Jump to content

Stor skaderiskio kan medføre straff for Arsenal


arsenal_1886

Recommended Posts

Dagen etter uavgjortkampen mot Barcelona venter større problemer for Arsenal.

 

Det engelske fotballforbundet reiste i dag formiddag sak mot den engelske fotballgiganten Arsenal for manglende sikkerhet knyttet til egne spilleres sikkerhet på treningsfeltet. Under tirsdagens undersøkelse ved klubbens treningsfelt fremkom det grundige mangler ved klubbens skadebehandlingsprogram, noe som igjen har kostet flere spillere med muskelskader ekstra uker på sidelinjen.

 

Klubbens baner (treningsfelt og Emirates stadium) viste seg også å inneholde mangler. Spesielt varmeanlegget inkludert i banene viste seg å medføre muskelskader. I enkelte områder var varmekablene ifølge FA i så dårlig stand at de var direkte årsak til oppståtte muskelavrivninger og belstninger.

 

En presseansvarlig fra FA gikk torsdag langt i å antyde at manglene vil kunne medføre en alvorlig straff for klubben. I verste fall vil klubben kunne fratas opp til fem poeng inneværende sesong, noe som vil avskrive the gunners fra gullkampen en gang for alle. Videre vil manglende forbedring de neste ukene medføre ytterligere sanksjoner. Ved manglende forbedring ryktes det ifølge BBC og Skysports at londonklubben kan risikere startnekt i kommende utgave av Champions league. Arsenal FC vil også kunne vise seg å være erstatningsansvarlige for andre lag som har pådratt seg skader etter å ha benyttet klubbens arena, inkludert landslag og motstanderlag.

 

Under saksbehandlingsperioden vil klubbens skadde spillere behandles av uavhengige leger ved universitetssykehuset i London. Klubben vil i kommende hjemmekamper benytte rivalklubben Tottenhams White Hart Lane grunnet de to klubbenes geografiske nærhet. Denne løsningen kritiseres av både fans og spillere i klubbene, mens Tottenhams direktør uttalte i ettermiddag at det er deilig å føle seg nødvendiggjort hos erkerivalen. Presseansvarlige for Arsenal nekter å kommentere den kommende straffen, men sier at oppholdet hos Tottenham er nødvendig, selv om det ikke er ønskelig hos verken fans eller spillere.

Kilde

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...