noname

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Da var Matteo Guedouzi også i boks. Spiller defensiv midtbane og skal være et bra talent på FM. Ellers har han like syk sveis som David Luiz.
 6. Noname

  Lucas Torreira

  Haha! Det er jo helt rått å gi Elneny 4eren, for så å signere en ny (og bedre) i samme posisjon.
 7. Noname

  Lucas Torreira

  Nå har Sampdoria (i likhet med Leverkusten) kommet arsenal i forkjøpet og bekreftet på sin Twitter-konto at Torreira har signert! For et Vindu, all business gjort til pre-season!! Snakk om umiddelbar endring
 8. Noname

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Ornstein skriver nå at Arsenal kommer til å gjennomføre to medicals i dag. Lucas Torreira fra Sampdoria og Matteo Guedouzi fra Lorient. Arsenal skal også se ser ferdig med aktiviteten på overgangsmarkedet for sommeren. Torreira synes jeg så klasse ut i VM. Håper han kan komme opp på det samme nivået hos oss (og utvikle seg videre), da begynner midtbanen å se sterk ut! Sistnevnte har jeg aldri hørt om, men skal visst være et bra talent. Spiller også sentral midt. For øvrig går jeg ut ifra at "ferdig" ikke betyr at vi er ferdig solgt ("utlånt"). På Arsenal.com har vi nå 27 spillere i førstelagstroppen (hvis man kun inkl AMN av unggutta). Herunder fire keepere, Leno, Cech, Martinez og Ospina. Videre har vi spillere som Jenkinson, Asano, Perez, Campbell og Akpom registrert i førstelagstroppen som jeg ikke vil tro får mye spilletid kommende sesong. Kunne tenkt meg at vi solgte mange av disse og heller satser på unggutter som Nelson, Willock og Nketiah. I tillegg har vi et "issue" på stopperplass med 5 (6 hvis du inkl Kos fra nyttår) stoppere. Her vet jeg ikke hva planen er. Chambers hadde en god sesongavslutning i fjor og jeg kan se for meg at Mavropanos kan ha godt av å være "understudy" hos Sokratis.
 9. Noname

  Sokratis Papastathopoulos

  Slik jeg ser det kommer det litt an på hvilket system Emery ønsker å spille. I en 4-2-3-1 vil vi ha: Torreira(Xhaka)-Ramsey(AMN) Özil(Miki) Med Elneny som ytterligere backup, men da hadde vi trengt en ving. I 4-3-3 tror jeg både Özil og Miki vil passe best i front-treeren. Da vil vi være svært godt skodd der fremme, men "kun" dekning på to av tre plasser på midten. Alternativt har vi spillere på reservelaget som muligens kan gjøre en jobb i EL, uten at jeg vet hvilket nivå de ulike holder. Vi har jo feks en Dragomir som virker til å forlate oss grunnet manglende muligheter.
 10. Noname

  Sokratis Papastathopoulos

  Trenger bare 5sek for å se at dette her er en klassefyr: https://twitter.com/BenLewi50101010/status/1001790063997571072
 11. Noname

  VM chit chat

  Torreira er helt boss utpå der, håper det stemmer at vi henter han! Akkurat en sånn type vi trenger.
 12. Noname

  Jack Wilshere

  Det der er de to beste minuttene som ligger på YouTube!
 13. Noname

  Jack Wilshere

  Passer vel like godt i "useriøse rykter"-tråden, men det virker som at Wilshere er på vei til Tyrkia og Fenerbahce.
 14. Noname

  Mens vi venter...

  "- that the way Arsenal signs players has changed and is now a collective effort, starting from the initial identifying of the needs of the team and running all the way through to the agreement with the selling club" Helt sykt hvis prosessen rundt overgangene var et "one man show" tidligere.
 15. Noname

  VM chit chat

  Det er en rettighet jeg ikke vil si fra meg bare på grunn av VAR!! Det å sitte i sofaen og bli rasende på dommeren er jo halve sjarmen med sporten. Nesten like treffsikker som skuddfoten til Iwobi med andre ord Hadde vært gøy å se fordelingen hvis man hadde skilt mellom "åpenbare" og "tvilsomme" avgjørelser. Nå har jeg ikke sett forutsetningene, men hvis feks det å dømme kast riktig vei gir 1 i teller på "riktig avgjørelse" er jeg ikke overrasket over de fallene der.
×