Jump to content

Gooner For Life

Arsenal Norway
 • Content count

  1,092
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About Gooner For Life

 • Rank
  Rutinert spiller

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,406 profile views
 1. Gooner For Life

  Billetter til Emirates Stadium

  Noen her som vet om reisefirma som tilbyr seter på Emirates med den virkelige fansen? Jeg snakker om lower tier bak mål ved siden av bortefansen. Har vert over 2 ganger og bare fått seter på langside på upper tier der det sitter vanlige fans som bare vil se og klappe. Vet at det er mange utenlandske byrå som tilbyr dette, men om det er troverdig er noe helt annet. Jeg har til nå reist via alwaysfootball, og fotballtur.no. Kjempeselskap og bestille hos, men får jo ikke velge seter. - GFL
 2. Gooner For Life

  Bayern B 11.03.2014

  Noen som har stream ?
 3. Gooner For Life

  2013.03.13 Bayern Munchen B

  Mye svartmaling av situasjonen her inne! Og det er fort å mene når 1. omgang har vert horribel! Elendige pasninger, dårlig kommunikasjon og overhodet ikke interessert i å skape noe stort ut av angrepene! Skal dog sies at Bayern flokker seg rundt ballfører ganske kjapt så den røde tråden her blir å spille hurtig og presist! Det siste bør skjerpes ! Come on Arsena !
 4. Gooner For Life

  Useriøse rykter

  Å hente spillere fra fransk toppdivisjon har ikke slått skikkelig an. Håper vi slutter med det og vender nesen mot Bundesliga, Premier League og La Liga.
 5. Gooner For Life

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Ser gjerne Rooney i Arsenal drakt neste sesong! Dette kun pga. han er en fantastisk spiller som tilfører oss god slagkraft og fordi det ville irritert United fans verden over som en slags payback på United!
 6. Gooner For Life

  2013.02.16 Blackburn Rovers H

  Aldeles latterlig! Herregud så dårlige vi er. Kan drite i 4. plassen, og heller satse på en 6 plass.. Get the fock out!
 7. Gooner For Life

  2013.02.09 Sunderland B

  Arsenal er så forbanna elendige i angrepet! Scorer jo fan ikkje mål! Hadde effektiviteten vært tilstede hadde vi ledet minst 3-0! Vedder på det blir tap elle uavgjort når Jenkinson er idiot og gør alt værre for Arsenal.
 8. Gooner For Life

  On this day in...

  På denne dagen for 7 år siden 2006, så scoret Thierry Henry sitt mål nummer 200 for Arsenal.
 9. Gooner For Life

  2013.02.02 Stoke H

  Til tider frustrerende kamp men heldigvis klinket Podolski ballen i mål. Langt ifra godt nok fra Arsenal uansett. Herlig å se Wilshere fyrer seg opp og vise samme fakter som Vieira!
 10. Gooner For Life

  2012.01.30 Liverpool H

  Elendig offensivt og defansivt spill! Herregud! I sluttminuttene hadde vi sjansen til å banke inn det jævla 3 målet, men nei! Slurvefeil og dårlige enkeltprestasjoner! Få inn solide forsterkninger offansivt og defansivt litt brennkvikt!!
 11. Gooner For Life

  2013.01.20 Chelsea B

  http://www.youtube.com/watch?v=e2ogi93a8Vs Sjekk denne eit par gonger. 1000 kroners spørsmålet; filming ?
 12. Gooner For Life

  2012.12.1 Swansea H

  Om det ikkje blir 3 poeng neste runde og Arsenal spelar fremdeles den elendige fotballen, så må drastiske tiltak iverksettes. Men problemet er at styret har altfor god tillit til Wenger. Det Wenger kan gjøre no, er å finne på ein annen spelestil. Den samme stilen Arsenal spelar no er gjennomskuet av alle PL lagene, og er god å forsvare seg mot. Skaffe seg større rom i midten er eit nøkkelord!
 13. Gooner For Life

  2012.12.1 Swansea H

  Ingen som har lest artikklene om Arsenal styret og Usmanov?! Det er fyrst å fremst Styret, som har som mål og ha profitt framfor ambisjonar, som må vekk! Få inn Usmanov som har penger og ambisjonar og som er gira på å få ein forandring i Arsenal som må inn. Det er jo for faen ikkje Wenger sitt hovud som skal gå direkte til hoggestabben!
 14. Gooner For Life

  2012.12.1 Swansea H

  Eksempel på profitt framfor ambisjonar. Styret må dra seg til helvete vekk og Usmanov må inn! Takk for meg!
 15. Gooner For Life

  08.04.12 Manchester City (H)

  Full innsats og konsentrasjon, så går det veien. Et lag som viser kampvilje og trøkker til i dueller, samt et kompakt forsvar. Da går det veien!
×